Darkwing Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Hlavne, ze ste sa vseci zhodli. :P Jeden hovori DEX, druhy VIT, treti ze je to dobre. A podle mne je to dobry build, pretoze sa s nim dobre expi a asi ho rychlo dam na WhiteSmitha lebo s BlackSmithom predsalen toho AZ tolko nenarobim na GW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 Dá se říct, že je to pomÄrnÄ univerzální build, nejuniverzálnÄjÄí by byl s trochou luk na crity, protože BS má problémy s hidef potvůrkama (pokud nemáÄ icepick ) a navíc luk zvyÄuje status def, takže i s nížÄí vit budeÄ mít i nějaký ten resist na stun. Není to build "pure prasnica" ale i na pomÄrnÄ sluÄný exp, což v dobÄ, kdy na bojiÄtích vládnou transcendenÂťáci je k nezaplacení Ale IMHO pokud chceš mít pure GW build tak bych té agi možná vážnÄ ubral... btw. to že bych tohle nehrál já jsem neřekl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Můj build na BSkoCritical Battle BlackSmithStr 75+25Agi 77+15Vit 38+6Dex 36+24Luck 56+4 MaxHP 8672MaxSP 475DEF 51HIT 159FLEE 211Critical 36ASPD 181 EQ:+4 Bone HelmAlarm Mask +7 Chain Mail s Pupou+7 Buc s Tharou+7 Mantau s Whisper+7 Boots s Matyr2* Ring s Kobold +4 War Axe se Soldier Skeleton card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Už mám buildík vymyÄlený tak ho sem postnu aÂť mi vynadáte MÄl by být univerzální jak na exp tak na GW, tedy... 180 aspd s chainem120 str s equipem a vÄímm (mohl bych nekde ubrat a dat +5 str a 5 str za papani na 130, ale char tím bude trpÄt)60 vit + stalactic, troÄku nouzovka na stun 50 dex s blessem a vÄímžádná int, žádný luk... podepsal jsem si ortel smrti při expení Na charu se už nedá moc zmÄnit, má finální staty u agi i dex, momentálnÄ vytahuju str. Prosím o komentář Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheERay Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 nj klasickej zazobanej smith ... budeš si muset shánět hodně prachů na expy i gw hlavně na BP ale poměrně dobrej build bych řek.. když vemeš nějaký dobrý pižlátko, tak upižláš i wiznu možná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 S tím poÄítám, chybí mi toho dost jeÄtÄ sehnat, ale to se poddá A equip nebude nijakej uber, do tÄch vyÄÄích levlů budu expit na tom z Äeho mi padaj sluÄné vÄci... i když se to tak pÄknÄ protáhne. Na GW poÄítám spíÄ s tím že budu hammerfall otrok a sem tam nějaké to wiznítko zmlátím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 Zas a znovu mám problém s aspd, jako obvykle Naprosto netuÄím jestli mám brát vážnÄ aspd z doddlera, protože mi při 91 + 15 agi a 28 + 22 dex s adrenaline rushem a sekerou ukazuje aspd 182,85 a ve hře je aspd už zaokrouhlená na 183 aspd. Opravdu jsem na nic nezapomnÄl. Můžu postnout i screeny Může nějaká dobrá duÄe helpnout a vysvÄtlit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redwizara Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Komu mám napsat o vykování elementární zbranÄ, když mi kováři z výpisu po příkazu /blacksmith neodpovídají? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 NapiÄ na main o Hanza (Irion), Ladik už moc nehraje, ale třeba budeÄ mít ÄtÄstí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Komu mám napsat o vykování elementární zbraně, když mi kováři z výpisu po příkazu /blacksmith neodpovídají? No, nejlepe psat pres mail system ve hre - me se jeste nestalo, ze bych si nevsiml, ze nekdo shani meho kovare pres mail.PM .. to je trochu horsi, chat mam vetsinou vypnuty Nebo koupit hotove Link to comment Share on other sites More sharing options...
PITER Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Na jednom serveru raty mel neco jako reborn sem videl blacksmitha ktery mel skoro vse jen v VIT a INT (neco malo str a dex na trefeni) myslite si ze by se dobre expil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Vit a Int BSko sa neda dobre expit . Ak chces build na BS co sa relativne dost dobre expi tak kukni sem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Na dual na anubisech by se expil určitě dobře... ale expit něco takového, hodnÄ ÄtÄstí Klasické str agi BSko s troÄkou vit se expí docela dobře i bez vláÄkování (4-5M/hod na načich ratech neni problém). Ani na 2nd class GW si nedokážu představit roli vit int smitha, plechovka co přežije cokoli a rozdává HF, ale to je tak vÄecko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Viem si priblizne predstavit ako by sa to dalo expit, ale to chce tak trosku pownzor Dark Lord kartu To je tak jedine co ma napada. Neviem ako by sa to expilo na anubisech. Ako Fireblendom? Ak by to predsa chcel expit listkami tak to skor Dex Luk. Fakt nvm, jedine co ma napada je ten Dark Lord. A robit buildy na to si na reborne moze dovolit len jeden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Rodi, to byla ironie. Tahat na anubisech priestem jako XY jinych soloexpitelnych postav:) Tak vesmes moje BSko na rychlo soloexpení mÄlo 120 str, 183 aspd sekerou, 50 dex se vÄím, nějakou int a zbytek ve vit. A i build na DL kartu je dost svazující... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RODIX Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 njn tak to si mal neco podobne ako je ten moj build na wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesmine Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Zdarec chtÄl bych se zeptat jaký built se nejlip expi. PřemýÄlel jsem ořejakém bsku s vysokým agi a s guelotine vzhuru do labu (i když je to asi blbost... ) Tak mi prosim poraÄte dík za odpovÄdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 Zdarec chtÄl bych se zeptat jaký built se nejlip expi. PřemýÄlel jsem ořejakém bsku s vysokým agi a s guelotine vzhuru do labu (i když je to asi blbost... ) Tak mi prosim poraÄte dík za odpovÄdi Když dáÄ mobovi comu tak z toho nemáÄ plnej poÄet expů, takže jsi to zhodnotil celkem hezky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sipa Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ahoj chtel bych znat vas nazor na toto BS melo by bejt na takove expenicko toto je build s lvl 98/50str 90+21 dorovna se equipem je s blessemagi 70+14vit 54+6int 12+12dex 38+22luk 1+2 HP-na 98 lvlu bez vybaveni - 7800 ccaSP-498flee 182hit 178ASPD- s berserkerem a AR a s chainem v ruce -179.55 Chtel bych porposit o vas nazor jestli by se to dalo expit treba na bathorkach bo HOckach mlatit to revolutionem napada me mozna zvysit int .. necham si radsi poradit nez zbabrat postavu a cas dik cus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knot Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 str 90+21 dorovna se equipem je s blessemagi 70+14vit 54+6int 12+12dex 38+22luk 1+2Asi bych ubral 10 STR a dal to do AGI, pokud nechceš na GW tak můžeÄ i menÄí VIT. Já jsem zabíjel vÄechno po jednom, nevím jak by Älo expit s cart revo. Možná když bys mÄl hodnÄ dobrou def, raydrika a redukÄní Ätít. Na 99 jsem mÄl STR80+21 AGI86+(flee 236-undershirt s whisperem +pantie ) VIT50+6(7780hp) INT1 DEX33+12 LUK23+2. Do lvl83 jsem byl na hill windech a pozdÄji, pokud jsem expil sám, jsem chodil niff2 nebo na sleepery(heart breaker+aspersio/endow).Ale určitě není na tom buildu nic, proÄ by se mÄl pozdÄji mazat. Jen by to Älo s tou agi bez priesta hodnÄ pomalu. A STR zaokrouhli na násobek 10. 80+20 nebo 90+20. Já to mÄl tak blbÄ protože jsem se rozhodoval až do konce jestli 100 nebo 110, ale než jsem sehnal equip na STR, tak jsem byl 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sipa Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 ok trochu sem zmenil ale nechal sem int protoze se bojim ze mana s revolutionem dochazet bude STR 80 pagi 86 lvit 44 udex 38 sint 24 job bonusy a bless str bude s mantisama v ringu a wingama str na 110luk 1 Takto bych to nejspis jel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tote Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Jen pokud jsi na to jeste nenarazil, je to pekne spracovane a snad to i pomuze pri tvorbe buildu>>click here<< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 No pokud to má byt jen na expení tak neni problém dát míř vit. Mobů kteří ti budou dávat stun až tolik neni a vyplatí se spíÄ flee. Na pure exp/huntÄní bych u nového BSka jel: 90 + 30 str93 + 14 agi24 + 6 vit10 + 14 int28 + 22 dex1 + 2 luk (crity vÄtčinou omrzí a v dobÄ heart breakeru...) Jediné vÄci na +staty, jsou dva mantis ringy, earsy a CoMka. 183 aspd sekerou, hit 168, flee pres 220 a s nějakýma trapnýma vidarkama to bude mít přes 650 SP na 98 lvlu, což imho na nějaké selfboostÄní a nějaké CR/greed úplně staÄí, spíÄ luxus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sipa Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 moc diky udelam to podle tohoto /bo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ok trochu sem zmenil ale nechal sem int protoze se bojim ze mana s revolutionem dochazet bude Na revo se vykasli, pokud jedes build jen na expeni (tedy AGI/STR), je mnohem rychlejsi a ucinnejsi brat moby po jednom, nez si delat vlacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.