Jump to content
Reborn fórum

Jirikiri

Hráči
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jirikiri

  1. Šlo by udělat aby si merc defaultně nevšímal mobů? To by bylo bezva. :-)
  2. Fire Trap zrejme nefunguje jak ma. Podle iRO wiki (a vypada to, ze je to docela novy update) by mela mit pouze ASPD based delay (Animation: ASPD based/dal pak v popisku trochu zavadejici: this trap disappears instantly once activated). Takze pokud to dobre chapu, funguje to podobne jako Bowling Bash -> cim vetsi aspd, tim rychlejsi animace a tim padem mensi delay. Az do limitu nejakych dvou pasti za vterinu (....can only activate 0.5s after it has been placed). Jenze rozdil mezi 150 a 180 ASPD neni vubec znat. Mohl by to nekdo jeste potvrdit prosim?
  3. Jop, mne to udela presne to same. U videa co jsem nahraval sam mi taky vyskoci chybove hlasky, ale nakonec se (cca po 5 vterinach) replay pusti. edit: nefunguje ani se starym klientem
  4. MvP nejde zaseknout do hitlocku (alespon, kdyz jsem koukal posledne). Kazdopadne nez budete klikat 193 aspd a bambilion LUK, zkusil bych zjistit kolikrat vubec muze vlk kousnout za vterinu.
  5. Toz hlavne bacha na to kolik +lvl si naklikate. Aby z +30 nebylo +130.
  6. 80% na lvl 4 podle iRO wiki. Rebornovska wiki ma stare informace.
  7. Nad laudama bych se zamyslel jeste, klidne bych je za glorii vymenil. Ale jestli budes mit AB stejny pocet jako HP..
  8. No, pokud se mi ten odkaz dobre nacetl, mas tam naklikany lvl 5. Na to ze nevis jestli to ma nejaky ucinek tak je to docela odvazne. Zatim jsem teda nikde nevycetl jak presne to ma fungovat: Na iRO se pise - target: self, ale na forech se da docist, ze uz se to da kouzlit i na jine hrace, ze to ma trvani 150s a nekde dokonce pisou, ze to jeste nefunguje.. A i kdyby to nakonec fungovalo i na ostatni hrace.. pri renewal mechanice(pokud to dobre chapu) by to melo tim vetsi ucinek cim mensi DEF mobu.. ale protoze to je rebornu kombinovane.. zacina to byt nejake slozite ten ragnarok :-)
  9. Chmm.. Zkousel jsi to Expiatio na testu?
  10. Jirikiri

    Anketa - stat reset

    70 LUK? To by mely prave zmeny z jRO resit ne? Abys potreboval na Atk hodne STR/DEX a Matk hodne INT.. Nebo se hodne LUK oplati i po zmenach? K tematu: Reset skillu by mi stacil.
  11. Jirikiri

    Legendary Items

    O tom Angelusu jsme se bavili az vcera pozdeji, proto neni v prvnim postu. A opravdu jsem to cele nepsal kvuli tomu abych nakonec napsal ze chci Angelus. S Baalem jsme si to (doufam) uz ujasnili, tak neni treba to dal rozvadet. Post jsem nakonec upravil. Na IRC jste se predvedli ovsem hlavne vy. Beru to teda tak, ze je to cele uzavrene, kazdy si rekl svoje a neni to treba resit dal. To plati i pro LI pro priesta.
  12. Jirikiri

    Legendary Items

    POKUD se do toho bude sahat.. Nevim nakolik by to bylo slozite menit, ale stejne se nejake upravy/opravy budou delat. K testu jsem se proste nedostal. No Martas... puvodne jsem nepsal, ze ho tam chci, ale po vcerejsi "vtipne vsuvce" na IRC mi to nedalo... ale uz radsi mlcim ;-)
  13. Jirikiri

    Legendary Items

    Pokud se do toho bude jeste sahat teda, slo by tam zaradit i nejake posileni Angelusu (z tech 150% na treba 200%)? Do vyberu se to nakonec nedostalo zrejme proto, ze to hraje jen malo lidi(?). Myslim ze by se to dalo vymenit treba za redukci delay po ressu (kterou si asi nikdo nakonec nebude davat), kdyz uz si chce hodne hracu nechat to prodlouzeni doby AB. Btw jaky je planovany atack pro LI bow?
  14. Jirikiri

    Legendary Items

    Ok, to ze jsem se nevyjadril pri testovani, moje chyba. betr: Jaky minoritni/slaby skill to posililo? Krom ME zaden. Nikde jsem nepsal ze se ma redukovat cast skillu ktery nikdo nema. Kdyz chces neco solidne zabijet, nemel sis porizovat HP. Ze jsi maniak a delas vsecko HP neni muj problem (nic osobniho, nemyslim to pejorativne). Mas linku, co vic bys chtel? HL ani TU neni nic minoritniho. Nevidim duvod proc by se melo porad nekde nekomu neco usnadnovat. Kazdy char je dobry k necemu jinemu, proc delat z priesta imba killera? Baalberith: Co by sis vybral? 115% heal, nebo 112% heal+20% redukce delay na heal+10% redukce na delay pro vsechny skilly? Mass heal, jak jsme se neska bavili, neni v soucasne podobe zajimavy. Na moznou upravu nikdo z vas nereagoval. Co se tyce informaci, o tom jsme se taky bavili na irc. Na GW bych to vubec nepoustel, stejne to dostatecne nevyvazis pro vsechny chary. Bohuzel sis asi pokladal spatne otazky. Nevim proc si bere tady kazdy kritiku tak osobne. To je vam 15? :-)
  15. Jirikiri

    Legendary Items

    Battlepriest? Je fakt ze tech buildu tolik neni, coz nic nemeni na tom, ze nad tim nikdo moc nepremyslel. Posilit heal je to prvni co kazdeho napadne :/ Priest ma vic skillu nez bless, agi a heal. Na to jsem neprisel, ono to tak jen vypada.. a zadny jiny duvod nez ty 2 me nenapadaji. Ja jsem vsemi deseti pro LI, ale poradne udelane. Ne ze po testovacim obdobi tam stejne budou chyby, nebude o tom poradne info nikde.. Kdyz na to nemas cas, tak to odloz, nikomu to vadit nebude.
  16. Jirikiri

    Legendary Items

    Takze, jenom nekolik postrehu/nazoru k LI. Heal (1,2% X skill level max 12%) - ok, proc ne, i kdyz s prihlednutim k nasledne redukci delay to mohlo byt klidne i min (10% max?). Od ceho jsou tu SoRky. Heal delay (2% X skill level max 20%) - s mensim healem, proc ne. Mass heal (1% X skill level healu vsetkym naokolo do vzdialenosti 2 - max 10%) - pokud to bude fungovat jak ma, tzn. target dostane "obycejny" heal a vsichni okolo do vzdalenosti 2 10%, tak to neni moc pouzitelne (nebo aspon ja nevim kde bych to pouzil, klidne me poucte). Mozna by bylo lepsi a pouzitelnejsi mit vetsi efekt Mass healu (pevny/odvozeny z healu), ktery by fungoval i na target, pricemz by se zrusil efekt healu. (Vsichni vcetne targetu by dostavali stejny heal) Blessing duration (5% X skill level - max 50%)/Agi duration (5% X skill level - max 50%)/Magni duration bonus (4% X skill level - max 40%)/Ressurection delay (2% X skill level - max 20%) - v praxi nepouzitelne skilly Holylight damage bonus (5% X skill level - max 50%) - Neni duvod posilovat questovy skill na postave, ktera neni primarne urcena k zabijeni.
  17. Jirikiri

    Renewal

    Mno, nic o 3rd classech nevim, ani o herni mechanice, ale muzu rict, ze pokud se to zavede tak urcite skoncim. Uz tak mam problem s tim najit cas na expeni (a vubec hrani vseobecne), natoz abych se dalsich x mesicu (let) pachtil s necim dalsim. Vubec nepochybuju o tom ze expit to bude naprosty hardcore a pro vetsinu lidi udelat solidni level na 3rd cl. bude naprosto nerealne.
  18. Jirikiri

    Sraz

    Nejake fotky uz jsem sem hodil. Respektive odkaz na ne. A jsou to opravdu fotky Btw ten typek na kazde druhe fotce co se tvari jako vrah je Kuzmicz..
  19. Jirikiri

    Sraz

    http://uloz.to/5453199/panoptikum2010.rar No... Nakonec to nebylo tak marné.
  20. Jirikiri

    Sraz

    A ja tež dojedu
×
×
  • Create New...