Jump to content
Reborn fórum

Dotazy od hráčů hráčům

Gwaihir

Recommended Posts

Mozem sa spytat, preco ked podla tohto doddlerovho zdroja, ma byt v S class zbraniach u socket enchant Dragon Slayer, preco ho nase NPC v ponuke nema?

Jo a este taky dotaz, ktory uz raz ostal bez povsimnutia. Ste si isty, ze v CP je adekvatny rebricek "novych" hracov? Nechcelo by to nejaku update? Imo 1.9.2007 je skoro rok dozadu a to moc novy hraci niesu ;). thx

K tomu rebricku jeste toto: pokud dam treba nejlepsi LK, je tam napsany SubbKnight. To je naprosty nesmysl, protoze ten ja na 100% zalozeny pred 1. zari 2007. Je tu poznost, ze se pocita, kdy se postava stala tim, cim je(prestup na LK), ale v tom pripade bych mel byt uveden i ja v rebricku paladinu, ale nejsem tam. Chyba v matrixu?

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply
Guest Malej Herber

Zdar lidi, chtÄl bych se zeptat jak probí­há svatba v Pronterském kostele, konkrétnÄ jak se zařizuje. ChtÄl bych vědět jestli je to čistÄ přes NPC nebo je potřeba domluvit se s GM. Dí­ky za pří­padné odpovÄdi.

mam jednu taku otazku, ktora mi uz dlhsie vrta hlavou... zatial vsetko co som potrebovala najst, som nasla bud na wiki alebo v databaze, ale neviem najst veci ako cesty niekam. proste najdem si napr. mapu nejakeho dungeonu, ale za ten svet neviem nikde najst, ako sa tam dostanem. alebo aj ostrovy. vidim ich na mape, ale nikdy neviem z ktoreho sveta sa na ne mozem dostat. neviete, je to niekde na nete rozpisane... jednotlive cesty do dungeonov a na ostrovy? diky moc za odpoved. :confused1:

mam jednu taku otazku, ktora mi uz dlhsie vrta hlavou... zatial vsetko co som potrebovala najst, som nasla bud na wiki alebo v databaze, ale neviem najst veci ako cesty niekam. proste najdem si napr. mapu nejakeho dungeonu, ale za ten svet neviem nikde najst, ako sa tam dostanem. alebo aj ostrovy. vidim ich na mape, ale nikdy neviem z ktoreho sveta sa na ne mozem dostat. neviete, je to niekde na nete rozpisane... jednotlive cesty do dungeonov a na ostrovy? diky moc za odpoved. :confused1:

v Reborn databazi mas i funkci mapy, kdyz das select muzes si vybrat mapu kterou hledas (vcetne dungeonu) za prepokladu ze vis jak se ten dungeon ktery hledas jmenuje. Pote na te mape jsou oznaceny warpy a kam vedou, kdyz kliknes na ten warp tak se ti nacte ta mapa kam ten warp vede. tak muzes vysledovat cestu jak se do ktereho dungeonu dostat. ale nejde to u vsech rekl bych, u tech zakladnich by to ale jit mohlo. Ostrovy - na vetsinu z nich se da dopravit lodi z alberty (vpravo dole ve meste jsou tam takova 4 mola) - gonryun, amatsu, ayothaya...sunken island, turtle island...mozna jeste nejaky, to uz nevim :) hodne stesti

Pekna pripominka, alespon s temy dungeony neco udelam ;-) - az se mi rozchodi wiki.

Btw podnetne navrhy na vylepseni informaci dostupnych na wiki vitame... mate prostor primo i na wiki v sekci... co byste jeste radi nasli.. bo tak nak ;-)

Mam mensi dotaz.jsem tu novej a nejdou mi pridat skilly.Nebo jestly to delam blbe nevym.poradite mi nekdo?dekuji

zkus lip definovat "nejdou mi pridat skilly" :) a taky jestli mas to nove nebo to stare skill okno :confused1:

Menily se nejak pavuciny (spider web) u profesora? Dneska na GW se mi hodne casto stalo, ze ji hodim, ale postavu to nechytne - nejcasteji u SinX. Taky prakticky kazda druha mi ani hodit nesla. Klikam a proste nic :( . Dikes za odpoved.

Každá vÄc, která se dá naslotovat patří­ do určité kategorie. Podle této kategorie se urÄuje Äance na naslotování­ i cena naslotování­.

Ví­ce zde.

Takže nelze každou vÄc naslotovat? ChtÄl sem přidal jeden slot pro Novice Armlet protoze ma pouz jeden slot a na druhe strane mam snubák kterej sundat nechci a mam kartu na combo a oboje do acessory

Tak to ani omylem. Slotovat se dají­ pouze vÄci v tabulce, žádné jiné.

StejnÄ tak zjistí­Ä, že s výjimkou zbraní­ neexistují­ vÄci, které by mÄly ví­c jak jeden slot, žádné dvou a ví­ce slotové armory, Ätí­ty, boty, acc a podobnÄ. Na to rovnou zapomeř. Slot naví­c může být pouze v určitých vÄcech, ty ty s lepÄí­mi vlastnostmi ho často mí­t nemohou. Takový Morrigan set třeba slot mí­t nemůže.

Co je možné vlastnit se slotem a co ne, si zkonzultuj s databází­.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...