Skywalker Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Ahoj, prave si delam test na alchymistu. Mluvil jsem s Rasputinem, ten me poslal za Darwinem, od nej jdu k Van Helmontovi. Ten me posle do Geffenu, at si promluvim s Morgensteinem. Kdyz za nim prijdu, tak se se mnou ale odmita bavit... Kde je chyba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Nemas aktivovanyho Morgensteina. EDIT: 1) Dojdi za npc "Merchant Louitz" dones mu 1x Alcohol, 1x Detrimindexta, 1x Karvodailnirol z menu zvol "Informace o roztocich" 2) Dojdi za npc "Aure Dupon" zvol "vice o Morgensteinovi". hotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Nemas aktivovanyho Morgensteina. Mam takovej pocit ze musis nejdriv promluvit s NPC Aure Dupon v Geffenu. Souradnice jsou v databazi 15747[/snapback] S Aure Duponem jsem mluvil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 uz jsem to editnul jak je to spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 SUPER, uz je to v poradku Link to comment Share on other sites More sharing options...
can Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Matyr's Reckoning/Sacrificial Ritual Ahoj. chtel bych se zeptat jak to je stimdhle skilem... a builem na nej... protoze ma anglictina neni zrovna nejlepsi tak sem mozna pochopil spatne ze obetuju 9 HP nejak se to vynasobi mojim max zivotem a o caruje mi to zbran a ja dam na 5 seku den DMG... opravdu si nevim rady a nedokazu na to prijit...Takze bych byl velice vdecen za nejakou odpoved k tomutu a jeste k tomu jestli jeste nejak neco jako napr INT nebo STR ovlivnuje silu toho kouzla nebo jenom ten max zivot. moc moc dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 9% hp ne 9 hp )dmg je zavisla jen na max hp a na +% dmg kartach ve zbranifunguje to tak ze zacastis skill a nasledujicich 5 utoku davas dmg ritualu, ale prijdes behem toho o 5*9% hp )mno a na build se mrkni do paladin sekce fora ) par jich tam je ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
can Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 9% hp ne 9 hp )dmg je zavisla jen na max hp a na +% dmg kartach ve zbranifunguje to tak ze zacastis skill a nasledujicich 5 utoku davas dmg ritualu, ale prijdes behem toho o 5*9% hp )mno a na build se mrkni do paladin sekce fora ) par jich tam je )15801[/snapback]diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
can Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Spear Quicken Martyr's Reckoning Build Str 31 + 19 = 50Agi 89 + 20 + 1 [matyr] = 110Vit 99 + 10 + 6 [spore necklace x2] = 115Dex 22 + 18 = 40Int 1 + 17 = 18Luk 1 + 3 = 4 Muzumit dotaz? VElice se mi libi predstava 2-4K DMG se spearem a celekm slusna ASPD(moc hezka ) ale ta mala dex je proc? vzdyt to potom nic nestrefim ne? pokud Matyr nedela to ze kazdych tech 5 utoku se strifi urcite nebo s velkou pravdepodobnosti. A potom kde bere SP na matyra?dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Muzumit dotaz? VElice se mi libi predstava 2-4K DMG se spearem a celekm slusna ASPD(moc hezka ) ale ta mala dex je proc? vzdyt to potom nic nestrefim ne? pokud Matyr nedela to ze kazdych tech 5 utoku se strifi urcite nebo s velkou pravdepodobnosti. A potom kde bere SP na matyra?dekuju 15818[/snapback]Kdybys přeÄetl topic "Paladin - buildy", tak to víÄ. Ano, Ritual se trefí vždycky, nepotřebujeÄ žádný HIT. A příÄtÄ už piÄ prosím do topicu, kam to patří, ano ? Jo a SP ? Od Äeho jsou BP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nemůžu najít ten quest na ten holy item pro vstup do ayo_dun01, můžete mi poradit ? Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaijin Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Nemůžu najít ten quest na ten holy item pro vstup do ayo_dun01, můžete mi poradit ? Dík 15962[/snapback] jdi do Ayo, potom na východ, kousek od warpu u okraje by mÄl být dÄdek a ten ti řekne co požaduje donést. nebo si od nÄkoho kup/puÄ Holy Threads, to ti staÄí Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Jj, jak říká Gaijin... A vyplř si signaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 jdi do Ayo, potom na východ, kousek od warpu u okraje by mÄl být dÄdek a ten ti řekne co požaduje donést. nebo si od nÄkoho kup/puÄ Holy Threads, to ti staÄí 15965[/snapback] Hmm nějak ho tam nemůžu najít Má být jeÄtÄ v Ayothaya u toho warpu, kde předtím bývaly Leaf Cati ? (ayo_fild01) nebo kde? Fakt ho tam nikde u toho warpu nevidím Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 Dojdi az k takovému íştesu cca v 1/3 mapy, který se táhne od severu k jihu... Když půjdeÄ podél nÄj, na dÄdouÄka narazíÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Cortex Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ahoj..mám noobskou otázku..kde seženu wind element do zbranÄ a jak ho tam dostanu? Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Ahoj..mám noobskou otázku..kde seženu wind element do zbranÄ a jak ho tam dostanu? Dík16010[/snapback]No, nejdriv si musis sehnat nejakyho kovare(tj. Blacksmitha kterej se specializuje na kovani) a domluvit se snim co vsechno potrebuje na vykovani urcite elementarni zbrane. No a kdyz to vsechno sezenes a doneses mu to, tak muze zacit kovat a uz zavisi jen na jeho statech, jestli se mu ta zbran povede, nebo ne(proto je lepsi s sebou vzit veci treba na 2 zbrane, nebo i vic, kdyby se ta prvni nepovedla).Na wind zbran potrebujes Rough Wind, na fire je treba Flame Heart, na ice je treba Mystic Frozen a na earth je potreba Great Nature(snad sem to nesplet ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Cortex Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Díky za (snad )vyÄerpávající odpovÄÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Zda se mne,ze po zasahu od monstra je na nejakou chvili oslabena moje schopnost flee-respektive pokud chytnu ranu{u vlacku} je slusna sance,ze men trefi i ostatni.Je mozny,ze je to zpusobeno nekvalitni linkou-tudiz zalagnu,zastavim se a ostatni se do men trefi taky{vlacek rozumim do 10-15 potvor kde mam flee na 95% a davaji mi trebas za 100-200 hp}-pak jedine kridlo nebo umrit,protoze jak jsem takto "otresen" trefujou se do men tak ze se ani nerozbehnu.Je to proste takle udelany,nebo je to jen moje zalezitost?Pokud to je takto primo v RO,je nejaka karta,co ten vliv,ono zakolisani eliminuje?Analogicky z Diabla fastest hit recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Flee se rozdeluje rovnomerne na pocet monster. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 vyplnit signaturu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bystro Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 4 k3dT-to uz mi nekdo rikal-takze defakto mam flee /10.To zakolisani?-ta nemoznost se pohnout pokud k tomu uz dojde...?4 Loon-bude to tak stacit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avariel Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Zdravim vsechny,jsem uplny novacek na RO a chtel bych hrat monka, ale nevim jake staty a skilly si mam s acolytem davat Mohl by mi nejaky zkusenejsi hrac poradit?Za kazdou radu budu opravdu vdecny. Diky predem Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted January 11, 2006 Report Share Posted January 11, 2006 Mrkni na temata pro Monky: http://www.reborn.cz/forums/index.php?showforum=12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Mám dotaz, Reborn hraju jen přez patchovanej Sakray. Jede to v poho, jenže když tam nemám nainstalovanej Ragnarok, tak fakt netuÄím do které složky mám dát složku Basic Interface a ty soubory k tomu, abych mohl mít jiný než basic skin Vím, že je to asi trapná otázka, ale fakt jsem na to nepřiÄel a nechci to dávat vÄude, abych to nemÄl zapráskaný Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.