LuKe_p Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Mozem sa spytat, preco ked podla tohto doddlerovho zdroja, ma byt v S class zbraniach u socket enchant Dragon Slayer, preco ho nase NPC v ponuke nema? Jo a este taky dotaz, ktory uz raz ostal bez povsimnutia. Ste si isty, ze v CP je adekvatny rebricek "novych" hracov? Nechcelo by to nejaku update? Imo 1.9.2007 je skoro rok dozadu a to moc novy hraci niesu . thxK tomu rebricku jeste toto: pokud dam treba nejlepsi LK, je tam napsany SubbKnight. To je naprosty nesmysl, protoze ten ja na 100% zalozeny pred 1. zari 2007. Je tu poznost, ze se pocita, kdy se postava stala tim, cim je(prestup na LK), ale v tom pripade bych mel byt uveden i ja v rebricku paladinu, ale nejsem tam. Chyba v matrixu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Malej Herber Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Zdar lidi, chtÄl bych se zeptat jak probíhá svatba v Pronterském kostele, konkrétnÄ jak se zařizuje. ChtÄl bych vědět jestli je to čistÄ přes NPC nebo je potřeba domluvit se s GM. Díky za případné odpovÄdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 když smažu dítÄ, můžu si adoptovat nové? edit: a jo funguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 koukni na wiki na svatby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilian Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mam jednu taku otazku, ktora mi uz dlhsie vrta hlavou... zatial vsetko co som potrebovala najst, som nasla bud na wiki alebo v databaze, ale neviem najst veci ako cesty niekam. proste najdem si napr. mapu nejakeho dungeonu, ale za ten svet neviem nikde najst, ako sa tam dostanem. alebo aj ostrovy. vidim ich na mape, ale nikdy neviem z ktoreho sveta sa na ne mozem dostat. neviete, je to niekde na nete rozpisane... jednotlive cesty do dungeonov a na ostrovy? diky moc za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mam jednu taku otazku, ktora mi uz dlhsie vrta hlavou... zatial vsetko co som potrebovala najst, som nasla bud na wiki alebo v databaze, ale neviem najst veci ako cesty niekam. proste najdem si napr. mapu nejakeho dungeonu, ale za ten svet neviem nikde najst, ako sa tam dostanem. alebo aj ostrovy. vidim ich na mape, ale nikdy neviem z ktoreho sveta sa na ne mozem dostat. neviete, je to niekde na nete rozpisane... jednotlive cesty do dungeonov a na ostrovy? diky moc za odpoved. v Reborn databazi mas i funkci mapy, kdyz das select muzes si vybrat mapu kterou hledas (vcetne dungeonu) za prepokladu ze vis jak se ten dungeon ktery hledas jmenuje. Pote na te mape jsou oznaceny warpy a kam vedou, kdyz kliknes na ten warp tak se ti nacte ta mapa kam ten warp vede. tak muzes vysledovat cestu jak se do ktereho dungeonu dostat. ale nejde to u vsech rekl bych, u tech zakladnich by to ale jit mohlo. Ostrovy - na vetsinu z nich se da dopravit lodi z alberty (vpravo dole ve meste jsou tam takova 4 mola) - gonryun, amatsu, ayothaya...sunken island, turtle island...mozna jeste nejaky, to uz nevim hodne stesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 mam jednu taku otazku, ktora mi uz dlhsie vrta hlavou... zatial vsetko co som potrebovala najst, som nasla bud na wiki alebo v databaze, ale neviem najst veci ako cesty niekam. proste najdem si napr. mapu nejakeho dungeonu, ale za ten svet neviem nikde najst, ako sa tam dostanem. alebo aj ostrovy. vidim ich na mape, ale nikdy neviem z ktoreho sveta sa na ne mozem dostat. neviete, je to niekde na nete rozpisane... jednotlive cesty do dungeonov a na ostrovy? diky moc za odpoved. Pekna pripominka, alespon s temy dungeony neco udelam ;-) - az se mi rozchodi wiki. Btw podnetne navrhy na vylepseni informaci dostupnych na wiki vitame... mate prostor primo i na wiki v sekci... co byste jeste radi nasli.. bo tak nak ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilian Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 diky moc, da sa to nejak cez databazu vystopovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 30, 2008 Report Share Posted June 30, 2008 asi to zaniklo kdyz jsem zkousel jednu blbustku, ale kdyz smazu dite, muzu adoptovat nove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 muzes osobni zkusenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 asi to zaniklo kdyz jsem zkousel jednu blbustku, ale kdyz smazu dite, muzu adoptovat nove? Mno můžeÄ, ale musíÄ kontaktovat nějakého admina, aby ti Älo založit nové. Teda tak to bylo u mÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Mam mensi dotaz.jsem tu novej a nejdou mi pridat skilly.Nebo jestly to delam blbe nevym.poradite mi nekdo?dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Mam mensi dotaz.jsem tu novej a nejdou mi pridat skilly.Nebo jestly to delam blbe nevym.poradite mi nekdo?dekujizkus lip definovat "nejdou mi pridat skilly" a taky jestli mas to nove nebo to stare skill okno Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 nevym jestly je to stary nebo novy.ale nejdou me pridat skill pointy. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koca Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 nevym jestly je to stary nebo novy.ale nejdou me pridat skill pointy. ;)Musis pak kliknout na tlacitko PotvrÄ http://www.reborn.cz/forums/index.php?showtopic=1023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Jo to vym ale normalne me sel ten basic skill,pod nim se pridavaly cisla a ted me to nejde pridat na nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 skus prestupit na nejake povolanie z novica ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted July 7, 2008 Report Share Posted July 7, 2008 Menily se nejak pavuciny (spider web) u profesora? Dneska na GW se mi hodne casto stalo, ze ji hodim, ale postavu to nechytne - nejcasteji u SinX. Taky prakticky kazda druha mi ani hodit nesla. Klikam a proste nic . Dikes za odpoved. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Nevyte jakym příkazem přidam nekoho do přátel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozel Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Nevyte jakym příkazem přidam nekoho do přátel?PRAVí KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
spazzy Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukky Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 ChtÄl bych se zeptat ohlednÄ přidávání slotů pomocí NPC v Morrocu jak se pouziva sance volby ABCS atd.. dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Každá vÄc, která se dá naslotovat patří do určité kategorie. Podle této kategorie se urÄuje Äance na naslotování i cena naslotování. Více zde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukky Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Každá vÄc, která se dá naslotovat patří do určité kategorie. Podle této kategorie se urÄuje Äance na naslotování i cena naslotování. Více zde. Takže nelze každou vÄc naslotovat? ChtÄl sem přidal jeden slot pro Novice Armlet protoze ma pouz jeden slot a na druhe strane mam snubák kterej sundat nechci a mam kartu na combo a oboje do acessory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Tak to ani omylem. Slotovat se dají pouze vÄci v tabulce, žádné jiné. StejnÄ tak zjistíÄ, že s výjimkou zbraní neexistují vÄci, které by mÄly víc jak jeden slot, žádné dvou a více slotové armory, Ätíty, boty, acc a podobnÄ. Na to rovnou zapomeř. Slot navíc může být pouze v určitých vÄcech, ty ty s lepÄími vlastnostmi ho často mít nemohou. Takový Morrigan set třeba slot mít nemůže. Co je možné vlastnit se slotem a co ne, si zkonzultuj s databází. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.