Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Dnes, v dobe vzducholodni prepravy to uz je stejne burt...

Ale zacinajici guilda malych levelu by si mela dojit Niffu pesky, protoze jinak se zbytecne okrada o skvely zazitek. Tahle cast questu na guildu byla asi ze vsech nejlepsi a nejdobrodruznejsi  :D

edit: Mozna by ten guildquest sel pojmout jako orientak s nekolika kontrolnimi body  :)

14272[/snapback]

co je na dojiti do niffu tezkyho a zabavnyho, krom pouziti x desitek wingu?

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Sir loon:

btw nove elementarni brneni (ty se slotem muze nosit kazdy krom klasickeho novice) snizuji dmg asi na 1/8, hodne vypecena vec

14546[/snapback]

Kde se daji koupit a kde najdu toho poringa s milionem hp, kerej mi puci slotovy? Jinymi slovy kdy a kam prijdou do dropu?

Koupit? nedaji.

...

Jinak pochybuju ze ty slotovy elementarni brneni budou nekdy k dostani ve hre.

14589[/snapback]

Rozumna vec a neslotovy elementarni bych taky zrusil, dyt mame karticky a kdyby kazdej pobihal v elementarnim brneni, ktere si muze koupit za 136k nebo kolik je tam uvedena cena, tak by to bylo nefer vuci lovcum karet :)

Rozumna vec a neslotovy elementarni bych taky zrusil, dyt mame karticky a kdyby kazdej pobihal v elementarnim brneni, ktere si muze koupit za 136k nebo kolik je tam uvedena cena, tak by to bylo nefer vuci lovcum karet :)

14591[/snapback]

to neslotovy muze equipnout snad jen sword class a merch class

ja by som to dal do dropu thanatosa :P teda pokial sa nebude v buducnosti nejak oslabovat :)

14631[/snapback]

Kazdej boss se da zabit :P Je jen otazkou casu, kdy nekdo prijde na to jak :P Ja mam plan jak ho zabit, ale je to mooooc daleko a nechce se mi spec na nej schanet equip :blink: Sem linej :ninja:

Kazdej boss se da zabit :) Je jen otazkou casu, kdy nekdo prijde na to jak :P Ja mam plan jak ho zabit, ale je to mooooc daleko a nechce se mi spec na nej schanet equip :blink: Sem linej :ninja:

14642[/snapback]

no problem je ze thanatos ked mu klesnu hp na cca 210k, tak sa zacne healovat za 9999(aspon to tak bolo).. a to sa len tak lahko zabit neda.. ak sa vobec da :P

Prosí­m o vysvetlenie, robí­m s taekwonom Taekwon mission, zabil som 3 x 100 monstra. Napí­salo mi: " You have been rewarded with 1 Taekwon Mission rank points. Your points total is 3 ". V preklade by to malo znamenaÂť, že som bol odmenený 1 TKM bodom a spolu mám 3 body.

KoÂľko TKM bodov treba na splnenie missie?

Edit: Už mám 4 body. Je za to nejaká odmena?

Prosí­m o vysvetlenie, robí­m s taekwonom Taekwon mission, zabil som 3 x 100 monstra. Napí­salo mi: " You have been rewarded with 1 Taekwon Mission rank points. Your points total is 3 ". V preklade by to malo znamenaÂť, že som bol odmenený 1 TKM bodom a spolu mám 3 body.

KoÂľko TKM bodov treba na splnenie missie?

Edit: Už mám 4 body. Je za to nejaká odmena?

14733[/snapback]

1. Na TK mas Topic Expanded class, je tam vsetko o TK

2. Na TK misiu ti staci Rank 2, na neobmedzene kopanie, tzn nemusis mat prepare stance. Pri Ranku 1 ti spamovanie kopancov vyprsi cca do 24hod.

3. Ziadne ine odmeny za misiu uz nebudu. Len od lvl 90+ by si mal mat dostupne vsetky skilly.

no problem je ze thanatos ked mu klesnu hp na cca 210k, tak sa zacne healovat za 9999(aspon to tak bolo).. a to sa len tak lahko zabit neda.. ak sa vobec da :ninja:

14647[/snapback]

Skuste pouzit Classical Plug rusi pouzivanie skilov a teda aj healu :P

Je to prva vec co ma napadla ak by nieco nebolo vporiadku tak sa ospravedlunujem

Skuste pouzit Classical Plug rusi pouzivanie skilov a teda aj healu  :ninja:

Je to prva vec co ma napadla ak by nieco nebolo vporiadku tak sa ospravedlunujem

14771[/snapback]

no je tam problem.. moby.. 1 mob sam zlozi kusok nepozornu partu lvl 90.. on ich ma cca 16 :P

Sinarra: videla si Thanathose ? ja jo kdyz sem mel stesti.. nekdy te neco sunda a thanathose ani nepotkas :ninja:

add CP nekde nepusobi na bosse nekde asi jo asi to zalezi na tom urcitem serveru teoreticky kdyby tu fungoval tak zabit bosse jakeho koliv by bylo asi moc snadne :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...