Jump to content
Reborn fórum

Anynka

Newbies
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Anynka

  1. Anynka

    Reborn Times

    Křížovky a luštÄní z letního Äísla 2012 VÄřím ovšem, že ani v pdf formátu to nebylo nevyluštitelné
  2. No ja vim o guildach, ktere chodi na public servery TSka a musi hledat svoje vlastni mistnosti mezi miliony dalsich asi pet minut.. Tem by tohle urcite pomohlo. A hlavne zalozit TS server jako moznou alternativu snad neni tak slozite, ne?
  3. Ahoj, ja myslim, ze by bylo super, kdyby pri ziskani penez z prodeje mailem (autotrade) by se psal i nazev toho itemu, co se prodal. Urcite nejsem sama, kdo vzdycky tape O.o
  4. Cau! Ty velikonocni hunty jsou snad nejlepsi ze vsech docasnych huntu, ktere jsem zazila - bomba (A ne, nepisu sem jen, kdyz neco chvalim!)
  5. Who stole the cookie from the cookie jar??!

  6. Ahoj, chtela bych pochvalit eventy na MDZ (snad poprve, co jsem to kdy nejak slavila). Jednak jsem ocenila slevu na meneni ucesu (konecne nekdo, kdo rozumi zenskym potrebam). A pak samotna parafraze Miss Reborn byla dobry napad Pro priste bych doporucila dat treba finalistkam nejakou jinou barvu nebo specialni channel, aby se to neztratilo mezi neposednymi divaky. A u ankety Milacek rebornu bych zakazala dualy. A treba zmenila Rostenka-porotu, protoze aby nekdo dostal druhe misto za to, ze napise GMku, ze ho miluje... Je ponekud nedustojne. (*rekla zhrzena ucastnice*) Ale jinak se mi MDZ oslava moc libila a dekuji Morgie za jeji usporadani a vsechny napady. Na zaver musim dodat, ze breakdance Satan nas vsechny chytl za srdce <3
  7. Cau! Chtela bych pochvalit posilani valentynek, je to krasny napad. Neco takoveho mi chybelo behem Vanoc. Jinak hunty take pekne (pomerne vyjimecne). Dekujeme za krasny event a preju mnoho radosti!
×
×
  • Create New...