mkadlec Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 AAA poradte prosim! myslim ze na czechro bylo nekdo uvedeno -tabulka s efektivitou zbrani- ja to nemuzu nikde najit kde to sehnat? ted totiz zkousim ruzna povolani a nejak si nejsem jisty,co mam mlatit cim 9526[/snapback]Elementy <-tady.sem na to zrovna dneska taky koukal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscariot Posted October 10, 2005 Report Share Posted October 10, 2005 Moh by mi nekdo rici jaka je cesta a cestivni naklady na dovolenou na stingach a pokud mozno jakou cestovni agenturu doporucujete predem dikes za odpoved:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Dik,jenze to jsou elementy a ty ja umim, ja potrebuju takovyto ze dyka dva lepsi dmg malym priseram a horsi velkym a podobne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PardGalen Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Dik,jenze to jsou elementy a ty ja umim, ja potrebuju takovyto ze dyka dva lepsi dmg malym priseram a horsi velkym a podobne.9576[/snapback] Tohle?Weapon penalty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 jj, to je ono, diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
laguna* Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nevite nekdo prosim vas kolik hub potrebuju abych udelal quest na monka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 13, 2005 Report Share Posted October 13, 2005 nevite nekdo prosim vas kolik hub potrebuju abych udelal quest na monka? 9785[/snapback]aspon 30 z jedneho typu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argo Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 kde je prosim vchod do alde_dungu?....ne clock tower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 alde_dun je Clock tower... Mapu CT najdes napriklad na RO Database.Ak myslis Aldebaran GD, tak tam sa ide z hradu, pokial ho ma Tvoja guilda... (Teda tu su len hrady v Prontere, takze neviem, ci sa da ci nie...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argo Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 ...http://www.sweetheartsguild.com/pages.php?pages=maps_dungeons&extmenu=maps no tady je mapa clock tower, ale je tam CT basement...tam chci..to je guildovni dung nebo jak? edit: no a jestli tohle teda nikdo nevi tak kam jinam na penomeny...tady by jich melo bejt v F3 130...jinde jich je jen par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ippang Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 no tady je mapa clock tower, ale je tam CT basement...tam chci..to je guildovni dung nebo jak?9838[/snapback]A co takto sa aj pozriet na ten link, co som postoval? Cervene ciary su obojsmerne warpy, modre jednosmerne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argo Posted October 14, 2005 Report Share Posted October 14, 2005 hmm...zajimave dik ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Nevíte nÄkdo jak to vypadá s přebarvováním obleÄení? Přebarvil jsem si knechta na Äernou, ale je to spíÄ taková hnÄdá vyblitá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted October 16, 2005 Report Share Posted October 16, 2005 Uz se to tu resilo vickrat.... na prebarvovani se pracuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 myslite ze je na gw lepsi swordfish nebo marc? nerikejte oboji thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted October 18, 2005 Report Share Posted October 18, 2005 jak na co, jak pro koho )ve vetsine pripadu je asi lepsi nosit marce, ale do precastu bych si aspon za low hp postavu vzal swordfishe (+ cranial (nechcu slyset poznamky typu, ja sem hunt nac mi to bude, luk si muzete dat az vylezete z tech SGcek )) v pripade ze je to tradicni SG MS precast, LoV neni zas tak hroznej, takze se da upotovat, vetsinou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catelyn Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 No, ja bych swordfishe na GW asi nebral vubec .) Marc nebo Dokebi...nic jineho imho nema smysl...se swordfishem dostanes JT a jdes do kytek...ale dlouho jsem na GW nebyl takze nevim co ted u wizen frci .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 No, ja bych swordfishe na GW asi nebral vubec .) Marc nebo Dokebi...nic jineho imho nema smysl...se swordfishem dostanes JT a jdes do kytek...ale dlouho jsem na GW nebyl takze nevim co ted u wizen frci .)10352[/snapback]Swordfish je imho lepsi, alespon na prorazeni warpu, protoze pada hlavne SG a MS. Pripadne, kdyz se drzis podezrele dlouho dostanes WB. Ja se s LoV a JT prilis nesetkaval.edit: samozrejme je lepsi mit vic element armoru a prohazovat dle potreby Link to comment Share on other sites More sharing options...
laguna* Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Poradite mi prosim kde bych mohl najit nake skiny na Reborn prosimvas Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 Swordfish je imho lepsi, alespon na prorazeni warpu, protoze pada hlavne SG a MS. Pripadne, kdyz se drzis podezrele dlouho dostanes WB. Ja se s LoV a JT prilis nesetkaval.edit: samozrejme je lepsi mit vic element armoru a prohazovat dle potreby 10357[/snapback] hh to asi jo ale na vic element armoru mam jeste cas dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogi Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 No ja nosim Rodu . Jinak je lepsi Marc, hodi se i kuli dancerkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catelyn Posted October 19, 2005 Report Share Posted October 19, 2005 No, on se ptal co je lepÄí... já si myslím, že je lepÄí Dokebi než Swordfish, ale taky si myslím, že nejlepÄí je Marc .) Neříkám, že to je pravda, jen říkám, že si to myslím .) OsobnÄ jsem vlastnil vÄechny varianty a mluvím ze získaných zkuÄeností .) Teda aspoř pro vÄechny chary, které jsem kdy hrál na gw .) tj Knight, Hunter, Priest .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasso Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 No ja nosim Rodu . Jinak je lepsi Marc, hodi se i kuli dancerkam.10379[/snapback] Tak to sem nejak nepochopil proc ti pomuze Marc proti Danckam. Leda ze by mela Marina kartu/y(doufam ze sem to nesplet )ve zbrani a snazila se te zmrazit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catelyn Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Myslím, že mÄl namysli skill "Frost joke" ale nevím jestli ho nemá jen Bard .) za tyhle chary jsem fakt nikdy nehrál .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maul Posted October 20, 2005 Report Share Posted October 20, 2005 Myslím, že mÄl namysli skill "Frost joke" ale nevím jestli ho nemá jen Bard .) za tyhle chary jsem fakt nikdy nehrál .)10420[/snapback]FJ ma pouze bard, danca ma Dazzler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.