Voltron Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Jo, 12:25 z HK V kolik budes v Pernikove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 V kolik budes v Pernikove?To nejede pres Pernikov a odjezd z HK je 12:45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest -Dragon- Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 Tak sa dojdem aj ja kuknut co sa to tam bude diat.. ak tam bude este pre mna miesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 12, 2009 Author Report Share Posted January 12, 2009 Tak sa dojdem aj ja kuknut co sa to tam bude diat.. ak tam bude este pre mna miesto miesto je Ado dorezervoval sa stol teraz je miesto tak pre 65 ludi cca niektori zo zoznamu sa cukli a nejdu tesim sa na pivko a tak.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardicek Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 tak mne tam můžeÄ taky připsat díky Jaromil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 Vsetci viete kde to je? Este raz sa pytam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Pokud nevíme tak zavoláme Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 (edited) Vsetci viete kde to je? Este raz sa pytam no, jak se tam dostanu? jako Äíslo tramvaje a kde vystoupit a kam pak až vystoupím? .)edit: a kdyz se buu chtit ubytovat na kolejich... staci zavolat a klice si vyzvednout tak... ve dve v noci? Edited January 15, 2009 by presi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinka Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 (edited) no, jak se tam dostanu? jako Äíslo tramvaje a kde vystoupit a kam pak až vystoupím? .) je to v centre najblizsie asi od zastavky Namesti Svobody pozri si to na mapy.cz je to Behounska 9, inak 5 minut pesi z Hlavaku, z Moravskeho Namesti aj z Ceskej keby bol niekto uplny antitalent tak tam jazdi salina 4 smerom z hlavaku hore ta ruzova cesta je z ceskej a dole ta cervena z hlavaku Edited January 15, 2009 by Tinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 je to v centre najblizsie asi od zastavky Namesti Svobody pozri si to na mapy.cz je to Behounska 9, inak 5 minut pesi z Hlavaku, z Moravskeho Namesti aj z Ceskej keby bol niekto uplny antitalent tak tam jazdi salina 4 smerom z hlavaku hore ta ruzova cesta je z ceskej a dole ta cervena z hlavaku vsak na svobodaku je taky zastavka a ty musíÄ hodnÄ rychle chodit ,za 5 minut cesty z hlavku bych chtel taky zmaknout k te hospode :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 vsak na svobodaku je taky zastavka a ty musíÄ hodnÄ rychle chodit ,za 5 minut cesty z hlavku bych chtel taky zmaknout k te hospode :-D 7 minut z Ceske na Hlavak kdyz specham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Tak kam az to vidite ? http://www.thepub.cz/rekordy/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Tak kam az to vidite ? http://www.thepub.cz/rekordy/ No ono se to asi pocita na jeden stul...ale kdyby sme si vsichni tocili u jednoho a kazdej dal prumerne 5 piv, tak sme prvni Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jestli Rulik je rulez, tak si ho muzes skrtnout, je to srab .. Jinak musime se dostat aspon do top10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Kaslete na skupiny... porazte toho jednotlivce ==> Edited January 17, 2009 by Tote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Kaslete na skupiny... porazte toho jednotlivce hh no slysel, sem o typkovi co dal 52 piv od otviracky do zaviracky(12 hodin), ale to bylo jen proto, ze nemusel do prace tak sel do hospody A pry se ani nijak nesnazil udelat rekord, proste si dal jedno, pak druhy atd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jestli Rulik je rulez, tak si ho muzes skrtnout, je to srab .. Jinak musime se dostat aspon do top10 Ten to ma povinne, z toho se nevykeca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nezaskocime potom v nedeli zase na nejakej obed? Minule to bylo super, jeste pokecat a tak...napriklad zase do Legendy tam to bylo super. Ja se jenom ptam abych vedel, na kolikatou si koupit spatecni jizdenku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nezaskocime potom v nedeli zase na nejakej obed? Minule to bylo super, jeste pokecat a tak...napriklad zase do Legendy tam to bylo super. Ja se jenom ptam abych vedel, na kolikatou si koupit spatecni jizdenku...ja myslel ze s timhle se pocita automaticky Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) Pokud mi nekdo zajistite nocleh, tak no problem, ale kvuli obedu znovu do Brna nepojedu EDIT klidne se vyspim na zemi Edited January 16, 2009 by LuKe_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nezaskocime potom v nedeli zase na nejakej obed? Minule to bylo super, jeste pokecat a tak...napriklad zase do Legendy tam to bylo super. Ja se jenom ptam abych vedel, na kolikatou si koupit spatecni jizdenku... Ale jen v pripade, ze si das male pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leontinka Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ale jen v pripade, ze si das male pivo Dobre, plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jestli ma zajem jit semnou potom do toho klubu tak ochutnavka hudby xD - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ensi Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Jestli ma zajem jit semnou potom do toho klubu tak ochutnavka hudby xD - Myslim ze tentokrat vynecham Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Dejte sem fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts