k3dT Posted November 7, 2005 Report Share Posted November 7, 2005 Nejsou (pripadne vyjimky jsou na uvazeni Mitheress). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 su povolene aj svadby rovnakeho pohlavia??? nebudu se k tomu vyjadrovat a jen reknu ze ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondr4s Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 mel bych dotaz - ohledne advanced classu , kdy se na ne da prejit , jake podminky musim splnit .. dik za odpoved , jen me prosim neodkazujte ze si mam prolistovat forum , sem linej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 mel bych dotaz - ohledne advanced classu , kdy se na ne da prejit , jake podminky musim splnit .. dik za odpoved , jen me prosim neodkazujte ze si mam prolistovat forum , sem linej )11674[/snapback]Da se prejit na levelu 99 a stoji to tusim 1285000 zeny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gildor Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 mel bych dotaz - ohledne advanced classu , kdy se na ne da prejit , jake podminky musim splnit .. dik za odpoved , jen me prosim neodkazujte ze si mam prolistovat forum , sem linej )11674[/snapback] prestupuje se v Yuno (SZ) doporucuju nemit nic u sebe krome penez, neb pri prestupu o vse prides, coz jiste nepotesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 prestupuje se v Yuno (SZ) doporucuju nemit nic u sebe krome penez, neb pri prestupu o vse prides, coz jiste nepotesi 11683[/snapback]Nene, kdyz mas veci tak te to jen nepusti... Nesmis mit ani penize, vubec nic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 este jedna rada... pokial nemas kapru zadarmo tak si vezmi peniaze aj na cestu aby si potom nenadaval ze preco to nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 neni to az tak davno ale som sklerotik :-), samozrejme nemozes mat na sebe nic takisto ani v inventaru inac ta NPC dalej nepusti. No a mam pocit ze ked mas co i len 1z naviac tak mas opat smolu. Najviac lol je ze nemas ani peniaze na kafru ani na kapru, nemas pri sebe but. wing a pokial viem v Yune neni ani Banka takze po teba musi niekto dojst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Po restartu se na penize nebude brat ohled. Jen vase vaha musi byt nula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Najviac lol je ze nemas ani peniaze na kafru ani na kapru, nemas pri sebe but. wing a pokial viem v Yune neni ani Banka takze po teba musi niekto dojst.11708[/snapback]mno jelikoz se z tebe stal novic 1/1 tak za kapru neplatis takze to bylo v celku jedno ....... ted to bude jedno tuplem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 neni to az tak davno ale som sklerotik :-), samozrejme nemozes mat na sebe nic takisto ani v inventaru inac ta NPC dalej nepusti. No a mam pocit ze ked mas co i len 1z naviac tak mas opat smolu. Najviac lol je ze nemas ani peniaze na kafru ani na kapru, nemas pri sebe but. wing a pokial viem v Yune neni ani Banka takze po teba musi niekto dojst.11708[/snapback]Pokud me pamet neklame, tak se objevis znovuzrozeny tam, kde si zacinal po vstupu do hry, takze ja sem se narodil v Izlude a save sem mel taky tam, cely svet pred sebou, novice se vsim vsudy, Yuno jen daleka vzpominka na minuly zivot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Pokud me pamet neklame, tak se objevis znovuzrozeny tam, kde si zacinal po vstupu do hry, takze ja sem se narodil v Izlude a save sem mel taky tam, cely svet pred sebou, novice se vsim vsudy, Yuno jen daleka vzpominka na minuly zivot...11740[/snapback]Malo by ta to hodit do mesta podla povolania co si bol:swordie -> izludemerchant -> albertaarcher -> payonthief -> morrocaco -> pronteramage -> geffen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Pokud me pamet neklame, tak se objevis znovuzrozeny tam, kde si zacinal po vstupu do hry, takze ja sem se narodil v Izlude a save sem mel taky tam, cely svet pred sebou, novice se vsim vsudy, Yuno jen daleka vzpominka na minuly zivot...11740[/snapback]To jo, ale mÄ se tohle stalo při přechodu na Paladina. Pak jsem se ocitl zpatky u knížky, a co teÄ ? Nakonec pro mÄ musela dojít Myjka a pujcit mi trochu penÄz na Kapru (jestÄ jednou diky, Myjko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 To jo, ale mÄ se tohle stalo při přechodu na Paladina. Pak jsem se ocitl zpatky u knížky, a co teÄ ? Nakonec pro mÄ musela dojít Myjka a pujcit mi trochu penÄz na Kapru (jestÄ jednou diky, Myjko)11748[/snapback]Aha, tak to asi zalezi na tom jaka je zrovna verze serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 OK takze som trosku spominal a je to tak ze: Pokial prestupujes na High Novice tak sa zrodis v meste ktore prislucha tvojmu povolaniu, peniaze na kafru a kapru nepotrebujes kedze si Novice, akurat je problem v tom ze do kafry sa dostanes az na job lvl6 mam pocit, takze je dobre u niekoho si odlozit novice vybavu na jednoduchsie expenie. No a co mna osobne pomylilo co som pisal v predchadzajucom poste bol az prestup na high advanced (sinX, Paladin, ...) kedze tam ta Valkyria prenesie do Yuna, kde neni Bankar, si v podstate high lvl takze uz peniaze na kafru a kapru potrebujes akurat ze ziadne