Jump to content
Reborn fórum

Marsen

Supporters
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Marsen last won the day on May 2 2013

Marsen had the most liked content!

About Marsen

Contact Methods

  • ICQ
    311440710
  • Skype
    fisyyyy

Profile Information

  • Gender
    Male

Marsen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-17

Reputation

  1. ZřejmÄ u všch ghost mobů Morroc ghost dÄlá to samé.
  2. ChtÄl bych podotknout že nefungují asi pasti jak mají. Dám past, vleze do ní mob. Zcvakne, ale po použití aimed boltu dá dmg jako kdyby v pasti nebyl. A jedna otázka: Ten dmg arrow stormu se bdue upravovat? PaÄ už poslednÄ jak jsme to řešili tak není totožnej s AS na iro calcu. Nebo se proste bude jen upravovat ten dmg s comba a elvenu?
  3. Dobrá tedy, takže dmg správný akorát comba nesedí. ok. Jinak bych chtÄl připomenout že npc Mendel v Hazy forestu nefunguje.
  4. Prozatím ti posílám Build na kterém jsem to testoval. Akorát nevím jak přesnÄ bych ti mÄl pomoct, ale každopádnÄ rád pomůžu. Jinak jediné boosty které jsem mÄl byli. (True sightm Wind walk a Increase concentrate) + možná awak, ale ten by to asi ovlivřovat nemÄl. BTW: klidnÄ mi napiš do hry(mejl) co bych mÄl zkoušet. A já to zítra zkusím, dnes tu spíš nebudu než budu.
  5. Tak jsem zkousel ten dmg arrow stormu rangera na testu a porovnaval jak s normalni serverem tak s calculatorem co byl postnutej v novinkach. Dmg se lisi dvojnasobne. Cornus 35k(test) 55k(server) 87k(calc. avg.) Jak to teda ma byt? Ze by tam meli az takovou chybu?
  6. Situace se opakuje, zřejmÄ za to můžou Daily Questy v moře. BuÄ ty huntící nebo ty ve kterých musím do instance. Edit: Všechny vÄci co se dají koupit v moře za mora coiny se dají tradovat. Přitom by mÄli být vázané na postavu(úÄet).
  7. Pokaždé když zabiju moba mi to napíše tuto hlášku, jak se to dá odstranit? Relog jsem dÄlal, samozřejmÄ.
  8. Podle toho co jsme zkoušel tak warg bite neznemobilizovává monstra. Zkoušel jsem to na Dolomedeskách, dřív nebyl problém. TeÄ je to nezastaví nikdy, ani tatacha a ani centipende.
  9. Na wiki zrejme jo, zde ne. Rok je asi hodne velka nadsazka....
  10. Plusovani item ufunguje ve zkutecnosti takto... Hadam ze nejenom me to stvalo. @refine X Y - provede upgrade výstroje kde X je Äíslo pozice a Y poÄet upgrade. 1 ; Lower Headgear 2 ; Right Hand 4 ; Garment 8 ; Left Accesory 16 ; Body Armor 32 ; Left Hand 64 ; Shoes 128; Left Accesory 256; Top Headgear 512; Mid Headgear
  11. Marsen

    Renewal klient

    V okne s partou je policko create party, vyskoci vam okno kam muzete naspat klidne sto mezer mezi slovy.
  12. Co se tyce Archer classu, tak tam by m iosoben nic nevadilo. Az na ten cast u SSka, to by se mu hnedka mohl rovnat char co by presel z huntera rovnou na rangera. a SSko by se skoro vubec nevyuzivalo. O ostatnich charech vim kulovy. Ale je fakt ze na nonadv gw by byla fakt asura na prd (cast).
  13. Je to jen o lenosti. Da se to udelat i kdyz to je dost na prd. Ale s Edenu 400M/solo a 600M/parta za pul hodinky me stve vic....
  14. Teda nevím, ale ten Eden je fakt děsně přemrštenej...
  15. Marsen

    Anketa - stat reset

    MÄ se fakt strašnÄ líbí jak všichni breÄej. Já jsem se s tím už smířil že pojedu jen kvůli 4 skillum z 1/1 a ne sám. Je nás asi 4. Tohle je samozřejmÄ rychlejší cesta tka pro to hlasuju. Ael ty vaše argumenty to je dÄs. Nemáte Äas na expení ale chcete expit. Lámete si hlavu s expením z 1-99 ale to že ze 100-150(32,5 mld xD) jer potřeba daleko víc expů už neřešíte. Jinak co k sakru máš špatnÄ na hpÄku? To si jel STR a AGI? :DD To Betr: Máš recht
×
×
  • Create New...