Yenifer Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Dnes, v dobe vzducholodni prepravy to uz je stejne burt...Ale zacinajici guilda malych levelu by si mela dojit Niffu pesky, protoze jinak se zbytecne okrada o skvely zazitek. Tahle cast questu na guildu byla asi ze vsech nejlepsi a nejdobrodruznejsi edit: Mozna by ten guildquest sel pojmout jako orientak s nekolika kontrolnimi body 14272[/snapback] co je na dojiti do niffu tezkyho a zabavnyho, krom pouziti x desitek wingu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 co je na dojiti do niffu tezkyho a zabavnyho, krom pouziti x desitek wingu?14273[/snapback]Nekomu tak mazanemu jako ses ty nebudu vysvetlovat rozdil mezi "jit pesky" a "wingovat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yenifer Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Ni se mi nechce verit, ze jste to sli pesky .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 Ni se mi nechce verit, ze jste to sli pesky .)14280[/snapback]Sli a bylo to super, pro ty maly levely to byla celkem dost hokna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PET Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 Ja kdyz sem sel poprve do Nifu tak sem se sakra neco nazdechal a navztekal A ted?? Je potreba aby se clovek naucil brat smrt jeste za mlada Pak uz to moc boly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted December 15, 2005 Author Report Share Posted December 15, 2005 Sir loon: btw nove elementarni brneni (ty se slotem muze nosit kazdy krom klasickeho novice) snizuji dmg asi na 1/8, hodne vypecena vec14546[/snapback] Kde se daji koupit a kde najdu toho poringa s milionem hp, kerej mi puci slotovy? Jinymi slovy kdy a kam prijdou do dropu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Kde se daji koupit a kde najdu toho poringa s milionem hp, kerej mi puci slotovy? Jinymi slovy kdy a kam prijdou do dropu?14580[/snapback]jooo to nevim, ja ho zatim jen testoval v pvp Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Koupit? nedaji. Poring je jen soucasti nejakyho eventu z iRO -> nikde se nevyskytuje. Jinak pochybuju ze ty slotovy elementarni brneni budou nekdy k dostani ve hre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwaihir Posted December 16, 2005 Author Report Share Posted December 16, 2005 Koupit? nedaji. ...Jinak pochybuju ze ty slotovy elementarni brneni budou nekdy k dostani ve hre.14589[/snapback] Rozumna vec a neslotovy elementarni bych taky zrusil, dyt mame karticky a kdyby kazdej pobihal v elementarnim brneni, ktere si muze koupit za 136k nebo kolik je tam uvedena cena, tak by to bylo nefer vuci lovcum karet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Rozumna vec a neslotovy elementarni bych taky zrusil, dyt mame karticky a kdyby kazdej pobihal v elementarnim brneni, ktere si muze koupit za 136k nebo kolik je tam uvedena cena, tak by to bylo nefer vuci lovcum karet 14591[/snapback]to neslotovy muze equipnout snad jen sword class a merch class Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Jinak pochybuju ze ty slotovy elementarni brneni budou nekdy k dostani ve hre.14589[/snapback]ja by som to dal do dropu thanatosa teda pokial sa nebude v buducnosti nejak oslabovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 ja by som to dal do dropu thanatosa teda pokial sa nebude v buducnosti nejak oslabovat 14631[/snapback]Kazdej boss se da zabit Je jen otazkou casu, kdy nekdo prijde na to jak Ja mam plan jak ho zabit, ale je to mooooc daleko a nechce se mi spec na nej schanet equip Sem linej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 Kazdej boss se da zabit Je jen otazkou casu, kdy nekdo prijde na to jak Ja mam plan jak ho zabit, ale je to mooooc daleko a nechce se mi spec na nej schanet equip Sem linej 14642[/snapback]no problem je ze thanatos ked mu klesnu hp na cca 210k, tak sa zacne healovat za 9999(aspon to tak bolo).. a to sa len tak lahko zabit neda.. ak sa vobec da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 no problem je ze thanatos ked mu klesnu hp na cca 210k, tak sa zacne healovat za 9999(aspon to tak bolo).. a to sa len tak lahko zabit neda.. ak sa vobec da 14647[/snapback]20 asuraku v rade a hezky jeden po druhem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 20 asuraku v rade a hezky jeden po druhem ... 14650[/snapback]Asuraci ee, je to ghost... ale tak nejake napady mame, ted jen doexpit auru a jdem Link to comment Share on other sites More sharing options...
