Jump to content
Reborn fórum

Gold

Hráči
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Gold

  1. Ja bych pro katary dal např.

    -zvýšení aspd

    -zvýšení crit (ano,jsou na to karty,ale komu se to chce huntit)

    -perfect dodge

    -silnější sonic

    -silnější grim

    -decentní lifesteal jako má být u luku

    -určitě hit,protože trefit se se sinem/sinxem bez aspon 90 dex je bída

     

    ...a dál mě nic nenapadá,ale určitě by se nikde neztratily bonusy k small,medium a large monstrum

     

  2. Tak jsem zkousel ten dmg arrow stormu rangera na testu a porovnaval jak s normalni serverem tak s calculatorem co byl postnutej v novinkach. Dmg se lisi dvojnasobne. Cornus 35k(test) 55k(server) 87k(calc. avg.) Jak to teda ma byt? Ze by tam meli az takovou chybu?

    Potrebujem potom odkaz na build V irocalcu. Ten Äo tu bol mi dával AS V hre rovnako. Co všeobecne nefunguje V rathene je bonus za camouflage.

    PokiaÂľ mi chceš pomôcÂť, vyluÄovacou metódou nájdi, ktorý boost to robí. Ešte jedna vec.. Elven arrows u nás dávajú menší bonus. Neviem ktorá verzia je správne.

    Zatím jsem se dostal jen k velice letmé zkoušce, ale taky se mi to nepozdává. U GX(build o pár řádku nahoře) dávám na testu critem +-600, na ostrém 1K a calc ukazuje 1,4K.

  3. Nevím, jestli mám ten problém jen já, ale zdá se mi jako by mÄly Sonic Blow a Coss Impact prohozené delaye. Sonic má mít delay 2s a jde chainovat 2-3 zároveř a Impact má delay +- vteřinu (nemÄřil jsem) a má mít 0,5s s tím, že mají jít chainovat 2 po sobě, pokud je nÄkdo šikovný tak i 3.

     

    Bonus content: Atk pro melee classy typu GX funguje špatne. Fix it!(jk)

    • Upvote 2
  4.  

    Tim padem bude treba upravit i npc co byli u warpu a vymyslet novou trasu do Paytnu a Alberty (spwan shinobi etec)

    A nebo npc úplnÄ osekat, aby jen zkontrolovalo job,itemy a případnÄ base lvl. Přijde se tím o tématický quest, ale ušetří to Äas jak toho,co to upravoval, tak hráÄů.

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  5. tak zatím jsem Äetl víc proti než pro... právÄ proto jsem psal, že by neškodila ta anketa ..aspoř by se to vyjasnilo a nemuselo by se pracovat s prázdnými pojmy...

     

    jenže to se nestane, neboÂť Baal je GM a už se rozhodl..."a je to diktátor a neomezenj vládce všehomíra..."

     

    aby to nikdo špatnÄ nepochopil, já nemám nic proti Baalovi.. ani nikomu tady... každý má svůj kousek pravdy.... jen je třeba poÄítat s tím, že jestli budou mít pravdu ti co říkaj že vÄtšina odejde....no hosting se sám nezaplatí(a už tu s tím nÄkteří vyhrožovali, že konÄí se supportem ;-) )

    jak píše betr, hráči odejdou, hráči přijdou...jenže ragnarok už není hitovka... takže ti co přijdou se nejspíš nezdrží dlouho a nejspíš ani nevyváží ty co odejdou...já nechci aby se to zavádÄla kdovíjaká forma demokracie... pouze je mi přijde sprosté když se tu vÄci řeší stylem - tady máte anketu, napište co by vám vadilo kdyby se přešlo...a klidnÄ buÄte proti, mám vás v p.... stejnak ste jen hráči a já gm... je to hra lidi, i problémy se daj řešit v klidu...jestli baal tak chce ten renewal a nezajímá ho názor hráÄů (jak tu prezentuje) pak nechápu smysl celé té ankety....

    jde mi o ten blbej povýšeneckej přístup....

    já osobnÄ nejsem proti... je mi jasný, že ze zaÄátku to bude o niÄem, ale taky je mi jasný, že vzhledem k tomu, jak rychle sem hrnou ty úpravy, tak to bude ok, jen trochu jinak....

    Vidíš na myši to koleÄko? OtoÄ s ním párkrát nahoru, dokud se ti stránka nepřestane posunovat. Vidíš kolik lidí hlasovalo v anketÄ vyloženÄ proti a kolika lidem by to až na výhrady nevadilo? Kde jsi tedy Äetl, že se to více lidem nelíbí? Pokud se jim to nelíbí, mají hlasovat. Když nehlasují, tiše to schvalují.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...