oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Moon: jo je dost pravdepodobne ze byl ono kdyz sem ho videl z blizka brandish na celou obrazovku magie co sunda vsechno profesor tam neni takze magnet nebyl ... jen sem na forech nasel ze nekde CP na bosse snad jde ale druhy ze zase na bosse nejde takze pak si clovek muze vybrat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Sinarra: videla si Thanathose ? ja jo kdyz sem mel stesti.. nekdy te neco sunda a thanathose ani nepotkas add CP nekde nepusobi na bosse nekde asi jo asi to zalezi na tom urcitem serveru teoreticky kdyby tu fungoval tak zabit bosse jakeho koliv by bylo asi moc snadne 14809[/snapback] Oggi ako som pisala bol to prvy napad co ma napadol ako som pisala nemusi sa to dat pouzit na tom bosovy.Ale zase treba zobrat do uvahy ze tu si mobov robia ako besny kdezto na oficiale to asi tak neni (neviem na isto len porovnavam aegis s eathenov).Co sa tika fungovania CP na bosoch tak som sa na to pozerala a nenasla som nic co by vravelo ze nema fungovat (i ked moja anglictina je na mizivej urovni). Ja som len chcela naznacit ze mozno by sa tak zlozit dat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Sinarra: no boss moby dela myslim porad i na oficialu tedy myslim ze jsem to cetl nekdy davno na iro jako novinku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 KaždopádnÄ jeÄtÄ je třeba k nÄmu dojít, celkem silná parta a doÄli jsme v Tahanatos Tower do 8 patra (ze 12). Abbys lake pro zaÄátek bohatÄ staÄí a neboty v Lighthalzenu .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinarra Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 KaždopádnÄ jeÄtÄ je třeba k nÄmu dojít, celkem silná parta a doÄli jsme v Tahanatos Tower do 8 patra (ze 12). Abbys lake pro zaÄátek bohatÄ staÄí a neboty v Lighthalzenu .)14827[/snapback] Ale vyzera pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Green: jj v te vyprave jsem byl take do 6 patra to slo v pohode pak nastal problem no teleport lokace a potvory tam maji intiminade takze koho si takto vybrala a zmizla snim nemel moc sanci na preziti ale chodici CP a projdem to nahoru v klidu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulric Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 CP na bossy v pozdejsich verzich aegisu nefunguje (myslim od doby kdy se zmenilo kombo powercord+hocuspocus) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Green: jj v te vyprave jsem byl take do 6 patra to slo v pohode pak nastal problem no teleport lokace a potvory tam maji intiminade takze koho si takto vybrala a zmizla snim nemel moc sanci na preziti ale chodici CP a projdem to nahoru v klidu 14829[/snapback]Ako k tomu by som sa chcel vyjadrit, vam sa zda normalne aby boli lokacie no teleport tam kde sa nahadzaju v celku silne moby. Ja ako priest sa proti silnym mobom, ked to niesu undead monsta, nemam ako branit, moja jedina obrana je teleport. Ktory ked nefunguje znamena takmer istu smrt. Su to mapy napriklad uz spominane thanatos 7 poschodie(vyssie to uz neslo), alebo cela cesta do juperos core, hlavne teda mapa s mobami (juperos01). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 .. moja jedina obrana je teleport.14841[/snapback] imo tvoja obrana by mala byt predovsetkym parta a nie teleport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ako k tomu by som sa chcel vyjadrit, vam sa zda normalne aby boli lokacie no teleport tam kde sa nahadzaju v celku silne moby. Ja ako priest sa proti silnym mobom, ked to niesu undead monsta, nemam ako branit, moja jedina obrana je teleport. Ktory ked nefunguje znamena takmer istu smrt. Su to mapy napriklad uz spominane thanatos 7 poschodie(vyssie to uz neslo), alebo cela cesta do juperos core, hlavne teda mapa s mobami (juperos01).14841[/snapback]ke a sw a volat na ostatni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 imo tvoja obrana by mala byt predovsetkym parta a nie teleport. 14843[/snapback]Nepochopil si o co Amperovi Älo, Observation k tobÄ přilítne a portne se s tebou skilem od party pryÄ, a to na noteleport mapÄ (pro hráÄe). V Thanatosu celkem jistá smrt, ale nejspíÄ to tak má být, přece jen není to růžový sad a dává to cestÄ ten správný adrenalinový náboj .) Když nad tím tak přemýÄlím, teleport by asi nemÄl jít ani v Yggdrasil dungeonu, do Niflu a Juperosu létat vzducholoÄ a jediná cesta z Niflu by mÄla být přes ten Piano key quest, ale co už Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Ako k tomu by som sa chcel vyjadrit, vam sa zda normalne aby boli lokacie no teleport tam kde sa nahadzaju v celku silne moby. Ja ako priest sa proti silnym mobom, ked to niesu undead monsta, nemam ako branit, moja jedina obrana je teleport. Ktory ked nefunguje znamena takmer istu smrt. Su to mapy napriklad uz spominane thanatos 7 poschodie(vyssie to uz neslo), alebo cela cesta do juperos core, hlavne teda mapa s mobami (juperos01).14841[/snapback]Me spis hlava nebere ze v noteleport lokaci te potvory uplne klidne teleportuji Jinak noteleport je celkem super, hra pak ma uplne jiny rozmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
amper Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Dakujem za vtipne poznamky Baldicka a Sir Loonyho. No islo mi o vyjadrenie k no teleport mapam a nie vyjadrenie k tomu ako sa mam proti tomu branit, ak ma bucha mob KE nenahodim, SW vydrzi tak 10 ran. A nehovorim o nejakych poringoch, hovorim o vcelku silnych priserach, kde som rad ze sa stiham healovat. Parta? Preco by som mal byt obmedzeny partou ked sa chcem poprechadzat po dungeonoch, alebo usolovat Thanatosa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Dakujem za vtipne poznamky Baldicka a Sir Loonyho. No islo mi o vyjadrenie k no teleport mapam a nie vyjadrenie k tomu ako sa mam proti tomu branit, ak ma bucha mob KE nenahodim, SW vydrzi tak 10 ran. A nehovorim o nejakych poringoch, hovorim o vcelku silnych priserach, kde som rad ze sa stiham healovat. Parta? Preco by som mal byt obmedzeny partou ked sa chcem poprechadzat po dungeonoch, alebo usolovat Thanatosa.14849[/snapback]to je fakt. proc se nechat omezovat partou, kdyz hra je postavena na team play zakladu ... btw windows maj v sobe peknou hru, jmenuje se miny a muzes ji hrat docista sam a nikdo te nebude omezovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 to je fakt. proc se nechat omezovat partou, kdyz hra je postavena na team play zakladu ... btw windows maj v sobe peknou hru, jmenuje se miny a muzes ji hrat docista sam a nikdo te nebude omezovat14855[/snapback]Server je stejne zamoreny lame asurakama co si solujou bosse Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggi Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Thorondor: no ja bych vedel jak to zamezit ze se kazdy boss kdyz ma pod 30% HP zmeni na ghosta bud by musel pocitat aby nesel pod 30% nebo ho neda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Thorondor: no ja bych vedel jak to zamezit ze se kazdy boss kdyz ma pod 30% HP zmeni na ghosta bud by musel pocitat aby nesel pod 30% nebo ho neda 14857[/snapback]Dat jim reflect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Thorondor: no ja bych vedel jak to zamezit ze se kazdy boss kdyz ma pod 30% HP zmeni na ghosta  bud by musel pocitat aby nesel pod 30% nebo ho neda 14857[/snapback]nj, z toho duvodu byl jeden boss v guild questu ghost property. ve chvili kdy by se zmenil na ghost tak by ho v tu ranu dodelaly wizny btw. co se tyce noteleport map tak tech by melo byt urcite vic nez jen amatsu a juperos. otazka je, jestli sou lidi vubec schopni bez toho teleportu prezit edit: ted tak koukam na rodatabase a tam je ze amatsu dung je nomemo, ne noteleport. kdy my sme vzali ten noteleport? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 btw. co se tyce noteleport map tak tech by melo byt urcite vic nez jen amatsu a juperos. otazka je, jestli sou lidi vubec schopni bez toho teleportu prezit14859[/snapback]Rikam, noteleport se mi libi - jediny co mi prijde na hlavu je pokud v noteleportu prisery pouzivaji snatch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Rikam, noteleport se mi libi - jediny co mi prijde na hlavu je pokud v noteleportu prisery pouzivaji snatch.14860[/snapback]njn je to skill. holt bud hodit divinu nebo ten classical Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorondor Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 njn je to skill. holt bud hodit divinu nebo ten classical14861[/snapback]No me tam spis vadi fakt ze se v noteleportu nekdo teleportuje... Jinak urcite se s tim da bojovat, jen zvolit spravnou taktiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ... ked sa chcem poprechadzat po dungeonoch..14849[/snapback]Tak poprechadzat alebo preteleportovat? (njn, hra na slovicka, JOKE )Asi sa tam uz pojdem pozriet, nech aspon viem o com pisem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Server je stejne zamoreny lame asurakama co si solujou bosse 14856[/snapback] Tim myslis co? Pokud vim na serveru je 5 asuraku co chodi na bosse. To mi jako zamoreni neprijde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eowka Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 Tim myslis co? Pokud vim na serveru je 5 asuraku co chodi na bosse. To mi jako zamoreni neprijde.14872[/snapback]ne oni to oznamuju potom ako solovali storma priest a hunt ako 90lvl a to im nevadilo ale teraz to niekto kilne inym stylom tiez v dvojici tak sa to dakomu nepaci...Edit: no ja ani zdaleka nemyslim tie casy odkedy mas monka.. to bolo predtym ked setci monkovia isli agi aby sa lahsie vyeexpili, predtym im to nevadilo pac nemali konkurenciu ale teraz zrazu ano tak sup sup bonzujme a zrusme im to/to iste fnukanie bolo aj pred mesiacom ked niekto dost casto umieral od champov na gw a teraz sa v tom pokracuje../ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantine Posted December 20, 2005 Report Share Posted December 20, 2005 ne oni to oznamuju potom ako solovali storma priest a hunt ako 90lvl a to im nevadilo ale teraz to niekto kilne inym stylom tiez v dvojici tak sa to dakomu nepaci...14876[/snapback] JJ to bude asi ono... ted si vzpominam... jednou jsem tam byl dostal uz dve lexovane. Pri treti jsem chcip prihebl Pepicek a mvp i s lootem bylo fuc Ale MVP je pro vsechny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.