Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

...http://www.sweetheartsguild.com/pages.php?pages=maps_dungeons&extmenu=maps

no tady je mapa clock tower, ale je tam CT basement...tam chci..to je guildovni dung nebo jak?

edit: no a jestli tohle teda nikdo nevi tak kam jinam na penomeny...tady by jich melo bejt v F3 130...jinde jich je jen par

jak na co, jak pro koho )

ve vetsine pripadu je asi lepsi nosit marce, ale do precastu bych si aspon za low hp postavu vzal swordfishe (+ cranial (nechcu slyset poznamky typu, ja sem hunt nac mi to bude, luk si muzete dat az vylezete z tech SGcek )) v pripade ze je to tradicni SG MS precast, LoV neni zas tak hroznej, takze se da upotovat, vetsinou

No, ja bych swordfishe na GW asi nebral vubec .) Marc nebo Dokebi...nic jineho imho nema smysl...se swordfishem dostanes JT a jdes do kytek...ale dlouho jsem na GW nebyl takze nevim co ted u wizen frci .)

10352[/snapback]

Swordfish je imho lepsi, alespon na prorazeni warpu, protoze pada hlavne SG a MS. Pripadne, kdyz se drzis podezrele dlouho dostanes WB. Ja se s LoV a JT prilis nesetkaval.

edit: samozrejme je lepsi mit vic element armoru a prohazovat dle potreby :)

Swordfish je imho lepsi, alespon na prorazeni warpu, protoze pada hlavne SG a MS. Pripadne, kdyz se drzis podezrele dlouho dostanes WB. Ja se s LoV a JT prilis nesetkaval.

edit: samozrejme je lepsi mit vic element armoru a prohazovat dle potreby :)

10357[/snapback]

hh to asi jo ale na vic element armoru mam jeste cas :)

dik

No, on se ptal co je lepÄí­... já si myslí­m, že je lepÄí­ Dokebi než Swordfish, ale taky si myslí­m, že nejlepÄí­ je Marc .) Neří­kám, že to je pravda, jen ří­kám, že si to myslí­m .) OsobnÄ jsem vlastnil vÄechny varianty a mluví­m ze zí­skaných zkuÄeností­ .) Teda aspoř pro vÄechny chary, které jsem kdy hrál na gw .) tj Knight, Hunter, Priest .)

No ja nosim Rodu  :) . Jinak je lepsi Marc, hodi se i kuli dancerkam.

10379[/snapback]

Tak to sem nejak nepochopil proc ti pomuze Marc proti Danckam. Leda ze by mela Marina kartu/y(doufam ze sem to nesplet :))ve zbrani a snazila se te zmrazit.

Myslí­m, že mÄl namysli skill "Frost joke" ale neví­m jestli ho nemá jen Bard .) za tyhle chary jsem fakt nikdy nehrál .)

10420[/snapback]

FJ ma pouze bard, danca ma Dazzler.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...