Guest betr Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 ChtÄl bych se zeptat jak je to s questy, které jsem už udÄlal dříve než se quest na íşspÄchy vůbec spustil? KonkrétnÄ: 1) Helm od Darkness, který jsem dÄlal kdysi se Silkem, ale při jejím nasazení íşspÄch nedostanu 2) Quest SbÄratel také dávno hotový, ale jemu by hádám možná stačilo znovu přinést deset různých karet a íşspÄch by mohl být udÄlenMel bys dosat ucko automaticky pri prvnim lognuti do hry od vytvoreni takoveho ucka v systemu. Problem je ze nektere postavy prisly chybou v nastaveni o nektere sve promenne a ve hre to vypada, jako by nektere questy (a nejen questy) vubec nedelaly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raukoras Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Mel bys dosat ucko automaticky pri prvnim lognuti do hry od vytvoreni takoveho ucka v systemu. Problem je ze nektere postavy prisly chybou v nastaveni o nektere sve promenne a ve hre to vypada, jako by nektere questy (a nejen questy) vubec nedelaly. A sákryÄ, tak to mám asi peÄka, automaticky mi to započítalo jen Sign quest. SbÄratele znovu zkouÄet nebudu, nechci zbyteÄnÄ přijít o deset karet, když jich potřebuju 100 na dalÄí íşspÄch. Helmu si Äasem možná vyhuntím druhou jestli mÄ to nechá, ale moc se do toho nehrnu, protože to byla docela zabíraÄka na itemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 pekne ucko (holt velka spotreba wingu ) akorat ten malej preklep ve vazce vazka =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 no lol... tohle posli constovi > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 jen maly dotaz, funguji tyto ucka? 33. [stříbrokop] - Jakákoliv obtížnost map ti nedÄlá problémy, tak zkus vykopat mapy vÄech levelů a získat krásné odmÄny z truhličky. 131. [100 pokladů] - Vykopej 100 libovolných pokladů. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Essex Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 33. [stříbrokop] - Jakákoliv obtížnost map ti nedÄlá problémy, tak zkus vykopat mapy vÄech levelů a získat krásné odmÄny z truhličky. Toto ucko jsem ted testoval a nefungnuje:-X Nevim, jak si na opravu najde const cas.To druhy jsem netestoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts