Jump to content
Reborn fórum

Chummy

Hráči
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Chummy last won the day on August 5 2013

Chummy had the most liked content!

Chummy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. +1 To bych si dokázal též představit, podle mě je to dobrý nápad. Jen bych nedával přístup normálním "naexpeným" postavám. U NPC bych nechal opravdu jen ten standardní equip, základní poty apod. jako tomu bylo na GWRO (nebo jak se to jmenovalo). Ale nevím, jaká je situace teď, kolik lidí má zájem o GW, pokud na serveru vůbec ještě nějaké jsou. Osobně bych byl pro staré nastavení, ale je mi jasné, že vůči nováčkům by to bylo dost nefér (otázkou je, kolik takových lidí je). O nasazení 3rd se už nemá cenu bavit, ale Reborn vždy stál na určitých lidech, kteří byly mezi ostatními hráči známí a (respektovaní?). Nemyslím tím GM tým. Jestli tito lidí ještě hrají, to nevím. Nahradí je jiní. Ale je třeba si uvědomit, že server vždy stojí jen na určitých lidech, kteří se dobře znají. Odejde jeden, potom ho následují třeba další dva a ostatní to přestane bavit. Teď už je to jedno, ale do budoucna si myslím, že veřejné hlasování o tak významných věcech (jako byly třeba 3rd) je blbost. A klidně mě za tento názor ukamenujte A jak zviditelnit server a přilákat lidi? Existuje vůbec nějaká reklama a propagace na anime festech apod.? Jasně, není to zadarmo . Osobně nevěřím, že třeba aktualizovaná Wiki přitáhne nové lidi nebo je přiměje k tomu, aby dál hráli. Nějaké to video není špatný nápad. Účinná forma reklamy je bohužel placená, navíc tady s nejistým výsledkem (lidé sice přijdou, ale není zaručeno, že zůstanou)
  2. NÄkdy to háže, když máÄ Äpatné GRFka.
  3. FreeMouse=1 //DefaultnÄ je tam 0, zmÄř ji na 1 Pak se myÄ hejbe, ale problém je, že nejde klikat To jsem zatí­m nevyřečil
  4. Chummy

    Renewal

    A já bych zase vÄřil, že mnoho lidí­ a wtf nicků hlasuje za možnost 2. aniž by to nÄkdy zkusili. StaÄí­ se podí­vat na tohle forum, pro možnost 1. tu vesmÄs hlasují­ lidé, kteří­ mají­ s RO zkuÄenosti... jak na Rebornu i na jiných serverech a zajisté si i (netroufnu si ří­ct, že včichni, ale vÄtčina) ty 3rd zkusila. Za to ti, co hlasují­ pro možnost 2, ani je neznám, nikdy jsem ty nicky neviÄl (ale to je nepodstatné) a možná ty 3rd classy vidÄli jen nÄkde na videu... ano je to pÄkná podí­váná, ale kyž za to hrajeÄ, vypadá to trochu jinak než na tom videu.
  5. Chummy

    Renewal

    +1 Tak podle mě příliv nových hráčů možná tak vyrovná stav mezi těmi co odejdou díky těm 3rd, protože nelze počítat s tím, že to přiláká nějaké velké počty (u nás v ČR/SR) a to ještě někteří stejně jen zkusí a přestanou hrát... ale to je jen můj názor.
  6. Chummy

    Renewal

    +1 Z Äásti máÄ pravdu, ale party tu jeÄtÄ přeci jen jsou a stále budou, ostatnÄ jsou lokace, kde se parta nÄkdy vyplatí­ ví­c, než to patlat s 5 íşÄty a zdržovat se. Se 3rd classy by party zanikli zcela jistÄ, přece jen, kdo půjde třeba na Satana s partou, když si ho může dát sám a sbalit vÄechen drop? za mÄ jednoznaÄnÄ možnost 1.
×
×
  • Create New...