Jump to content
Reborn fórum

Kenthan

Hráči
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About Kenthan

  • Birthday 28.7.1989

Profile Information

  • Gender
    Male

Kenthan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Srovnáváš hraní RO se školou? Já nevím jak ostatní tady, ale já to vždycky bral jako zábavu, a tu by si mÄl člověk mít možnost přizpůsobovat sám. Tím nechci říct, že by se Baal mÄl řídit pohnutkama každého jednotlivce, který si usmyslí, že se mu něco líbí/nelíbí. Ale na druhou stranu, vypisovat tady, že tak jak si GM rozhodne tak to prostě bude a teÄka mi příjde dost negativní. A navíc, jedna vÄc je jeden nebo hrstka lidí, a druhá je když si vÄtšina hráÄů něco nepřeje a nenadÄlají nic, aby se to nestalo.
  2. Já osobnÄ jsem proti jakýmkoliv zmÄnám, také se přikláním k názoru že to spíš odradí nÄkteré stávající hráÄe, než přiláká nové. Zároveř bych se chtÄl zeptat: Budou po té zmÄnÄ ještÄ advanced postavy použitelné jako support pro 3rd? SamozřejmÄ hlavnÄ mÄ zajímá HP, jestli mi bude ještÄ 99 HP k nÄÄemu nebo je potřeba dÄlat AB, ale také ostatní postavy jako profove/bardi/dancerky/linky (at uz non-adv nebo adv). Díky za info.
  3. Takze IP pres ten link je 213.155.255.131 A v tom nastaveni proxy nebyla zaskrtla celou dobu ani jedna polozka.
  4. IP Adresa je 192.168.2.102 A jak zjistim to jestli potrebuje mit nastavenou proxy?
  5. Takze v Internet Exploreru mu internet funguje, a firewall - at uz je vyply, nebo zaply s povolenou RO vyjimkou - take nema na problem vliv. Mozna to upresni problem kdyz dodam, ze když zkusí­m v Nastavení­ > řeÄení­ problémů Test Portů, vÄechny jsou offline a pokud kliknu na 'Spustit RO' , vyskoci mi tam sice klasicke logovaci okno, ale pri prokusu o lognuti mi po chvili cekani vyskoci Chyba připojení­ k serveru.
  6. Zdravim. Muj kamarad ma takovy problem, ze se mu na pocitaci vubec nechce spustit RO. Po kliknuti na ikonku 'Spustit Reborn' mu vyskoÄí­ toto: Jeho internetovy prohlizec je Opera a na tom stejnem pocitaci mu nejde take napriklad ICQ nebo Facebook. Nevite nekdo co by to mohl byt za problem? Predem dekuji za pomoc.
  7. Ví­ nÄkdo kde se dá momentálnÄ sehnat toto anime alespoř s anglickými titulky? Pří­padné info prosí­m na pm. diky
  8. Kenthan

    První­ anime

    Tak myslí­m že hodnÄ lidí­ z nás /vÄetnÄ mÄ/ by muselo popravdÄ přiznat že první­ anime, co kdy vidÄli byl Pokemon ( ano, taky se tam poÄí­tá ). Ale pokud se tu baví­me o první­m, které jsme si pustili pří­mo s tí­m zámÄrem že chceme sledovat anime, tak to u mÄ byl Elfen Lied, který stále zůstává i mým nejoblí­benÄjÄí­m i po dalÄí­ch zhruba 200 zhlédnutých sérií­ch.
  9. Kenthan

    Odkud jste?

    Ja taky pobývám převážnÄ v Olomouci, ale kdyby to nÄkoho náhodou zají­malo, tak jsem z Opavy...
  10. Zatí­m nejlepÄí­ vÄc je Skeleton Worker karta, ale na rovinu, Äekal jsem jich vÄtÄí­ poÄet za 4500 zabitých SW
×
×
  • Create New...