Leontinka Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Jsem se po par mesicich odhodlal, a prekonal lenost ze se podelim o svuj problemek s ostatnima...sice jsem si na to uz zvyknul, ale nenapada me jak to mohlo byt zpusobeno...no a ted k problemu samotnemu. Kdyz se podivate do chatu...vypisuje se mi kurzivou...jak ve hre, tak treba v prihlasovacim okne a tak, nevite cim to muze byt zpusobeno? Jinak treba ve FireFoxu a normalne ve Windousu je to bez problemu:) edit: Nikdo nereagoval, tak se zeptam jeste jednou, opravdu nekdo nevite cim to muze byt, popripade jak se to da zmenit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
beliar Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Je zde povolen dual? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted August 30, 2008 Report Share Posted August 30, 2008 Je zde povolen dual?Je..a nechces si nechat zmenit nick? ono Belial (muj nick ) a Beliar je celkem podobny Link to comment Share on other sites More sharing options...
beliar Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 A neporadí mi nějaká hodná duÄe jak. Na internetu jsem naÄel asi tři návody jak na to (v hex editoru), ale ani jeden nefunguje. nechces si nechat zmenit nick?Bohužel nemám potřebné finance ani potřebné vÄci a ani je v blízké dobÄ mít nebudu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 jak rozbehat dual?Spustis RO -> klik na Reborn.exe a prihlasis sa v hre na jednu postavuAlt-tab na prepnutie do windowsuSpustis dalsie RO -> znova klik na Reborn.exe a prihlasis sa na dalsi ucet, tzv. dual Link to comment Share on other sites More sharing options...
beliar Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Až na to, že když se chci přihlásit na druhou postavu, tak mi to píÄe "Na serveru je stale registrovane vase minule pripojeni". Myslel jsem, jak upravit exáÄ v hex editoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Až na to, že když se chci přihlásit na druhou postavu, tak mi to píÄe "Na serveru je stale registrovane vase minule pripojeni". Myslel jsem, jak upravit exáÄ v hex editoru. a to chces mit jako logle 2 postavy, co jsou na jednom uctu? zapomen.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makkros1 Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Až na to, že když se chci přihlásit na druhou postavu, tak mi to píÄe "Na serveru je stale registrovane vase minule pripojeni". Myslel jsem, jak upravit exáÄ v hex editoru. Musis si vytvorit a registrovat dalsi ucet na Rebornu. Nemuzes mit logle 2 nebo vice postav z jednoho accountu ve stejnou chvili. Navic, u nas sou upravy exace zakazane a mel bys za ne ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beliar Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Aha. Tak jsem ÄpatnÄ pochopil, co to dual je. Tak nic. Zapomeřte, že jsem se ptal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Bohužel nemám potřebné finance ani potřebné vÄci a ani je v blízké dobÄ mít nebudu. Nebylo by to poprve co by se zmenil nick zdarma kvuli podobnosti jinymu... zkus prosim napsat GM.. a uz koncim s OT, pardon ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 ...jak tady moon zaÄal řečit velmi podobné nicky, neÄlo by zjistit, jak stará je postava se jménem "Prezident" (jestli sem byl dřív , nevíte nÄkdo, neznáte? neÄlo by to zjistit nějakým gm fíglem? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Nebo supernovic Vertol, na kterého už Ätím síru a oheř jeden a půl roku řekl bych, že je to úplně jedno pokud dotyÄní nemají stejné povolání jako vy EDIT: ulri aby jsi se neposerinkal Nebudu otevírat pravidla pravopisu, když včichni pochopí smysl vÄty a ozve se jeden člověk co si rýpne:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted August 31, 2008 Report Share Posted August 31, 2008 Ätím síru a oheř Lehke OT: nemá tam být dÄtím? Nechci rejpat..jen mÄ to zajímá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Mel bych dotaz... Da se nejak zjistit jak dlouhy ma respawn nejake BOSS monstrum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Mel bych dotaz... Da se nejak zjistit jak dlouhy ma respawn nejake BOSS monstrum? Ovsemze v databzi... jak tam dole je napsano treba prt_fild01[1/4] tak je to ze na poli je jeden a respawn ma za 4 minuty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Docela zkreslena predstava Ty cisla u vetsiny bossu tam sou dve a je to neco jako ze je to cas vypocitavej jako to prvni cislo + rozdil tech dvou nebo neco podobnyho, urcite nekdo doplni PS: http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?monster=1147 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 k tym charom mne sa tiez nepaci ze ma niekto priestku Ariadnne (povolanie to iste)na Averry som si uz zvykla to je sinxka to ma nejako nestve za gypsy uz nehram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idefix Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 priklad gld_dun03[1/480,120] na mepe se jedna (v tutom pripade maja) respawne jednou za 480minut + 0-120 minut (to druhy cislo se nahodne urci) aspon tak mi to nekdo rikal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 priklad gld_dun03[1/480,120] na mepe se jedna (v tutom pripade maja) respawne jednou za 480minut + 0-120 minut (to druhy cislo se nahodne urci) aspon tak mi to nekdo rikal Me zas rikali ze druhy cislo je pro noc, jakoze ve dne ze se respawnuje po prvnim cisle minut a v noci po druhym ... hold spatny nazor toho co mi vysvetloval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted September 2, 2008 Report Share Posted September 2, 2008 Je to tak jak psal galb. Zakladni respawn je rvni cislo. A ktomu se nahodne pricita max druhe cislo. Tedy 60/30. Nahodne od jedne hodiny do hodiny a pul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Je to tak jak psal galb. Zakladni respawn je rvni cislo. A ktomu se nahodne pricita max druhe cislo. Tedy 60/30. Nahodne od jedne hodiny do hodiny a pulHmm tak díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeny Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 Ahaaaa tak v tom byl ten hacek... taky jsem si myslel, ze to prvni cislo v zavorce je respawn v minutach, ale strasne jsem dumal nad tim, co znamena to druhe :-) Tak diky za vysvetleni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobra krĂĄlovskĂĄ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ahoj, chci se zeptat, co presne znamena, pokud si enchantu na armor napr. shadow property? člověk by řekl, že by to mohlo fungovat pomoci ty tabulky elementu, co je na wiki, ale zjevne to tak neni. K cemu mi tedy enchant armoru je? Dik za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 Ahoj, chci se zeptat, co presne znamena, pokud si enchantu na armor napr. shadow property? člověk by řekl, že by to mohlo fungovat pomoci ty tabulky elementu, co je na wiki, ale zjevne to tak neni. K cemu mi tedy enchant armoru je? Dik za odpovedPokial si spravis armor shadow property (tipujem bathorka) tak potom shadow property kuzla ti davaju menej DMG. Ale pozor nefunguje to ako redukcia voci shadow property mobom.Vysvetlim ti to na priklade Banshee. Je to shadow prop. mob, ale ked do teba normalne seka, tak ti to dmg neredukuje. lebo jej utoky su neutral property. Ale pokial na teba zakuzli jej skill Soul Strike of Darkness, ktory ma shadow element, tak ten ti to zredukuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobra krĂĄlovskĂĄ Posted September 6, 2008 Report Share Posted September 6, 2008 jojo, uz jsem to asi zjistil sam a zda se mi to trosku podivny , ale diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.