akrim.elf Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Jop na tomto si fakt zamakame - veci, co tie male potvorky chcíş su jedna lepčia ako druha a iba jednu jediníş mi trvalo nájsÂť dve hodiny...Bude zázrak, ak ich nájdeme ví´bec vÄetky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Omlouvam se ze sem davam tuhle napovedu, ale vyskytly se asi maly problemy Vily by mely vypadat takhle:http://dupeto.cz/~kingkoca/vily.jpg U mnohych tak nevypadaji, tak bych se chtel jen ujistit - mate opatchovano? Mate pouze Sakray a NEMATE puvodni ragnarok? Pokud ano, zkuste smazat soubor data.grf (pozor, sdata.grf nemazte!)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 me se hned zdal ten velkej vozrala ze to nebude vono Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Aha, tak to bylo starym exe, novy uz zobrazuje npc v pohode. Dal jsem novy do patcheru, snad mate vsichni opatchovano, aby vam to slo v pohode. Pokud vam klient pada, tak stary exe je tady: http://server.reborn.cz/reexe.exe a v nejblizsi dobe si stahnete celyho klienta znova z reborn stranek. Omlouvam se za potize a dekuji za pochopeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakashi Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 prosim o pristup do sekce letny tabor - oddiel demoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
XOYA Posted July 21, 2008 Report Share Posted July 21, 2008 Sim o vyřazení z eventu, není to onÄo... ProstÄ mÄ to nějak nebaví. Díky a užívejte si to ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Vzhledem k tomu, ze po tydnu snazeni jsem primel jen dva cleny z oddilu ke spolupraci na fotografii, tak zadna nebude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 chtel bych se optat kdyz to jeden oddil donese vile ty veci ostatni oddily to uz nosit nemusi pac jim to neveme nebo kazdy oddil osvobuzuje vlastni kralovnu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Kazda mala vila sa moze splnit len raz, tzn. ked jej uz jeden oddiel donesie veci, ostatne maju smolu , musia ist dalsej pomoct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 Kazda mala vila sa moze splnit len raz, tzn. ked jej uz jeden oddiel donesie veci, ostatne maju smolu , musia ist dalsej pomoct To je docela podraz, to nebylo řeÄeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted July 22, 2008 Author Report Share Posted July 22, 2008 Jaky podraz? Je to naprosto logicke.. jedna kralovna, 12 vil s portaly, kdyz se portal otevre, tak proc by se otviral znovu?Nechcete snad po nas podrobny navod na wiki, ze ne. Soutezite jako tymy proti sobe. Rychlejsi a schopnejsi oddil bere bod. Nestaci si projit mapy.. najit dve vily a pak cekat do konce tydne, nez date dohromady suroviny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 J to je jasny jinak ren dostanem taky ten bonusovej bodik za fotku kdyzh sme to v nedeli stihly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lina Huba Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Koco? Zverejni se po eventu lokace víl? MÄ by totiž docela zajímalo kde, jsou, mám pocit že jsem prolezl celý Midgard, ale osobnÄ jsem jeÄtÄ žádnou nenaÄel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Klidne muzu, neni problem. Zatim jste vsak otevreli pouze 5 portalu, tak je spousta casu. Snad pres vikend s tim vice pohnete, protoze odmena ceka Jinak pravidelne si behem hunteni/shaneni/kupovani veci obchazejte vami najite vily, protoze se muze stat, ze mezitim ji donese veci jiny oddil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Koco dostavame taky ten bonusovej bodiiik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Koco dostavame taky ten bonusovej bodiiik? Ajoo, diky zes mi to pripomnel, ja tam udelal botu ty body co jste meli dostat doposud vam dam rucne, od ted to uz bude automatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Grrrr ja se ptal za bonusovej bodik za vcesny odevzdfani guild fotky ne na taky uchylny 2metrovy vozrealy vily Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 to musi ren, ta ma v maliku ty fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Pozor, chysta se mala zmena: Kvuli vetsi neaktivite jsme byli donuceni zavrit jeden oddil, a to oddil broucku. Ti se vsim souhlasi (a je jich taky nejmene aktivnich), takze prosim, nahlaste mi v oddilech neaktivni lidi. Zatim jsem tu nasel tyto: Nemrtvi: Angel of Loony, Fujiwara, laurea, papikDraci: Gotfried, Pasi, Kleo, Serwus, Devil Priest, SAGE xD Ty vyhazim a broucci dostanou u Robera moznost prihlasit se k novymu oddilu (nahodny), tato moznost bude aktivni dnes v noci nebo az zitra. Zkusim ve hre zase najit nejaky nahradniky, ale nevim nevim.. tady na foru uz se skoro zadni nehlasi, tak nevim Jinak s vilama jste uz fakt pohli, dokud do konce vikendu nedate, zacnu asi s napovidanim lokaci, at se s tim netrapite tak dlouho Jo a taky po skonceni soucasnyho eventu (Vily) se zrusi skupina a sekce broucku tady na foru... zkusim vas vystopovat, do jakych oddilu jste se dostali a zmenim vam skupinu.. kdyby se to nejak dlouho nedelo, tak se ozvete. To je asi prozatim vse pratele Link to comment Share on other sites More sharing options...
trco Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 ja bych nijak neradil sami ste chteli ukoly ktere nam zaberou vice Äasu plno hraÄu chtÄlo ukol co zabere vice Äasu a v momente kdy takovy ukol přijde a my se s nim troÄku trapime hned by ste ho zjednoduÄovali to se mi nelibi... jestli je na tomhle eventu neco fajn tak prave to že to zabere furu Äasu a muže se ho tak zuÄastnit plno lidi i ti co nemužou dochazet na Äas a pravidelnÄ... nechal bych to tak jen at se tim protrapi včichni... chce to proste jen hledat hledat hledat... a jak najdeÄ tak huntit huntit huntit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Oukej, no problemo Kdyz si s tim poradite, tak to bude lepsi Jinak uz zbyvaji jen 4 vily Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sameth Posted July 27, 2008 Report Share Posted July 27, 2008 Ja by som dal asi z demonov vyhodit postavu Kvapa Krve, lebo je to este len magician a vobec som ho este v hre nevidel.Takisto asi ak bude dost nahradnikov, DeXi by mala ist von, lebo som sa s nou rozpraval a hovorila nieco o tom, ze za nu eventy robi Aiweril (a bola uplne neochotna hocico robit) Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 inak, ten quest s hladaním víliek sa predlžuje o deř alebo do doby, kým nebudíş vÄetky portále otvorené? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 do otevreni vsech, vcera vecer uz zbyvaly jen 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almir Posted July 29, 2008 Report Share Posted July 29, 2008 Muzu prosim dostat pristup k drakum... jsem z rozpadlich broucku:-) BA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts