Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
  Redwizara said:

Jinac jak se posilaji ty zpravy, ktere chodi i kdyz nejste online? Nevim presne jak se to jmenuje, ale mam na mysli to co ve vam vypise jak se prihlasite... "Nemate zadne nove zpravy." Co to vubec je, popr. jak se to pouziva? Diky (omlouvam se za dotaz jeslti uz zde je, jakoze urcite asi ano, ale nemam cas (a nechce se mi :-P) to ted hledat...)

hodne strucne: prikazem @sm_"jmenoprijemce"_"textzpravy" (@sm Redwizara sraz v pronte v 5 na pivu).

zpravy pak nasledne ctes: @readmail_"cislozpravy" (@readmail 1) - pokud jich mas vic, zmenis jen cislo

mazani zprav: @deletemail_"cislozpravy" (@deletemail 1)

makkros1 said:

hodne strucne: prikazem @sm_"jmenoprijemce"_"textzpravy" (@sm Redwizara sraz v pronte v 5 na pivu).

zpravy pak nasledne ctes: @readmail_"cislozpravy" (@readmail 1) - pokud jich mas vic, zmenis jen cislo

no a taky @listnewmail aby vedel ktery sou novy :harhar:

Speed pot to nezrusi, dokonce ve Slow Grace bezim rychlejc nez "hrozne pomalicku", ale je to stale pomalicku :harhar:

edit: o Slow Grace a cart boostu toho moc neni, nasel jsem vsak:

http://www.ragnainfo.net/forums/viewtopic....1013052#1013052 - Topic o Slow Grace

"It doesnt cancle aspd pots, only skills which increase attack speed directly or indirectly such as agi up, 2hand quicken, IC, and some others."

(Nezrusi to aspd poty, jen skilly, ktery zvysuji aspd primo nebo neprimo, jako je agi up, 2h quicken, IC a nejaky dalsi)

"The SG is still effective and will kill the aspd buffs and slow walk/attack speeds of the enemies, even if you're in a CP, friendly guild or enemy guild."

(SG je stale aktivni a zrusi aspd boosty a snizi rychlost chuze/aspd nepratel, ikdyz jsi v CP, pratelskem nebo nepratelskem) - odpoved jestli Slow Grace funguje ikdyz s tim zabehnes pod Classical Pluck

http://www.ragnainfo.net/forums/viewtopic....p=832043#832043 - Topic o Cart Termu

"I agree that we have a massive Achilles heel in our reliance on buffs, which agi down mostly cancels, dispel completely cancels, and slow grace basically ruins."

(Souglasim s tim, ze nase Achilova pata je v nasi zavislosti na boostech, ktery agi down vetsinou zrusi, dispel zcela zrusi Slow Grace v podstate znici)

Z toho usuzuju, ze s Cart Termem mas smulu a musis se vyhejbat dancerkam

k3dT said:

Dik ze sis dal tu praci a nasel to... Chytil jsem na IRC goblina a ten mi potvrdil ze opravdu Slow Grace nema rusit Cart Boost. Jen zpomali utok.

:harhar::);) tak sme sa dockali ;)

k3dT said:

Dik ze sis dal tu praci a nasel to... Chytil jsem na IRC goblina a ten mi potvrdil ze opravdu Slow Grace nema rusit Cart Boost. Jen zpomali utok.

chuzi :harhar:

utok zpomali jen tim, ze shodi ar + agi up, to uplne staci.

EDIT: umm, pardon, i ten utok, me to nedoslo :x

KingKoca said:

Musim nesouhlasit :D

Podle informaci na ragnainfo a podle popisku skillu (jak Slow Grace tak Cart Boost) by melo bejt zrejmy, ze ho to zrusi...teda pokud zase nejsou spatne popisky :)

koca ten prispevok co si tam dal z ragnainfa ma rok a pol a ja som si isty ze som to na ragnainfo cital nekdy pred dvoma mesiacmi a vtedy ta debata bola aktualna mohla mat tak tyzden...v noci ked na to budem mat cas sa na to pozrem a skusim to najst

RODIX said:
koca ten prispevok co si tam dal z ragnainfa ma rok a pol a ja som si isty ze som to na ragnainfo cital nekdy pred dvoma mesiacmi a vtedy ta debata bola aktualna mohla mat tak tyzden...v noci ked na to budem mat cas sa na to pozrem a skusim to najst

Forum je forum a tak tomu prikladam mensi dulezitost, ale ty popisky skillu snad hovori jasne

makkros1 said:

Diky moc, toto mi staci... ;-)

Dotaz, které povolání­ byste doporučili? (vim že každé je svým způsobem dobré a mÄl bych si vybrat podle svého uváÄ˝ení­, ale stejnÄ)

a když už tak v Äem je lepÄí­ Thief než ostatní­ povolání­

Dí­ky :laughing1:

Clavet said:

Dotaz, které povolání­ byste doporučili? (vim že každé je svým způsobem dobré a měl bych si vybrat podle svého uváÄ˝ení­, ale stejně)

a když už tak v čem je lepší­ Thief než ostatní­ povolání­

Dí­ky :laughing1:

To je tezky... zalezi jen na tobe co mas radsi. Ja osobne bych pro zacatecnika doporucoval Maga (Wizzarda) pokud radsi hrajes postavy s kouzlama nebo za Swordmana (Knighta) pokud mas radsi valecniky.

Naraku said:

Ahoj chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat lopata, či krumpáč na kopání­ pokladů? Sem oblez kde co, ale nemůžu ho vůbec nají­t a v item shopu jak sem doufal bohužel neni...

Navod jak to najit:

1) Reborn databaze - super vec. Adresa: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi

2) Z menu zvolis "ITEMS" -> "Search".

3) Item Name: das "Krumpac" a kliknes na "Display Items".

4) Objevi se ti informace o krumpaci + kde se da sehnat - Hornik on ein_fild04 per 10000 zeny

5) Klidnes na "ein_fild04" a objevi se ti mapa a pozice kde toho prodejce najdes :laughing1:

Aneb http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?map=ei...d04&script=6453

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...