Guest betr Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 WS zajimalo kolik je lidi na rebu (na tomto foru ) kteri maj radi Red Dwarfa .. podle prvniho postu ... a bez sebe vidím nějakých dvanáct? lidí co přispÄlo.. takže asi takTech lidi bude urcite vic, ale proboha proc bychom se tu o tom meli bavit. Koho to zajima tak si pokeca na strankach nejakyho funklubu, ale cpat to sem na forum mi prijde jako uplna kravina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Tech lidi bude urcite vic, ale proboha proc bychom se tu o tom meli bavit. Koho to zajima tak si pokeca na strankach nejakyho funklubu, ale cpat to sem na forum mi prijde jako uplna kravina. tvl betre... vzdyt tedka aj dweep psal ze ho zajima kolik lidi ma rado RD ze o tom mas zvanit to je tvje vec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 tvl betre... vzdyt tedka aj dweep psal ze ho zajima kolik lidi ma rado RD ze o tom mas zvanit to je tvje vecne, nepsal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mukotsu Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Arogance vladne koukam...Jinak abych nebyl OT Rd nejak moc nemusim, ani nevim proc, proste scifi + komedie mi nejak nesedne. (krom Futuramy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Arogance vladne koukam...Jinak abych nebyl OT Rd nejak moc nemusim, ani nevim proc, proste scifi + komedie mi nejak nesedne. (krom Futuramy)moc scifi to taky není a je to awesome, nÄkteré z hláÄek, hlavnÄ kocoura jsou awesome za každého poÄasí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest White Sniper Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 (edited) bože můj ty seÄ takový debil, to sem fakt dlouho nevidÄl (opovažte se mÄ warnovat, to bude jakkdyby jste ho bránili...) GTFO !!!! necheÄ si založit topic o orbitkách? o zelených zvláÄt, o modrých zvláÄt?Tech lidi bude urcite vic, ale proboha proc bychom se tu o tom meli bavit. Koho to zajima tak si pokeca na strankach nejakyho funklubu, ale cpat to sem na forum mi prijde jako uplna kravina. Topic: Diablo 2, Stepmania, Half life 2 DM portal par map zadarmo , Travian,dungeons and dragon 2 , Your music, Nej... Hry, Přátelé zlatavého moku, Hudobna tvorba, Mrřousci, Old Blue Box, manikůrní nůžky, Nintendo DS, Tadha!, Nákupní vozík zabiják :) , Nessa, Terkel má problem, Cestovani-Anglie,Holandsko,Belgie , Je tu nÄkdo strojař? , icq vir..., Red Dragon, Sony PSP, DVD 5.1 na DVD stereo, Hry na hrdiny, windows xp profesional 64bit rc2 freetest, ........... Edited April 3, 2010 by White Sniper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts