Perthorn Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Musim souhlasit s Majkem i kdyz palice mnÄ nebolela, dneska vstávat v 10, když jsme do 6 s LuKem chlastali to podÄlané víno co už nikdo nechtÄl bylo fakt luxusní . KaždopádnÄ pro nači guildu mám ÄÂťastnou zprávu, za vÄerejÄek jsme udÄlali 3 empty bottly (jen mám neblahé tuÄení, že je Arek Älohnul )Taky si hodím sprchu, něco do huby, králíka z klece a hodím pana bramboru s paní paprikou na rajÄe. *složitá to vÄta *PS: Fee příÄtÄ jedeÄ chtÄ nechtÄ ... Edited August 31, 2008 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Byl to skvely sraz .)Diky Conste, Nestea, Ensi, Xarusko, Bee, Gilgo, Dannisi a vsem ostatnim zucastnenym .) /kis Edited August 31, 2008 by barbar_6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Tak dobry srazek, uzil jsem si pekne . Jen v sobotu to nebylo 2x dobry ze na koupaku nas bylo 6,5.. ale pak vecer byl dobry, ja osobne sem si uzil, pobavil se .. ÄlobrÄaÄky na koupaku . Jinak desto mozna ze ses az tolik neozral ale spis te dorazilo to ze uz vcelku dost na lity si dost tancoval.. a to musela byt dehidratace jako svina.. :X bych neprezil :X. Jinak Danis a Frozt dobrej pasr , a vsechny holky okolo taky , o leontilakovi a beepovi to uz vim davno . Jinak tesim na foto "Frostik s vestickou >.<" Edited August 31, 2008 by frostsilenec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Foto, Foto, Foto? edit: Bratr uz je na ceste domu, jsem zvedavej, jestli bude mit silu skocit si jit zahrat do sklepa pinces .... snad jste mi ho moc neutahali .... Edited August 31, 2008 by Lentilka Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) předem mého postu bych chtÄl podÄkovat constovi za sraz, jako vždy práce na jedniÄkuza druhé, bude nÄkdo hromadnÄ uploadovat fotky na rajÄe? rád bych se kouknul, člověk nestíhal být vÄude (vzkaz pro feeho: příÄte jedeÄ i kdybychom si pro tebe museli do toho temelína , co jsme tak přemýÄleli, tak si byl jeden ze tří lidí, co tam chybÄli ) Edited August 31, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Upload na rajce prave probiha... bohuzel tam ty fotky lezou cim dal pomaleji. Uz jsem nemel nervy delat popisky, tak se omlouvam. Jinak kazdy by tam mel mit aspon jednou napsany nad fotkou svuj nick. Edited August 31, 2008 by Marcop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Tak já myslim že to byla pÄkná akce a určitě se tÄčim na dalÄí Díky vÄem že se stavili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 31, 2008 Author Report Share Posted August 31, 2008 Klasika ne? RNR dobili hrad a pak i ubranili. Diky vsem zucastnenym. Specialni podekovani Beebopovi a Gilgovi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Popisky na rajceti dodela Crowley nekdy priste. FOTKY: PICASA.GOOGLE (s popisky i s videem a v lepÄí kvalitÄ)RAJCE.NET (bez popisků, bez videa, v horÄí kvalitÄ a navíc vůbec nevím, jestli to funguje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Aj ine fotaaky som ale mala v rukach a fotili aj inii,kde suuu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 (edited) Srazík byl parádní, skvÄlé zakonÄení prázdnin Äkoda jen že jsem nějak prospal tu zoo s koupákem, příÄtÄ se musíme domluvit předem. Co se na ty fotky koukám, tak splřuju vÄechny pravidla... na vÄech vypadám jak magor Se mi nepovedla snad ani jedna No seznámil jsem se s hromadou lidí ... i když oni nepoznali mnÄ Jinak jsou foteÄky super... můj skromný příspÄvek je zde:http://perthorn.rajce.idnes.cz/letni_reborn_sraz_08/ jak jsem sliboval ... absolutnÄ nekompromisnÄ bez cenzury (dodateÄné popisky jsou dole pod fotkou) Edited August 31, 2008 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 neco malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Diky conste za vsechno, ses uplne uplne nejlepcejsi bracha co sem kdy mel !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Gratuluju k perfektnímu srazu, fotky jsou tak luxusní až lituju .... no snad příÄtÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 heh na tych ensiho fotkach uplne vidno kto pil vinco xD dalsi zraz sa planuje koncom novembra (listopadu) znova v brne tak dufam ze ludia co tentokrat lutovali pridu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 add fotky : omgadd MUJ prstynek : muzete mi nekdo rict kdo ho ma? hh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Presne podle ocekavani vypadam vze hrozne .D HHDestuv ring jsem videl naposled na neci ruce co mi podavala tacek pod pulitr .D ale koho hh tezko rict Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) add MUJ prstynek : muzete mi nekdo rict kdo ho ma? hhmyslíÄ destův prsten moci, pomocí kterého jste chtÄli ovládnout rnr? (neboj, odhalili jsme vás ) edit:k tomu podlézání stolu, nebylo to 10:0, ale kdo prohraje, podlézá, taková lama nejsem (že jo majku )edit2: perthe luxusní popisky, příÄte více soucitu s přebÄhlíky edit3: ulricu co bude v listopadu? Edited September 1, 2008 by president Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Ty fotky jsou fakt luxusní... až lituju, že jsem víkend strávil s mladou Alee ten listopad, to bych se snad do brna mohl obtÄžovat dorazit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcop Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Nemohl by nekdo prosim reuploadnout Ensikovi fotky nekam jinam? Za pul hodiny jsem si prohledl ctyri a pripadam si jako v internetovem stredoveku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkLord Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Desta: Mela by ho mit Xaruse, pokud ho ta mala potvora neztratila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Tak ted ja:)) Predem bych chtel podekovat Constovi, ze to spachal:)) Dalsi podekovani patri Beebopovi, ashimu, kuzmovi, frostovi a zase constovi za vyborny romanticky obed ( to dlouho nezapomenu ) Dale chci podekovat vsem, ktery se mnou stravili par chvil, a prohodili par vet:) Bylo to moc fajne a tesim se na dalsi akci:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) desto prstienok mam ja lebo bolo najpravdepodobnejsie ze s tebou budem v najblizsej dobe edit: kedy pojdeme na rande? Edited September 1, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 (edited) Leontilak a maly pivo //a neodpustim si videjko co je spis do blbina na netu ale starobrno (: http://www.youtube.com/watch?v=eLi-0E6XdT0&NR=1 //majk: jojo ().() Edited September 1, 2008 by frostsilenec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted September 1, 2008 Report Share Posted September 1, 2008 Clovek si da maly pivko na srovnani zaludku po narocnem veceru, a oni si z nej delaji hnedka prdel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts