Perthorn Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 (edited) No už je to nějaký pátek, co jsme zaÄali na tomhle projektu spoleÄnÄ s Crage dÄlat, postupem Äasu se seÄlo pár íşvah, nápadů a textů a vzniklo z toho tohle.Pokud vÄe pojede podle plánu, mÄl by tenhle malý Äasopisek mít každý mÄsíc nové vydání. Je možné, že když nebude Äas, bude krapet tenÄí ale doufám, že jich jeÄtÄ mnoho vyjde... tedy pokud budete chtít a bude vůbec nějaký zájem.PůvodnÄ se Äasopis mÄl jmenovat jinak a neptejte se mnÄ proÄ zrovna "Early" ... sám nevím . Z technických důvodů a zaneprázdnÄní jednoho redaktora vychází Äervencové vydání až teÄ (i když jsem ho sem chtÄl hodit před týdnem jeÄtÄ jsem to dopilovával), tak snad to tolik nevadí a bude se Vám to líbit. Hlavní íşvaha byla udÄlat ho co nejmenÄí a předevÄím aby byl spíÄe dostupný v reálu než v poÄítaÄové formÄ, tudíž verze souborů jsou připraveny pro tisk.(Äernobíle jsem to nezkouÄel tisknout, takže doporuÄuju tÄch pár mikrolitrů barevného inkoustu obreÄet ) Early Bapho - Äervenec (Early Bapho - Äervenec - Äernobílá verze) malý návod jak to dostat z PC do ruky : Předpokládám, že máte Acrobat Reader, pokud ne, sosnÄte. SpusÂťte přes nÄj jeden z výÄe uvedených souborů a přes nabídku "Soubor->Tisknout" ("File->Print") se dostanete do tohoto okna (nebo podobného... mám Acrobat Reader 8.1, takže kdyžtak sosnÄte ten / novÄjÄí). Do položky "MÄřítko stránky" zadáme "Tisk Brožury" Objeví se nabídka "Podmnožina Brožury" , přesvěděte se, že tam máte položku "ObÄ Strany" ... no jinak si zvolte podle sebe kvalitu tisku a zmáÄknÄte OK Podle kvality tisku bude Äasák vypadat, a taky jeho tisknutí déle trvat... takže trpÄlivost. Pokud jste dÄlali vÄe správnÄ, mÄlo by Vás to vyzvat k tiÄtÄní druhých stran. -> řiÄte se dle pokynů VaÄí tiskárny (tenhle obrázek je tu jako příklad) <- . Takže splřte příkazy vaÄí tiskárny a pokud jste byli hodní, tak se za chvíli doÄkáte nÄkolika stránek potiÄtÄných z obou stran. Logicky přehnÄte Äasopis uprostřed tak, aby odpovídal obal i stránky (podle Äísel) uvnitř. Přeložíte tak formát A4 na formát A5, listy naskládejte tÄsnÄ na sebe. Jestli chcete aby se vám to nÄkde v batohu nerozsypalo, doporuÄuju sepnout to koníkem- Snažte se to zcvaknout co nejvíce u kraje (jinak Äasopis neotevřete úplně), ale taky tak, aby vám neutekl prostřední list. (1-2 mm) A Voilá něco na Ätení je na svÄtÄ. Edited August 2, 2008 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Supr... 5/5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 No Perthe klobouk dolů. NÄco takovýho jsem už dlouho neÄetl Opravdu moc hezký, zajímavý, vtipný Ätení sem pod rukou už dlouho nemÄl. TÄÄím se na dalÄí vydání Možná i poÄlu jeden fanart do sekce pokud se bude líbit Jen tak dál a jsem vačim vÄrným Ätenářem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 Bug v RSS feedu, nebo dalÄí brácha Lentiláků? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted August 2, 2008 Report Share Posted August 2, 2008 (edited) neslo by to dat na lepsi hosting? chcem si to pozriet ale nejako to netaha edit: uz som to pozrela je to velmi pekne paci sa mi graficka uprava perth si sikovny Edited August 3, 2008 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Done.http://www.sendspace.pl/file/2r88vA0L/ Klik: buÄ uprostřed link "bapho_cervenec.pdf" nebo dole tlaÄítko "POBIERZ PLIK" Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 kolik stojí předplatné? jinak supr práce určitě 10/10 /no1 dotaz (mírnÄ OT): tady na fórum se nějak neustále přidávají smajlové? co koukám do emotikon, tak přísahám že jsem nějaké v životÄ nevidÄl ( ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Bug v RSS feedu, nebo dalÄí brácha Lentiláků? Ne, Enny mÄl u mÄ lognutý forum z ÄtvrteÄní akce Já sem si toho nevšim a psal jsem přes nÄj. Když sem vidÄl že to je napsáno z jeho uÄtu tak sem si zkopíroval co sem napsal smazal post, relognul na svuj a ten post vložil ze svýho uÄtu ChápeÄ nebo chceš jenom zbyteÄnÄ rejpat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 HA! Tak uz vim co znamenalo to vecne: "Ja vam tam lognu jen strigy pac mam neco na praci." a "Jak upravujete soubory v PDF?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lentilka Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ne, Enny mÄl u mÄ lognutý forum z ÄtvrteÄní akce Já sem si toho nevšim a psal jsem přes nÄj. Když sem vidÄl že to je napsáno z jeho uÄtu tak sem si zkopíroval co sem napsal smazal post, relognul na svuj a ten post vložil ze svýho uÄtu ChápeÄ nebo chceš jenom zbyteÄnÄ rejpat ?Gell neni takovej ten klasickej rejpal, vzdycky to poda tak, ze to ma stavu a nemysli to utocne Jinak jestli NÄco takovýho jsem už dlouho neÄetl Opravdu moc hezký, zajímavý, vtipný Ätení sem pod rukou už dlouho nemÄl.Mas si kupovat Maxim Ale jinak mas pravdu, pekne to Perth napsal, bude z nej jednou dobry novinar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlupata Noha Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Moc pekny . jen se mi nelibi jak muzes rict ze je "emo" uces neoblibeny, zvlast kdyz podle me neni ***(tak me napada, jak poznam *** uces? ) . Jo a priste bych prosil na zacatek pravy fotky redaktoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 uzasny, neco takovyho mi chybelo Doufam ze bude co nejvic cisel https://server.reborn.cz/bapho_cervenec.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 3, 2008 Author Report Share Posted August 3, 2008 No díky za hodnocení... klidnÄ připiÄte kritiku aÂť mám co dÄlat nebo napiÄte na mail early.bapho@seznam.cz . ZvláÄÂť jsem nějak extra nezkouÄel ten tisk, mnÄ se to tisklo solidnÄ, tak doufám, že ostatním taky a že budete mít co dÄlat dlouhé hodiny cestou na sraz HA! Tak uz vim co znamenalo to vecne: "Ja vam tam lognu jen strigy pac mam neco na praci." a "Jak upravujete soubory v PDF?" Ani nevíÄ kolik zbyteÄných hodin jsem prosedÄl se zoufalstvím v oÄích hledajíc něco na konvert do pdf. ... ale co, chce to praxi a příÄtí Äíslo díky tomu vyjde nejmíř o týden dřív Moc pekny . jen se mi nelibi jak muzes rict ze je "emo" uces neoblibeny, zvlast kdyz podle me neni ***(tak me napada, jak poznam *** uces? ) . Jo a priste bych prosil na zacatek pravy fotky redaktoru PůvodnÄ mÄly být Älánky mnohem více zaujaté a bulvárnÄ pojaté, ale bohužel jaksi to nÄmÄl kdo psát - jinými slovy: komu se to nelíbí aÂť ...si přeÄte jiný Älánek nic si z toho nedÄlej Fotek se nedoÄkáÄ, jsem zastánce toho, vidÄt se v realu =) ... tak mnÄ napadá, jsem zapomÄl dodat, že v žářiovém vydání budou foteÄky ze srazu *hosting*Dík za snahu uzasny, neco takovyho mi chybelo Doufam ze bude co nejvic cisel https://server.reborn.cz/bapho_cervenec.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyrex Posted August 4, 2008 Report Share Posted August 4, 2008 Perthorn: pekne, uz dlho som necital tak nezaujaty postoj ku GW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) Perth : gj OT : Ten emo uces je opravdu odpuzujici Edited August 5, 2008 by Destroyer Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) Tyrex> Nezaujaty? Mozno slusne podany, inac je to cca to, co prezentuje vasa gilda v gw topicu Edited August 5, 2008 by morgoth Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Muzete rozebirani GW v tomhle topicu vynechat? /thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted September 3, 2008 Report Share Posted September 3, 2008 kedy vyjde septembrový diel Early Bapho? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 3, 2008 Author Report Share Posted September 3, 2008 PůvodnÄ už mohl vyjít 29.8. Jenže pořád Äekám na odezvu jedné redaktorky. Musím kvůli tomu přepsat pár textů, které nejsou aktuální, což práci jen přidává. KaždopádnÄ se můžete tečit na poutavé pokraÄování Legendy o Gilmerovi a minicomix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 Tak koneÄnÄ přiÄel Äas na release srpnového bapha... už taky bylo na Äase. Postup tisknutí je samozřejmÄ stejný (pokud vám PC zlobí a stejnÄ jako mnÄ moc nežere PDFka, tak fakt radím vytisknout ) Early Bapho - srpen (Early Bapho - srpen - Äernobílá verze) Dole klik na tlaÄítko "Pobierz Plik" Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted September 19, 2008 Report Share Posted September 19, 2008 lepsi (a trvaly:) odkaz tu: http://server.reborn.cz/bapho_srpen.pdf dik jsem sice chtel jit spat ale tohle si rad prectu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted September 20, 2008 Author Report Share Posted September 20, 2008 lepsi (a trvaly:) odkaz tu: http://server.reborn.cz/bapho_srpen.pdf dik jsem sice chtel jit spat ale tohle si rad prectu /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
akrim.elf Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 To som jediná, ktorej chýba októbrové Äíslo?Díşfam, že ste to nevzdali, pretože vaÄu prácu oceřujem a bola by som rada, aby ste vydržali Äo najdlhčie. edit: bude, neboj se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted October 30, 2008 Author Report Share Posted October 30, 2008 (edited) Early Bapho - Září Early Bapho - Září - Äernobílá verze Dole klik na tlaÄítko "Pobierz Plik" Enjoy Edited October 31, 2008 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts