TheERaY2 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 mě se to neodpojuje vůbec.. jedině když mám třeba 4 okna a v tom jednom mám vždycky zaplý efekty (ještě líp zvuk :X:D) a přestane mi to na chvilku stíhat komp tak se to odpojí ale to je spíš tim že to okno v pozadí má nižší prioritu tak se na něj win prostě vyfláknou na chvíli > disco jaktože v 4:52 se na VT vyskytuju jenom já a Dexo (spinkam) .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nemohl by mi nějaký hodný(á) GM najít a vrátit luk? Ztratil se mi, přestože jsem si ho podepsal. DÄkuji. Rudra - hunter :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nemohl by mi nějaký hodný(á) GM najít a vrátit luk? Ztratil se mi, přestože jsem si ho podepsal. Děkuji. Rudra - hunter :-D To zni jako by se tu snad itemy ktery si nekdo z tvyho uctu pujci nebo mu je pujcis sam vracely. Jinak ke kompletnim logum mam pristup jen ja... a takovy veci mas resit jen soukrome (irc,icq,mail). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Muzu se zeptat, jak je to s mvp dropem? Napriklad Kiel ma nasledujici mvp drop: OPB 100%, OBB 100%, OCA 40%.Vzdycky dostanu jen jednu vec z tohoto dropu, tak by me zajimalo, jak je to s tim oca, kdyz ostatni maj drop 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 mvp máÄ vždy dostat jenom jednu vÄc čili prostě 10:10:4 Äance.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 takze jestli to spravne chapu, tak je ten % drop takhle: obb na 41.7%, opb na 41.7% a oca na 16% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jammore Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Já to zase chápu, že nejdřív se vybere jedna z tÄch vÄcí a pak se aplikuje její Äance na drop, takže když se vybere vÄc s ménÄ než 100 a máÄ smůlu tak nemusíÄ dostat nic. Ale určitě to nevím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 já bych řek že vždycky dostaneÄ jednu vÄc ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Dotazek: funguje u vas taky featurka ze Assassin s Throw Venom Knife Skillem muze equipnout sipy a pokud ma takto equipnuty jakykoliv status sip, prenasi Grimtooth tento status(pouze pokud je lvl Grimtoothu vetsi nez 2(??) - cili GT je ranged utok)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 V novy verzi serveru to je.. ale je to pekna ptakovina ktery se treba Sini ani nedockaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 No ptakovina to sice je, ale zajimalo by me jestli tady bude nebo ne(pac na vsech oficialnich serverech to tak funguje) - pokud by stim totiz nekdo pocital pri sestavovani buildu(napr. sin zamerenej ciste na Grimovani a rozdavani statusu), tak by pak moh bejt dost nemile prekvapenej, kdyz byste to zrusili.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morsix Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Vím že to sem zrovna nepatří, ale vzhledem k tomu, že jsem nikde nenaÄel vhodný Topic, rozhodl jsem se že napíči svůj dotaz sem. S kamarádama z naÄí Guildy jsme vyrazili na MWP Thanatose. íspÄÄnÄ jsme vstoupili do TOWERU a proÄli nÄkolik místností. Nyní se nacházíme v Toweru: Thanatos Tower- Upper Level (tha_t06) a nevíme jak dál. DoÄli jsme k portálu, který by nás mÄl poslat do dalÄí místnosti ale objeví se hláÄka:„It seems this portal will only open when 4 Keys are placed in the Keyholes around it.” Což přibližnÄ znamená (aspoř doufám), že se portál otevře pouze, když Ätyřy klíÄe strÄím do klíÄových dírek. Hledal jsem po tomto TOWERU kolem 1,5hodiny a asi jediné co jsem naÄel bylo - Mechanical Device. ZkouÄel jsem spoustu možností, ale nic nenasvěděovalo tomu, že by se mi portal podařilo otevřít. Má nikdo s tímto skuÄenosti? Mohl by se se mnou o nÄ prosím vás podÄlit? Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Zkus tohle Snad to pomuze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Osobne sem vernej spis Reborn WiKi Thanatos Quest Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 a já osobně když se kouknu na jeho sig tak bych si troufal říct že dostanou na držku a můžu se zeptat jak dlouho ještě bude ten klient zas používat anglickou klávesnici bo co to vlastně dělá? když totiž dodržim zásady bezpečnýho hesla tak na tomhle notebooku to heslo prostě stejně musim napsat někde jinde a pak ho vložit přes shift insert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Mam jednu otazku. Da sa nejak zvysit sanca ze ti padne karta? Je to LUKom? Neni na to pripadne nejaky vzorec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elessi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Nyní se nacházíme v Toweru: Thanatos Tower- Upper Level (tha_t06) a nevíme jak dál. DoÄli jsme k portálu, který by nás mÄl poslat do dalÄí místnosti ale objeví se hláÄka:„It seems this portal will only open when 4 Keys are placed in the Keyholes around it.” to je zvlastne... ked som prerabal quest, robil som ho podla ragnainfa a tam potrebujes na prechod z 6 do 7 patra byt advanced class... a to by ti aj malo vypisat Link to comment Share on other sites More sharing options...
