SpheariX Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 ..tak nevim proÄ íştoÄíÄ na mÄ."JežiÄ Sways už má jedinej zatim 3 body, že já jsem na tu chybu upozorřovala " Tohle je první tvůj íştok, ostatní jsou jen následky. Sway vyhrála, ty jsi do toho zaÄala rýpat, nakonec se ukázalo, že vyhrála poprávu. ProstÄ víc mysli a ménÄ piÄ. NemusíÄ si zde vylévat svoje pocity závisti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Nebyl sem u zminovaneho kola, tak se nechci vyjadrovat. Ale trochu se mi nelibi, jak se do sebe opirate... Pokud neco secetl Tas spatne, tak se ani moc nedivim, kdyz ma co delat s takovyma zastupama lidi a bordelem, kterej se tam deje. Proto bych to pochopil a oprava by mela byt asi resenim. Ale ste snad slepice, kdyz tu mluvite o zobacich? A ani GM nejsou neomylny, tak kdyz neco prehlidne, tak se tolik nedeje. Podam "reklamaci" a opravim to na dalsim terminu Ale nadavat si jako maly decka.. To si reste pres PM.. Pouze muj nazor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpheariX Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Hmm...příÄtÄ se na to vykaÄlu a budu mít tři body a nebudou mÄ kamenovat na fóru.Vůbec nevím, o Äem mluvíÄ, Sway byla vyhláÄena jako vítez hned poprvé.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Tímto vyhlaÄuji konec napadání. DalÄí příspÄvky na tohle téma budou warnované. Pokud se nÄkdo cítí ukřivdÄn nebo ublížen, napiÄte mi prosím soukromÄ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 Výsledky dneÄního kola: http://spreadsheets.google.com/pub?key=rhO...sPFVQ&gid=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted July 13, 2009 Author Report Share Posted July 13, 2009 a ja se k tomu taky vyjadrim... tyhle ty kraviny si reste po PM, zadny rejpani a urazky tu nechci videt... Pokud mate problem, reste ho PMkem s tim, kdo dane kolo vedl... Prala bych vam, abyste nekdy zazili opacnou roli a vyzkouseli si to za nas, za GMka... Pres tuny spamu, smajliku, PMek s problemama, nesmyslama a kdo vi ceho jeste, zaznamenat spravnou hodnotu, spravne si ji zapsat, doufat, ze neprehlednete dalsi hozene cislo a pak jeste spocitat a vyhlasit viteze... A to si jeste predstavte, kdyz mate lag a nevidite jedno cislo... Mimo to jsem byla rada, ze za me to kolo Tas vzal, protoze me vecne lagy a restarty kompu byly neunosne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Do bahna s holkama, at se mam na co divat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sway Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Tak to nevim, jak se budes koukat na Weexe se Safrankou ) asi nic moc pohled Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyah Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ja bych se chtel optat jak se budou resit neodehrane kola pokud je nekdo bude mit... nebo jestli to bude ze ma clovek smolik a krylo se mu to s praci nebo popripadne s jinymi vecmi a bude tak mit o bodiky min... pac vim ze mi na necem zbyva uz jen jeden termin, rad bych ho sice odehral ale je to az za mesic a co bude za mesic tezko rict prece jen real life je lepsi jak hra a kvuli ni se nezblaznim ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ja bych se chtel optat jak se budou resit neodehrane kola pokud je nekdo bude mit... nebo jestli to bude ze ma clovek smolik a krylo se mu to s praci nebo popripadne s jinymi vecmi a bude tak mit o bodiky min... pac vim ze mi na necem zbyva uz jen jeden termin, rad bych ho sice odehral ale je to az za mesic a co bude za mesic tezko rict prece jen real life je lepsi jak hra a kvuli ni se nezblaznim )Od žádného kola se neodehrál víc než jeden termín. Postupky se dokonce nehrály jeÄtÄ ani jednou. UrčitÄ stihneÄ, neboj, snažili jsme se to co nejvíc rozprostřít. Pokud by ses přesto nemohl zíşÄastnit ani jednoho, žádné postihy tÄ neÄekají, započítají se ti body za kola, kterých ses zíşÄastnil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Tak a stalo se přesnÄ to, co jsem věděl už od zaÄátku. ObÄ dvÄ budící mÄtody na mÄ byly krátké - a to jsem se jistil zvukem z PC speakeru. Omlouvám se vÄem, kteří na mÄ Äekali - zkuste mi napsat a dohodneme náhradní termín. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpheariX Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 (edited) Mohl bys nám teda říct, proÄ byl termín vypsán nesmyslnÄ na 2 hodiny v noci, když "jsi to věděl už od zaÄátku"? Chápu, kdyby jsi mÄl nejakou akci a chtÄl to udÄlat, až se vratíÄ, ale takhle? Možná jsi mÄl zůstat vzhůru stejnÄ jako ti, co na tebe Äekali, zatímco jsi sladce spinkal Edited July 16, 2009 by SpheariX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Snaha o co nejvÄtÄí pokrytí možného rozsahu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 V pohode, ja sem taky malem usnul Ale vydrzel sem a sel spat az po ctvrt na 3. Jenom sem doufal, ze sem to neprehlidl. Vidim, ze ne No datum.. Co treba v Sobotu (18.7.) v 22:00? Predstih 2dny a cas, bych rekl, bude dostacovat mnoha nocnim lidem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tasartir Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 Ellianna se omlouvá a předem upozorřuje, že osud dneÄního termínu je nejistý. Má technické problémy - připojení. JeÄtÄ zbývá relativnÄ dost Äasu, třeba problém odezní, kdo ví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted August 19, 2009 Report Share Posted August 19, 2009 V prvni rade Milan jsem ja.. v druhe rade Leela : trhej :DD Sphearix : bacha na ni, ma rudej diplom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 Omlouvam se, ze se nekonalo dnesni posledni kolo turnaje v kostkach, ale nejak mi to casove nevyslo... nahradni termin bude zitra ve 20:00. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 Zapsany dnesni vysledky z uplne posledniho kola. Ve ctvrtek 3.9. zde zverejnim vysledky i s odmenami a zpusob, jak si je budete moci vyzvednout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 Tramtadadaaaa! A je to tu!Na prvnich trech mistech se umistili: Solomon Short, Zereges a Auraiya, kteri dostanou Dice Hat. Vysledkovou listinu najdete tu. Ostatni dostanou odmeny podle poctu odehranych kol:5 kol -> 3 OPB4 kola -> 2 OPB3 kola -> 1 OPB2 kola -> 2 OBB1 kolo -> 1 OBB+ kazdy dostane zeton za ucast na eventu. Odmeny si muzete vyzvednout primo ve hre u me nebo u Tasartira, popripade veci posleme postou. Vyhercum gratulujeme a vsem dekujeme za ucast. Edit: jeste bych chtela podekovat crookovi za pomoc s vysledky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senoon Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 tak event bol pekny bolo to prijemne a zabavne ale nechapem tych co sa prihlasili a ani raz neprisli PS: a ani Glasses[1] nie su na zahodenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 ale nechapem tych co sa prihlasili a ani raz neprisli PS: a ani Glasses[1] nie su na zahodenie hmm me to nevychazelo a stih sem jedno kolo a Poisonous Toad Skin je taky fajn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny16 Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Taky moc diky za event. Bohuzel mi to taky ke konci uz nevychazelo:). Snad brzy prijdete s necim dalsim:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts