Jump to content
Reborn fórum

Zereges

Supporters
  • Posts

    1 198
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Zereges

  1. (Kdysi to tak fungovalo a na Classic #1 to tak funguje pořád) Cestování kaprou stojí 750zeny (do starých měst) a 3750 (do nových měst - třeba Rachel), které se slevnit o 250, 500, 750 pokud člověk splní první, druhý případně třetí kapra quest. Do Rachelu se dá cestovat zdarma jakmile má postava 200 bodů u Vaana (do Veinsu je to od 5750 bodů)
  2. Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc
  3. Zkus se s tím zastavit spíš na IRC, tam seženeš jistější pomoc
  4. Nevím proč to není vidět i v CPčku: Renewal: Server je ONLINE, je připojeno 52 hráčů, z toho 41 Merchantů Classic: Server je ONLINE, je připojeno 24 hráčů, z toho 16 Merchantů
  5. Hrej na classicu, tam ti klidne vymenim tu robu za prazdnou
  6. To je super link. Kromě toho, že nevede na nic konkrétního, je ještě napsaný špatně. Když už tak bych postnul oficiální guide, případně konkrétní gameplay video. Ale abych odpověděl na otázku, mám v plánu to stáhnout a zkusit.
  7. Pokud by se mu na dobu pobytu v pre-renewal snížili staty, level, refine a všechny renewal věci na pre-renewal hodnotu, tak by to možná i mohlo fungovat (pokud je to reálné z technického hlediska.
  8. Pokud si ale někdo udělal 3rd char tak se do pre-renewal světa už ale nedostane ne? Nebo tam by mu to dočasně kleslo na 99/70?
  9. Kdyby se vrátilo staré nastavení, tak bych se určitě lognul, jsou věci na které bych si rád zavzpomínal.
  10. Mouchu sme na rebornu taky nezkoušeli, ale na highratu kde sme měli zpravidla slabší gear to šlo, neříkám že to nebylo HC, ale dalo se to. Endless bys nestihnul za ty 4hodiny (nebo tam bylo 8?) a to bylo ještě v době kdy nebyl reflect (bg) gear. Ale na highratu sme to šli se 3 charama a skončili sme v 80patře. Endless 2 sem nebyl (sice sem to přescriptoval, takže vím co tam jsou za moby, ale nebyl sem to), takže nevím jak je na tom s obtížností. Já jsem na rebornu skončil když se objevila anketa "chcete 3rd", pak sem ještě hrál na nějakých highratech, ale GW tam byly vyhaxovane rusama.
  11. Jedinné co byla výzva byl endless, zbytek bossů sme byli schopni zabít s Ellesharem ve dvou lidech.
  12. Jo to si pamatuju. Rodixe a Oasis jak stojí 3 hodiny u NPC a vybírají dokonalou kombinaci barvy oblečení, účesu a čepičky.
  13. Ragnarok je dead už několik roků...
  14. a nebude to třeba tím serverem odvedle?
  15. Zereges

    Videjka

    Proč tam mluví Algalon?
  16. Kde berete ty drogy? Taky bych si šlehnul, ale nevím kde vzít něco tak tvrdýho.
  17. Zereges

    Renewal klient

    na to byl nějakej slash command ne? nebo něco v nastavení ingame přímo
  18. Zereges

    Renewal klient

    Blbost, minule když se tu nasazoval renewal client tak byl ten samý problém, myslím že sjem to tenkrát repotoval kennymu a fixlo se to. v žádném jiném renewal jsem to neviděl, cancel/nesprávne heslo vždy vracelo do login screenu.
  19. "Vsichni moji pribuzni a znami rodiny od te doby musi vysedavat v Midgarskych hospodach, pohostinstvich a tak ..."
  20. Zereges

    Battlegrounds

    Už si stáhnul wowko? Lidi nečtou tvoje posty, řeknou si to je ten zlej Elleshar co nás zabíjí a ignorujou to. Přitom je ten ragnarok tak jednoduchej, stačí jen chtít.
  21. Zereges

    Battlegrounds

    Gunky jsou na serveru 1-2? Padded armoru 10000-20000? A srovnávat padded armor a gunku je taky docela nemístné vzhledem k vlastnostem daných itemů. Každý, kdo ragnarok už nějakou dobu hraje, vyzná se (alespoň okrajově) v herní mechanice a má nějaké zkušenosti jak z PVM tak PVP prostředí, dokáže ohodnotit sílu gunky na správném charu. Jediný argument proč to nezakazovat je ten, že na rebornu (a nejen tady) bylo zvykem zabíjet PVP prostředí nščím co je naprosto unbalanced. /* Ještě jeden příběh z nejmenovaného WoE serveru s ratama asi 500/500/100. Online bývalo 200+lidí hrajících BG a zabíjejících mvp. GW byly asi 40v40v40v40. Všechno bylo fajn a všichni se bavili. Pak jednoho dne padla jisté guildě MVP karta. Sice ne až tak mocná, ale přeci. Dává se do bot a všechny wizny jí mají doma na obrázku. Tato guilda vlastnila hrad a na GW vzala CPčko na první warp. Prvních 5minut to bránila a když zjístila že to enemy nejsou schopní prorazit a že mají frag count asi 2fragy za sekundu a že je to moc nebaví. Odešla z prvního warpu a hráli se "normální GW". Po GW se na foru objevil screen bishopa v botičkách. Tyto GW byly na tomhle serveru posledními. Toto se v historii zahraničních serveru opakovalo ještě několikrát, vždy s jinou mvp kartou a stejně se nikdy nikdo nepoučí, že má nastavit mvp kartam drop rate 0. */
  22. Jestli se nepletu, tak mounti jsou až po renewal mechanice, tedy po 3rd classech a jak je mi známo tak reborn se do takové fáze (v brzké době) nedostane.
  23. To dost záleží na tom jakou formou se to podá. Nedávno mi napsal jeden člověk (nick nevím), chtěl poradit s nějakýma věcma a napsal ty stylem : "Promiň že tě obtěžuji, ale jsem tu nový, nemohl bys mi poradit." a já neměl jedinný důvod mu těch pár minut objetovat. Pak je něco jiného když mi chodí pmky typu : "viexpis me?" nebo "das mi nejaki ekvip?" tak takové hráče buď ignoruju a nebo, pokud mám víc času tak si neodpustím ironickou poznámku. Většina dnešních, jak říkáš, velkých hráčů i při slušné žádosti o radu/pomoc utrousí jen hehe, noob, kšááá. Kdysi tu bývali i ochotní hráči.
  24. Zereges

    Mining a Forging:)

    Já mám taky návrh. Když už je kopač schopnej, má vysokej skill, tak by mohl kopat méně kvalitní rudu rychleji (po více kusech).
×
×
  • Create New...