wez Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Mam jednu otazku. Da sa nejak zvysit sanca ze ti padne karta? Je to LUKom? Neni na to pripadne nejaky vzorec? ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Smotný drop ne, ale dexem se dá ovlivnit steal a Äetl jsem nÄkde, že při určité dex máÄ vÄtÄí Äanci na drop stealem než dropem... pokud plánujeÄ bow steal rogue Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Smotný drop ne, ale dexem se dá ovlivnit steal a četl jsem někde, že při určité dex máš větší šanci na drop stealem než dropem... pokud plánuješ bow steal rogue No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne......Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes... P.S. to je muj nazor, nemusi byt vubec spravnej a asi ani neni, tak to berte s nadhledem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLER BEAN Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne......Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes... P.S. to je muj nazor, nemusi byt vubec spravnej a asi ani neni, tak to berte s nadhledem...ak mas dobry build na steal, mozes mat aj vacsiu sancu na ukradnutie itemu ako je sanca na drop tu mas 2 calculatory napr: http://www.totmacher.de/RO/Steal_Calculator.html alebo http://folk.ntnu.no/magnusrk/yeef/steal/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Mam taky problem... Stiahol som si skin, ale ked ho dam do C:\Program Files\Ragnarok\skin tak to proste nejde... Ako to mam spravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Zkus ho rozbalit A pak přímo ve hře najdeÄ výbÄr skinů v menu hry nÄkde, už nevim kde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 No jde o to, ze dexu potrebujes, aby se ti ten steal vubec povedl...Kazdy mob ma nejakou dexu a to se nejakym zpusobem porovnava...Sance, ze ukradnes nejakou vec je, aspon myslim, stejna, jako ze ti dropne po zabiti mobu...Takze teoreticky to muzes brat tak, ze diky stealu mas dvojnasobnou sanci, ze neco padne......Samozrejme, ze jsou tu detaily, jako ze pada vic veci a ukrast muzes jen jednu, ze ne kazdy steal se povede a tak, ale predstavovat si to muzes... P.S. to je muj nazor, nemusi byt vubec spravnej a asi ani neni, tak to berte s nadhledem...vlastnÄ to tak je .. sice s obyÄejnym buildem určitě nebudeÄ mít vÄtÄí Äanci ale s dex kolem 60-70 ti z 0,02 spadne Äance na 0,016 asi když sem to poÄítal naposled takže to neni tak hrozný rozhodnÄ gank rogue je na huntÄní asi nejlepÄí když máÄ vhodný build a zbrař Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkwing Posted March 17, 2007 Report Share Posted March 17, 2007 Zkus ho rozbalit A pak přímo ve hře najdeÄ výbÄr skinů v menu hry nÄkde, už nevim kde... Mam to rozbalene samozrejme Kde sa to tam vybera v hre, moze mi niekto presne povedat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.