IrulĂĄn Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 NÄkdo to dává do HC, já vÄtčinou do Guardu, popřípadÄ zvýÄím Endure/Provoke, podle toho, co jsi očidil jako sword... Ty joby už beztak užiteÄnÄji nevyužijeÄ, prostě zbudou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Moje představa shield / sacri hybrida str 93+17agi 48+15 (matyr)vit 73+7int 15+15dex 37+13luk 5+5hp 14429, sp 617, aspd s meÄem 172,0Krom matyra by do statů equip nepřidával nic .. možná v případÄ potřeby 2x ring of mustle + uči + deviruchi (nebo ringy + firelock). inc hp recovery 10, 1h sword mastery 10, bash 10, magnum break 1, provoke 8, endure 10faith 10, holy cross 6, grand cross 4, shield reflect 5a zbylé body nejspíÄ pro namaxování guardu (10) a smitu (5), poslední skill asi do boomerangu (4)Imo jsou lepÄí vÄci než defending aura, takže ta by se v tomhle buildu vůbec nevyskytovala. Možná by Älo upravit sacrifice, smite a boomerang a nějak přerozdÄlit skilly, ale mnÄ se to celkem líbí takhle. Co myslíte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 No pokud by zalezelo na me, tak bych maxoval Provoke, cili vynechat Magnum Break(na to si muzu sehnat Clip) a jeden bodik v 1HMastery.U statu bych nejel AGI a nacpal to do STR/VIT, ale to sem proste ja Jinak peknej build, dokonce i LUK mas na slusny hodnote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 mno ja planuju HC spear crusse cili hlavne agi str semtam dex a crussova base vit /heh agi bud 81str bude 80dex bude 30vit bude ten zbytek (nestih sem dopocitat /heh) skilly: Faith 10 Speary 10 rychlost ostepu 10 HC 10 zbytek chocobo cure apod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 mno je dobry dodat equip + bonusypodle toho co chces sem troska poupravil muj build na crit sq cruse takze je dobrej jak na HC tak i normalne (agi bles equip)str 79+21agi 70+15vit 53+7int 32+16dex 47+13luk 12+5 equip : matyr(+1agi), 2x ring s koboldama ( +8crit +4str)aspd 182do ruky trident s race/elemnt kartama jinak ten posledni skill bych si dal guard, nebo peco a dotahnout neco ze swordovych skillu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 hmm glaive ruliii kdyztak do ni nacpu nejake ty andre /skeleton, zenorc/ /kis jinak jak de dosahnout aspd182? muze cruss berserky? esi jo tak to budou bitky sranda /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
strexi Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 crus muze berserkyjinak do toho necpi atk karty (andre atd.) misto toho mas lance, ale karty co pridavaj dmg proti elementu,rase,velikosti (hydra,drainliar,desert wolf apod.) jinak ted sem si uvedomil ze kdyz ridis peco tak mas vetsi atk se spear Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 jo s chocobem ve svym buildu pocitam potiz je v tom ze nez udelam ten job 47 od ktereho to bude mit nakou vyhodu ho pouzivat.. /hmm /heh sem si ted vsim ze na trident v podstate potrebujes levnejsi materialy jak na glaive glaive=40 steeltrident=8 oridecon, 5 aquamarine a 10 steelsehnat oridecony a aquamariny je mensi problem nez sehnat 40 steeltakze co se elementu tyce trident jasna volba /kis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nocturne Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 Äaues lidi!rozjel sem GCcruse na rychlé expení (na paladina:)) na 99lvlu by mÄ vypadat takhleSTR 13+7AGI 11+3VIT 73+7INT 98+14DEX 57+3LUK 1+5 není toho VIT trochu moc? poraÄte..mmntálnÄ mám sworda na 40.jobu .. zatím sem usilovnÄ expil na metalingách base tam eÂťe leze ale job už tam neleze vůbec:( ..nevíte kam zajít expit? do leafcatu se asi netrefim páÄ páÄ zatim jen 35dex... tak nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted May 28, 2006 Report Share Posted May 28, 2006 Ten můj build, na který mitar odkazuje, je trochu off-date, skutečný build u Keldorna vypadá asi takhle:str 93+17agi 48+15vit 73+7int 15+16 ( <- chyba, kalkulátory ukazují job bonus do int +5, správně je +6, takže se tím narušil můj perfect build )dex 37+13luk 5+51 stat point zbyde, hp 14429, aspd mečem 172,0, equip - jen matyr, s ringy, mantisem ani ničím podobným se nepočításkilly: inc hp recovery 10, sword mastery 10, bash 10, endure 10, provoke 8, magnum break 1; faith 10, autoguard 10, smite 5, boom 4, reflect 5, HC 6, GC 4, sacrifice 5 Nemůžu si na nic stěžovat Plně vyhovuje (vyhovoval). edit: Heh já jsem sklerotik, na minulý stránce jsem psal íşplně to samý A bylo mi malinko podezřelý, že se zas nějak opakuju Tenkrát jsem ale cruse ještě neměl, teď ho mám, tak můžu zhodnotit, že je fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
endy Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Chtel bych poprosit o radu s buildem: Ted mam(docela sem to zmrsil na zacatku) LVL63/48: STR 50+5AGI 37+2VIT 39+4INT 18DEX 32+3LUK 11+2 a chtel jsem z toho udelat (99/50): STR 83+7AGI 78+2VIT 57+3INT 18+6DEX 37+3LUK 12+5 mohl by z toho byt Agi spear cruss? A jaky skilly by jste mi kdyztak doporucili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altaja Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Kdyby se nÄel nÄkdo ochotný okomentovat tenhle build byl bych vdÄÄný spear agi PvM cruss (s demon bane)99/50 (bless + agi) STR 93 + 27AGI 88 + 15VIT 22 + 8INT 1 + 16DEX 41 + 13LUK 1 + 5 zbývá 7 bodů ... DEX + 1 ?equip : 2 x ring z mantisem, orc hero helm boty s matyrem, mantle s necim na flee nebo raydric ASPD 184 (bersekr, bless, agi, spear quicken)(pripadne 183 => agi 80 + 15) skilly: HP rec. , bash, 1-hand mastery, provoke, endure 1 peco riding, 5 cav. mastery, 10 spear mastery, 10 spear quicken, 10 demon bane + 1 cure, 3 divine prot. , 5 faith ... zbyvaji 4 body ( faith 9 ?? ) HP 9831 (s matyrem 10814) HIT 154 FLEE 203 (inspirace mimo jine odtud http://czechro.net/forum/index.php?showtop...post-main-2006)bude to teoreticky na MVP kdyz na to bude equip? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Kdyby se nÄel nÄkdo ochotný okomentovat tenhle build byl bych vdÄÄný Za prve: Faith na co nejvetsi lvl!!! Za druhe: Orc Hero helma je nanic, lepsi Helm/Gemmed Sallet s Crampem a do jednoho z Ringu nacpat Tarou, stejne +STR, vic DEF(a lip se shani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 POtřeboval bych se zeptat jaké má výhody přestupovat na crussadera na job lvl 50?Pokud prestoupis ze 40. jobu, budes mit jen 39. rozdelenych skillpointu, narozdil od 49. pri prestupu z 50ky.Jo a jeste dostanes nejakou blbost od NPC co ti dalo quest, jen uz nevim jakou Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondroid Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 ve svim buildu poÄítám s Auto Guard 5...má to vůbec cenu?k Äemu to vůbec slouží,podle popisu sem pochopil že na 10lvl když to použijhu je 30% Äance že to vykryje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted December 17, 2006 Report Share Posted December 17, 2006 na lv 5 je sance 21% a podle me je guard jeden z nejuzitecnejsich skillu, ktery crus/pal muze mit ... uz jen proto, ze se prenasi pres sacri Link to comment Share on other sites More sharing options...
ondroid Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 A ten Auto guard skill znamená že mám Äanci 30%na vykrití ůtoku?není to moc málo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tulpik Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 No kdyz mas za sebou 30 potvor a s toho jich 10 vykryjes, je to docela dost..A nehlede na to, ze cruss je plechovka a ma 10k+ hp a 50+ def. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesmine Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Zdarec mÄl bych jednu otázku,jestli by Äel udÄlat sacri cruss, ale jezdil by na pecovi bohužel nevím jaké skilly ubrat,aby stále zůstal sacri.A eÄtÄ jak moc je pro crusse důležité prvoke Díky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 Caf jukni semhttp://web.hc.keio.ac.jp/~fk061999/himeyasha/skill3/cru.html naklikej si sacri a peca a uvidis ze ti bodiky vyjdou. Samo otazka je jestli sacri se slepici je dobry.Na jednu stranu uneses vic potu a equipu a tvuj priest te lip trefi kdyby neco,na stranu druhou vycuhujes z rady a protovnik na tebe ma lepsi vyhled provoke : urcite na 10.Nastves s tim wiznu aj priesta,protoze mu prerusis kasteni kouzel.S trochou snahy s tim prerusis i asuru,ale - to je druha vec co dela provoke - zvysis tomu nekomu atak a snizis def.Takze kdyz mu tu asuru neprerusis dostanes o to vetsi ranu Hodi se ti to i pokud se rozhodnes expit nebo neco huntit.Das na priseru provoke*zvednes ji sice atak,ale to je ti jedno,pac ses plechovka ktery se stejne nic nestane a snizis ji def takze i se svojim malym utokem ji snadnejs zabijes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 S trochou snahy s tim prerusis i asuru,ale - to je druha vec co dela provoke - zvysis tomu nekomu atak a snizis def.Takze kdyz mu tu asuru neprerusis dostanes o to vetsi ranu To nemusi byt nevyhoda, nekteri champove dokazou dat Asuru, tak aby te zabili(plati hlavne pro Paladiny), ale pritom prezili Reflect(40% dmg nazpatek). S Provokem se to uz pocita hodne blbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuestGirl Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 no wizna je pro cruse jeden z mala zabitelnejch ciluwizna casti, hodis provoke, mezitim k ni dobehnes a bashujes nebo smitujes (staci pouzivat lv 5 smite, kterej potrebujes k otevreni guardu)smite ma 20% sanci na stun (bash ma sanci na stun, pokud si udelas nepovinnej skill) a stunem wiznu odrovnas, protoze nemuze nic delat kvuli maly vit...pak ji muzes dodelat bashem anebo ti s ni nekdo do ty doby pomuze;)teda ted si nejsem jista, jestli jsem to napsala dostatecne srozumitelne ja jsem napriklad peca jako crusice nemela vubec, radsi jsem investovala bodiky do guardovskejch skillu, ale to uz je ciste dle uvazenia jak uz tady nekdo psal, na pecu jsi mnohem snadnejsi cil pro asuru...i kdyz ted uz je to celkem jedno, kdyz asury schytavaj i wizny a podobny chary :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERaY2 Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 def aura 0 > guard 10endure 10 ? faith 9 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 HlavnÄ závisí, co s tím chceš dÄlat. IMHO je HC hodnÄ dobrý skill, ta výhoda Holy elementu je super. Když si k tomu seženeÄ kartované zbranÄ... Jen stojí 20 SP, takže se vyplatí i INT. SP equip je na expení asi samozřejmost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 Je spíÄ otázka, jestli užijeÄ Shield Cruse v PvP/GW. Pokud chceš zabíjet, spíÄ si vem knechta. HlavnÄ s tou AGI toho moc nedáÄ, ASPD bude dost mizerný. Sacri také není... Já bych si spíÄ udÄlal cruse na expení, a až za Pala se rozhodl, co dál... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.