Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

mě se to neodpojuje vůbec.. jedině když mám třeba 4 okna a v tom jednom mám vždycky zaplý efekty (ještě lí­p zvuk :X:D) a přestane mi to na chvilku stí­hat komp tak se to odpojí­ ale to je spí­š tim že to okno v pozadí­ má nižší­ prioritu tak se na něj win prostě vyfláknou na chví­li > disco

jaktože v 4:52 se na VT vyskytuju jenom já a Dexo (spinkam) .. ?:D

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Nemohl by mi nějaký hodný(á) GM nají­t a vrátit luk? Ztratil se mi, přestože jsem si ho podepsal. Děkuji.

Rudra - hunter

:-D

To zni jako by se tu snad itemy ktery si nekdo z tvyho uctu pujci nebo mu je pujcis sam vracely. Jinak ke kompletnim logum mam pristup jen ja... a takovy veci mas resit jen soukrome (irc,icq,mail).

Já to zase chápu, že nejdří­v se vybere jedna z tÄch vÄcí­ a pak se aplikuje její­ Äance na drop, takže když se vybere vÄc s ménÄ než 100 a máÄ smůlu tak nemusí­Ä dostat nic. Ale určitě to neví­m.

Dotazek: funguje u vas taky featurka ze Assassin s Throw Venom Knife Skillem muze equipnout sipy a pokud ma takto equipnuty jakykoliv status sip, prenasi Grimtooth tento status(pouze pokud je lvl Grimtoothu vetsi nez 2(??) - cili GT je ranged utok)?

No ptakovina to sice je, ale zajimalo by me jestli tady bude nebo ne(pac na vsech oficialnich serverech to tak funguje) - pokud by stim totiz nekdo pocital pri sestavovani buildu(napr. sin zamerenej ciste na Grimovani a rozdavani statusu), tak by pak moh bejt dost nemile prekvapenej, kdyz byste to zrusili....

Ví­m že to sem zrovna nepatří­, ale vzhledem k tomu, že jsem nikde nenaÄel vhodný Topic, rozhodl jsem se že napí­či svůj dotaz sem.

S kamarádama z naÄí­ Guildy jsme vyrazili na MWP Thanatose. íspÄÄnÄ jsme vstoupili do TOWERU a proÄli nÄkolik mí­stností­.

Nyní­ se nachází­me v Toweru: Thanatos Tower- Upper Level (tha_t06) a neví­me jak dál. DoÄli jsme k portálu, který by nás mÄl poslat do dalÄí­ mí­stnosti ale objeví­ se hláÄka:

„It seems this portal will only open when 4 Keys are placed in the Keyholes around it.” Což přibližnÄ znamená (aspoř doufám), že se portál otevře pouze, když Ätyřy klí­Äe strÄí­m do klí­Äových dí­rek.

Hledal jsem po tomto TOWERU kolem 1,5hodiny a asi jediné co jsem naÄel bylo - Mechanical Device. ZkouÄel jsem spoustu možností­, ale nic nenasvěděovalo tomu, že by se mi portal podařilo otevří­t.

Má nikdo s tí­mto skuÄenosti? Mohl by se se mnou o nÄ prosí­m vás podÄlit? Dí­ky

a já osobně když se kouknu na jeho sig tak bych si troufal ří­ct že dostanou na držku :laughing1:

a můžu se zeptat jak dlouho ještě bude ten klient zas použí­vat anglickou klávesnici bo co to vlastně dělá?:) když totiž dodržim zásady bezpečnýho hesla tak na tomhle notebooku to heslo prostě stejně musim napsat někde jinde a pak ho vložit přes shift insert :)

Nyní­ se nachází­me v Toweru: Thanatos Tower- Upper Level (tha_t06) a neví­me jak dál. DoÄli jsme k portálu, který by nás mÄl poslat do dalÄí­ mí­stnosti ale objeví­ se hláÄka:

„It seems this portal will only open when 4 Keys are placed in the Keyholes around it.”

to je zvlastne... ked som prerabal quest, robil som ho podla ragnainfa a tam potrebujes na prechod z 6 do 7 patra byt advanced class... a to by ti aj malo vypisat

Smotný drop ne, ale dexem se dá ovlivnit steal a četl jsem někde, že při určité dex máš větší­ šanci na drop stealem než dropem... pokud plánuješ bow steal rogue :P

No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne...:P...Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes...;)

P.S. to je muj nazor, nemusi byt vubec spravnej a asi ani neni, tak to berte s nadhledem...:P

No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne...;)...Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes...;)

P.S. to je muj nazor, nemusi byt vubec spravnej a asi ani neni, tak to berte s nadhledem...:P

ak mas dobry build na steal, mozes mat aj vacsiu sancu na ukradnutie itemu ako je sanca na drop :P

tu mas 2 calculatory napr: :P

http://www.totmacher.de/RO/Steal_Calculator.html alebo http://folk.ntnu.no/magnusrk/yeef/steal/

No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne...:P...Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes...;)

vlastnÄ to tak je .. sice s obyÄejnym buildem určitě nebudeÄ mí­t vÄtÄí­ Äanci ale s dex kolem 60-70 ti z 0,02 spadne Äance na 0,016 asi když sem to poÄí­tal naposled takže to neni tak hrozný :P rozhodnÄ gank rogue je na huntÄní­ asi nejlepÄí­ když máÄ vhodný build a zbrař

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...