nemas. nechcem tu floodovat tak EDIT:njn Thore ale doteraz si musel aj pri druhom prestupe prist UPLNE nemajetny a nahy , takze tam uz ten problem jak sa odtial dostat bol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 OK takze som trosku spominal a je to tak ze: Pokial prestupujes na High Novice tak sa zrodis v meste ktore prislucha tvojmu povolaniu, peniaze na kafru a kapru nepotrebujes kedze si Novice, akurat je problem v tom ze do kafry sa dostanes az na job lvl6 mam pocit, takze je dobre u niekoho si odlozit novice vybavu na jednoduchsie expenie. No a co mna osobne pomylilo co som pisal v predchadzajucom poste bol az prestup na high advanced (sinX, Paladin, ...) kedze tam ta Valkyria prenesie do Yuna, kde neni Bankar, si v podstate high lvl takze uz peniaze na kafru a kapru potrebujes akurat ze ziadne nemas. 11750[/snapback]A jo, takhle to je, to je mozny Ono pred [ /omg ]em to bylo tusim tak, ze pro prechod na high-class si mohl prijit obleceny a prachaty - prijde mi to i logicke. Jen na znovuzrozeni musis byt tak jak si byl stvoren Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalCOM Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Tak ted budu asi za debila , ale jak je to s advanced classy ? Dejme tomu Lord Knight, tak je to Swordman, Knight lvl 99 smÄr Yuno s penezma a bez veci a prestup na Hight Novice - Hight Swordman - Lord Knight nebo z Knighta na Lorda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Tak ted budu asi za debila , ale jak je to s advanced classy ? Dejme tomu Lord Knight, tak je to Swordman, Knight lvl 99 smÄr Yuno s penezma a bez veci a prestup na Hight Novice - Hight Swordman - Lord Knight nebo z Knighta na Lorda ?11772[/snapback]Tvoje obava je správná, jsi Tohle se zde psalo již mockrát. Ale budiž... Tedy : Novice -> Sworman -> Knight -> High Novice -> Swordman High -> Lord Knight A přístÄ si přeÄti forum <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draenor Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Ahojte.Chcel by som sa spytat ci funguje spravne prechodovy quest na barda.Som v Lutiea ani zaslaka sa mi nedari ho spravit.Nemozem dostat zo snehuliaka nic nove.Stale hovori len o tom ako sa dostal do lutie atd. Ale nezobrazi sa mi dalsi rozhovor v ktorom ma hovorit o Debore.(S Deborou som uz hovoril).Hovoril som uz aj s kazdym v meste ale stale maju iba zakladne rozhovory. Prosim pomozte mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Snad by to mohlo byt takto, skus pozriet par stranok dozadu, uz sa o tom vela krat hovorilo mam pocit. - Prepare ONE of the following: Witherless Rose (sold in east Morroc for 55000zeny), Ment, Hinalle, Singing Flower or Illusion flower.- Also prepare one Squid Ink, one Sticky Mucus.- Optional Items: 60 Trunks of any type: note that a 2S. harp is unavailableunless you receive it via this test. 60 Trunks 3S. Violin (may be bought?)60 Solid/Barren Trunks 2S. Mandolin (can be bought)60 Fine Trunks 2S. Lute (can be bought)60 Fine Trunks + job 50 2S. Harp (unavailable anywhere else) - Talk to the Wandering Bard southeast of the Comodo Kapra and give him the flower.- He warps you to Lutie the snowing village.- Talk to the Snowman to become his friend.- Talk to the Girl inside the building in the 1 o¡¯clock direction.- Return to the Snowman.- Talk to the Man in the 11 o¡¯clock direction.- Talk to the Man in the 2 o¡¯clock direction, and give him the Squid Ink and the Sticky Mucus.- Talk to the Lady inside the house northwest of the giant Christmas Tree.- Return to the Snowman get the salt the Lady requested.- Talk to the Clown by the giant Christmas tree.- Talk to the little boy and girl in the 3 o¡¯clock direction.- Return to the Snowman, who'll give you a gift. In many cases it is 5 Candy.- Return to the Wandering Bard. He will ask you to repeat after his song.- Once you finish this make your instrument if you gathered the 60 trunks and then change classes. YAY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondr4s Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 kde na netu najdu podrobny popis skillu u adv classu a jejich prereq ? dik .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oyza Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 jak postovala Leela v sekci Simulatory a jine.... treba tady Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondr4s Posted November 11, 2005 Report Share Posted November 11, 2005 diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hidd Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ahoj, chtel jsem se zeptat jak je to s critical a double attack, pocita se v DA s critical nebo jen s obycejnym atk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Ahoj, chtel jsem se zeptat jak je to s critical a double attack, pocita se v DA s critical nebo jen s obycejnym atk?12113[/snapback]podla toho co som niekde cital tak ako prve sa vyhodnoti ci sa podaril DA ak ano tak das normalne DA.. ak nie tak sa vyhodnocuje ci si dal crit.. cize z toho vypliva ze by sa crit v da pocitat nemal.. ale nieje to na 100% pretoze neviem ci to nieje nastavene inac na tomto servry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.