yellow4 Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Prosím o vysvetlenie, robím s taekwonom Taekwon mission, zabil som 3 x 100 monstra. Napísalo mi: " You have been rewarded with 1 Taekwon Mission rank points. Your points total is 3 ". V preklade by to malo znamenaÂť, že som bol odmenený 1 TKM bodom a spolu mám 3 body.KoÂľko TKM bodov treba na splnenie missie?Edit: Už mám 4 body. Je za to nejaká odmena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Prosím o vysvetlenie, robím s taekwonom Taekwon mission, zabil som 3 x 100 monstra. Napísalo mi: " You have been rewarded with 1 Taekwon Mission rank points. Your points total is 3 ". V preklade by to malo znamenaÂť, že som bol odmenený 1 TKM bodom a spolu mám 3 body.KoÂľko TKM bodov treba na splnenie missie?Edit: Už mám 4 body. Je za to nejaká odmena?14733[/snapback] 1. Na TK mas Topic Expanded class, je tam vsetko o TK2. Na TK misiu ti staci Rank 2, na neobmedzene kopanie, tzn nemusis mat prepare stance. Pri Ranku 1 ti spamovanie kopancov vyprsi cca do 24hod.3. Ziadne ine odmeny za misiu uz nebudu. Len od lvl 90+ by si mal mat dostupne vsetky skilly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 no problem je ze thanatos ked mu klesnu hp na cca 210k, tak sa zacne healovat za 9999(aspon to tak bolo).. a to sa len tak lahko zabit neda.. ak sa vobec da 14647[/snapback] Skuste pouzit Classical Plug rusi pouzivanie skilov a teda aj healu Je to prva vec co ma napadla ak by nieco nebolo vporiadku tak sa ospravedlunujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Skuste pouzit Classical Plug rusi pouzivanie skilov a teda aj healu Je to prva vec co ma napadla ak by nieco nebolo vporiadku tak sa ospravedlunujem14771[/snapback]a funguje to na bosse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 Skuste pouzit Classical Plug rusi pouzivanie skilov a teda aj healu Je to prva vec co ma napadla ak by nieco nebolo vporiadku tak sa ospravedlunujem14771[/snapback]no je tam problem.. moby.. 1 mob sam zlozi kusok nepozornu partu lvl 90.. on ich ma cca 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 a funguje to na bosse?14774[/snapback]Podle iRO by na bosse fungovat mel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Sinarra: videla si Thanathose ? ja jo kdyz sem mel stesti.. nekdy te neco sunda a thanathose ani nepotkas add CP nekde nepusobi na bosse nekde asi jo asi to zalezi na tom urcitem serveru teoreticky kdyby tu fungoval tak zabit bosse jakeho koliv by bylo asi moc snadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ale bez CP je zas dost tezky Thanatose zabit... PředPo Hlavne se mrknete na pocet expu u toho SinaX a porovnejte je na obou screenech Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Moon: jo to sem uz videl ale koukni se i na rozdil casu ¨ edit: skoda ze tam neni i obrazek z boje jestli opravdu CP byl a fakal a nebo nebyl .. gypsy a clowna tam vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 JJ, vim... a jelikoz meli v parte Gypsy a Clowna tak pocitam stim, ze CPcko taky zkouseli, ale neuspesne(ocividne.. ) Edit: Oggi: ty editujes rychlejc nez ja stiham psat, takhle to vypada ze te opakuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.