Jump to content
Reborn fórum

Gold

Hráči
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Gold last won the day on May 27 2013

Gold had the most liked content!

Gold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. > take the time to rollback EVERY-FUCKING-THING to over half a year back >ppl play for two weeks >ppl leave because "this sucks,is too boring,nobody plays anymore [insert stupid reason]" >??? >PROFIT
  2. Gold

    Legendary Items

    Ja bych pro katary dal např. -zvýšení aspd -zvýšení crit (ano,jsou na to karty,ale komu se to chce huntit) -perfect dodge -silnější sonic -silnější grim -decentní lifesteal jako má být u luku -určitě hit,protože trefit se se sinem/sinxem bez aspon 90 dex je bída ...a dál mě nic nenapadá,ale určitě by se nikde neztratily bonusy k small,medium a large monstrum
  3. Kdy se můžeme tÄšit na nahození na ostrý server, cca?
  4. RMS= neoficialní zdroj. RMS= používá rAthena databázi my=používáme rAthena databázi naše databáze=rms databáze ...asi jsem trošku derpnul, ale nemÄli bysme podle tvého vysvÄtlení teda jet podle rms a ne iro?
  5. http://db2.reborn.cz/rodb.cgi?item=5161 http://ratemyserver.net/index.php?iname=spiky+band&page=re_item_db&quick=1&isearch=Search Nevidím,že by mÄly mít 12def.
  6. Zatím jsem se dostal jen k velice letmé zkoušce, ale taky se mi to nepozdává. U GX(build o pár řádku nahoře) dávám na testu critem +-600, na ostrém 1K a calc ukazuje 1,4K.
  7. V mora 119,75 chybí podle iRO npc Artifact Panhandler. (mÄní nechtÄný warlock/bishop eq zpátky na coiny)
  8. Nevím, jestli mám ten problém jen já, ale zdá se mi jako by mÄly Sonic Blow a Coss Impact prohozené delaye. Sonic má mít delay 2s a jde chainovat 2-3 zároveř a Impact má delay +- vteřinu (nemÄřil jsem) a má mít 0,5s s tím, že mají jít chainovat 2 po sobě, pokud je nÄkdo šikovný tak i 3. Bonus content: Atk pro melee classy typu GX funguje špatne. Fix it!(jk)
  9. A nebo npc úplnÄ osekat, aby jen zkontrolovalo job,itemy a případnÄ base lvl. Přijde se tím o tématický quest, ale ušetří to Äas jak toho,co to upravoval, tak hráÄů.
  10. Vidíš na myši to koleÄko? OtoÄ s ním párkrát nahoru, dokud se ti stránka nepřestane posunovat. Vidíš kolik lidí hlasovalo v anketÄ vyloženÄ proti a kolika lidem by to až na výhrady nevadilo? Kde jsi tedy Äetl, že se to více lidem nelíbí? Pokud se jim to nelíbí, mají hlasovat. Když nehlasují, tiše to schvalují.
  11. Mám dotaz k nahození full renewalu. Bude to zahrnovat i výpoÄet matk podle iRO (3 Äásti, z nichž jednu ovlivřuje třeba LUK), nebo to zůstane jak je to teÄ? Hraju priest class, zkoušel jsem buildy na reborn tesÂťáku a jestli to je finální verze, tak neber si to Baale nijak špatnÄ, ale je to výsmÄch a dost to ty povolaní táhne k zemi.
×
×
  • Create New...