Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Lidičky, chci se mrknout na nové potvůrky z Thanatos dungu a také zaskočit na kafe s Thanatosem samotným... Jen neví­m, kudy se tam dostat. Už jsem proÄetla mraky postů, ale nenaÄla jsem to. Takže pokud nÄkdo ví­te kudy, napiÄte a nebo hoÄ te aspoř odkaz :pinch:

Předem dí­k :thumbup:

ChtÄl bych se zeptat, jelikož v tom opravdu nejsem zbÄhlej, k Äemu vlastnÄ u monka slouží­ ty sféry? KromÄ toho, že potřebuju vÄech pÄt na vyvolání­ fury a kromÄ toho že se dají­ vrhat a absorbovat. Můžete mi to nÄkdo, prosí­m, ří­ct? (Jsem to ale tupec, co? :) )

ChtÄl bych se zeptat, jelikož v tom opravdu nejsem zbÄhlej, k Äemu vlastnÄ u monka slouží­ ty sféry? KromÄ toho, že potřebuju vÄech pÄt na vyvolání­ fury a kromÄ toho že se dají­ vrhat a absorbovat. Můžete mi to nÄkdo, prosí­m, ří­ct? (Jsem to ale tupec, co? :) )

13194[/snapback]

to ti prijde malo? :)

- to co jsi psal .)

- bez nich toho moc nenakouzlis

- pridavaj ti dmg...

(TSS je mimochodem dost silny)

to ti prijde malo? :)

- to co jsi psal .)

- bez nich toho moc nenakouzlis

- pridavaj ti dmg...

(TSS je mimochodem dost silny)

13214[/snapback]

No docela jo. :) To ví­Ä nejsem troÄkař. :) Mimochodem jak je to s tim kouzlení­m? A jeÄtÄ. Když mám Raging tripple blow(asi sem to blbÄ napsal, omlouvám se), dám s ní­m jen docela málo asi jen max 450 na 5lvlu. To se poÄí­tá do toho íştoku, íştok beze zbranÄ či co? Možná to pí­Äu moc složitÄ nebo blbÄ, ale fakt s timhle povolání­m nemám zkuÄenosti a docela by mÄ to zají­malo. Dí­ky za odpovÄdi. :)

aaaaaaaaaaaaaaaa tolik se stydim :) ja, ktery tolkokrat hral sage :) . prosim nezavrhujte mne :) ...Kolik %MagAtaku ubira kazdou vlnou kouzlo Heavens drive ??? zatim jsem to nikde nenasel. A prosim neodepisujte: zeptej se nekoho, kdo to ma , protoze ked bych se nekoho zeptal melo by to uplne stejny efekt, jako tady :)

Diky moc predem XD

A pro wariora: Matne si vzpominam, ze ty sfery maj v popisku skillu napsany presne co delaj, jako , ze kazda ti pridava Atk+3, ktery nikdy nemine (neco jako very strong zbrane) takze ked mas 5sfer tak mas bonus +15 do Atk, co nemine.

A ty skilly na mlaceni kulickama samotnejma nejsou vubec spatny (hmm kolikrat me uz zabily? hmm 100? 200?)

No docela jo. :) To ví­Ä nejsem troÄkař. :)  Mimochodem jak je to s tim kouzlení­m? A jeÄtÄ. Když mám Raging tripple blow(asi sem to blbÄ napsal, omlouvám se), dám s ní­m jen docela málo asi jen max 450 na 5lvlu. To se poÄí­tá do toho íştoku, íştok beze zbranÄ či co? Možná to pí­Äu moc složitÄ nebo blbÄ, ale fakt s timhle povolání­m nemám zkuÄenosti a docela by mÄ to zají­malo. Dí­ky za odpovÄdi. :)

13216[/snapback]

zalezi co mas za zbran... nicmene trifecta je kombo a pridava na lvlu 10 300% dmg k normalnimu dmg a kdyz to zakoncis quadriplem tak 400% dmg, takze zalezi co mas za normal atk a jakou mas zbran

Tak jsem v Ayothaya dungu obÄhnul popořadÄ vÄechna mí­sta s nápisy, abych si otevřel vstup do dvojky. A když jsem pak přiÄel k mí­stu kde mÄl být warp, tak mi to napsalo něco v tom smyslu, že jsem plný strachu a proto mÄ to dál nepustí­. ZapomnÄl jsem na něco nebo jeÄtÄ druhý patro nefunguje?

Kya: dÄkuju, to jsou teda finty :-)

Tak jsem v Ayothaya dungu obÄhnul popořadÄ vÄechna mí­sta s nápisy, abych si otevřel vstup do dvojky. A když jsem pak přiÄel k mí­stu kde mÄl být warp, tak mi to napsalo něco v tom smyslu, že jsem plný strachu a proto mÄ to dál nepustí­. ZapomnÄl jsem na něco nebo jeÄtÄ druhý patro nefunguje?

13610[/snapback]

Jj, ked obehas vsetky tie miesta tak chod za samanom zase a on bude chciet par veci a spravi ti dalsi amulet (holier threads) a s nim mozes do dvojky.

Tak už zase budu otravovat ohlednÄ monka. Chci se zeptat, jak vlastnÄ funguje Raging quadruple blow? Triple blow funguje jako pasivní­ skill, to ví­m. Ale quadruple mám v seznamu skillů jako aktivní­ a přitom, když ho chci aktivovat a zamÄřit potvoru, tak to nejde. Jak to teda je? Nebo se to použí­vá jen při boji, když zrovna nÄkoho rubu a musí­m to aktivovat? Předem dí­k za odpovÄÄ!

Tak už zase budu otravovat ohlednÄ monka. Chci se zeptat, jak vlastnÄ funguje Raging quadruple blow? Triple blow funguje jako pasivní­ skill, to ví­m. Ale quadruple mám v seznamu skillů jako aktivní­ a přitom, když ho chci aktivovat a zamÄřit potvoru, tak to nejde. Jak to teda je? Nebo se to použí­vá jen při boji, když zrovna nÄkoho rubu a musí­m to aktivovat? Předem dí­k za odpovÄÄ!

13874[/snapback]

Pokud umis aspon trochu anglicky, tak si precti: http://iro.ragnarokonline.com/game/jobmonskill.asp

Jinak RQB se pouziva vyhradne v pauze po trifecte.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...