Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Moon: jo je dost pravdepodobne ze byl ono kdyz sem ho videl z blizka brandish na celou obrazovku magie co sunda vsechno profesor tam neni takze magnet nebyl ... jen sem na forech nasel ze nekde CP na bosse snad jde ale druhy ze zase na bosse nejde takze pak si clovek muze vybrat :ninja:

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Sinarra: videla si Thanathose ? ja jo kdyz sem mel stesti.. nekdy te neco sunda a thanathose ani nepotkas :ninja:

add CP nekde nepusobi  na bosse nekde asi jo asi to zalezi na tom urcitem serveru  teoreticky kdyby tu fungoval tak zabit bosse jakeho koliv by bylo asi moc snadne :P

14809[/snapback]

Oggi ako som pisala bol to prvy napad co ma napadol ako som pisala nemusi sa to dat pouzit na tom bosovy.Ale zase treba zobrat do uvahy ze tu si mobov robia ako besny kdezto na oficiale to asi tak neni (neviem na isto len porovnavam aegis s eathenov).Co sa tika fungovania CP na bosoch tak som sa na to pozerala a nenasla som nic co by vravelo ze nema fungovat (i ked moja anglictina je na mizivej urovni). Ja som len chcela naznacit ze mozno by sa tak zlozit dat.

Green: jj v te vyprave jsem byl take do 6 patra to slo v pohode pak nastal problem no teleport lokace a potvory tam maji intiminade takze koho si takto vybrala a zmizla snim nemel moc sanci na preziti :D ale chodici CP a projdem to nahoru v klidu :)

Green: jj v te vyprave jsem byl take  do 6 patra to slo v pohode pak nastal problem no teleport lokace a potvory tam maji intiminade  takze koho si takto vybrala a zmizla snim  nemel moc sanci na preziti  :D  ale  chodici CP a projdem to nahoru v klidu :)

14829[/snapback]

Ako k tomu by som sa chcel vyjadrit, vam sa zda normalne aby boli lokacie no teleport tam kde sa nahadzaju v celku silne moby. Ja ako priest sa proti silnym mobom, ked to niesu undead monsta, nemam ako branit, moja jedina obrana je teleport. Ktory ked nefunguje znamena takmer istu smrt. Su to mapy napriklad uz spominane thanatos 7 poschodie(vyssie to uz neslo), alebo cela cesta do juperos core, hlavne teda mapa s mobami (juperos01).

Ako k tomu by som sa chcel vyjadrit, vam sa zda normalne aby boli lokacie no teleport tam kde sa nahadzaju v celku silne moby. Ja ako priest sa proti silnym mobom, ked to niesu undead monsta, nemam ako branit, moja jedina obrana je teleport. Ktory ked nefunguje znamena takmer istu smrt. Su to mapy napriklad uz spominane thanatos 7 poschodie(vyssie to uz neslo), alebo cela cesta do juperos core, hlavne teda mapa s mobami (juperos01).

14841[/snapback]

ke a sw a volat na ostatni :D

imo tvoja obrana by mala byt predovsetkym parta a nie teleport.  :)

14843[/snapback]

Nepochopil si o co Amperovi Älo, Observation k tobÄ přilí­tne a portne se s tebou skilem od party pryÄ, a to na noteleport mapÄ (pro hráÄe). V Thanatosu celkem jistá smrt, ale nejspí­Ä to tak má být, přece jen není­ to růžový sad a dává to cestÄ ten správný adrenalinový náboj .)

Když nad tí­m tak přemýÄlí­m, teleport by asi nemÄl jí­t ani v Yggdrasil dungeonu, do Niflu a Juperosu létat vzducholoÄ a jediná cesta z Niflu by mÄla být přes ten Piano key quest, ale co už :D

14841[/snapback]

Me spis hlava nebere ze v noteleport lokaci te potvory uplne klidne teleportuji :D

Jinak noteleport je celkem super, hra pak ma uplne jiny rozmer :)

Dakujem za vtipne poznamky Baldicka a Sir Loonyho. No islo mi o vyjadrenie k no teleport mapam a nie vyjadrenie k tomu ako sa mam proti tomu branit, ak ma bucha mob KE nenahodim, SW vydrzi tak 10 ran. A nehovorim o nejakych poringoch, hovorim o vcelku silnych priserach, kde som rad ze sa stiham healovat. Parta? Preco by som mal byt obmedzeny partou ked sa chcem poprechadzat po dungeonoch, alebo usolovat Thanatosa.

Dakujem za vtipne poznamky Baldicka a Sir Loonyho. No islo mi o vyjadrenie k no teleport mapam a nie vyjadrenie k tomu ako sa mam proti tomu branit, ak ma bucha mob KE nenahodim, SW vydrzi tak 10 ran. A nehovorim o nejakych poringoch, hovorim o vcelku silnych priserach, kde som rad ze sa stiham healovat. Parta? Preco by som mal byt obmedzeny partou ked sa chcem poprechadzat po dungeonoch, alebo usolovat Thanatosa.

14849[/snapback]

to je fakt. proc se nechat omezovat partou, kdyz hra je postavena na team play zakladu ... btw windows maj v sobe peknou hru, jmenuje se miny a muzes ji hrat docista sam a nikdo te nebude omezovat

Thorondor: no ja bych vedel jak to zamezit ze se kazdy boss kdyz ma pod  30% HP  zmeni na ghosta :D  bud by musel  pocitat aby nesel pod 30%  nebo ho neda :)

14857[/snapback]

nj, z toho duvodu byl jeden boss v guild questu ghost property. ve chvili kdy by se zmenil na ghost tak by ho v tu ranu dodelaly wizny

btw. co se tyce noteleport map tak tech by melo byt urcite vic nez jen amatsu a juperos. otazka je, jestli sou lidi vubec schopni bez toho teleportu prezit

edit: ted tak koukam na rodatabase a tam je ze amatsu dung je nomemo, ne noteleport. kdy my sme vzali ten noteleport? :)

btw. co se tyce noteleport map tak tech by melo byt urcite vic nez jen amatsu a juperos. otazka je, jestli sou lidi vubec schopni bez toho teleportu prezit

14859[/snapback]

Rikam, noteleport se mi libi - jediny co mi prijde na hlavu je pokud v noteleportu prisery pouzivaji snatch.

Tim myslis co? Pokud vim na serveru je 5 asuraku co chodi na bosse. To mi jako zamoreni neprijde.

14872[/snapback]

ne oni to oznamuju potom ako solovali storma priest a hunt ako 90lvl a to im nevadilo ale teraz to niekto kilne inym stylom tiez v dvojici tak sa to dakomu nepaci...

Edit: no ja ani zdaleka nemyslim tie casy odkedy mas monka.. to bolo predtym ked setci monkovia isli agi aby sa lahsie vyeexpili, predtym im to nevadilo pac nemali konkurenciu ale teraz zrazu ano tak sup sup bonzujme a zrusme im to/to iste fnukanie bolo aj pred mesiacom ked niekto dost casto umieral od champov na gw a teraz sa v tom pokracuje../

ne oni to oznamuju potom ako solovali storma priest a hunt ako 90lvl a to im nevadilo ale teraz to niekto kilne inym stylom tiez v dvojici tak sa to dakomu nepaci...

14876[/snapback]

JJ to bude asi ono... ted si vzpominam... jednou jsem tam byl dostal uz dve lexovane. Pri treti jsem chcip prihebl Pepicek a mvp i s lootem bylo fuc :) Ale MVP je pro vsechny :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...