Idefix Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 (edited) Zdravim, docela by mÄ zajímalo, které byli první animme které jste vidÄli, případnÄ co vás k anime přivedlo? U mÄ to byla asi Princezna Mononoke, nebo neco o cem si nejsem jistej ze je anime (melo to takovy ty tvarovy grimasi, ale byli to zvířata , vysílali to kdysi na tom co bylo před Primou) Edited January 23, 2010 by Idefix Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 23, 2010 Report Share Posted January 23, 2010 mononoke hime mám stažené a když sem si to pustil, tak tam řvali "ashitaka sama" tak sem se hodnÄ zasmál jinak první bylo samozřejmnÄ FMA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenthan Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Tak myslím že hodnÄ lidí z nás /vÄetnÄ mÄ/ by muselo popravdÄ přiznat že první anime, co kdy vidÄli byl Pokemon ( ano, taky se tam poÄítá ). Ale pokud se tu bavíme o prvním, které jsme si pustili přímo s tím zámÄrem že chceme sledovat anime, tak to u mÄ byl Elfen Lied, který stále zůstává i mým nejoblíbenÄjÄím i po dalÄích zhruba 200 zhlédnutých sériích. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 heheh takze pokemon :] a potom o par let pozdeji, kdyz jsem si vsimla a+ (animax), tak jsem sledovala slayers a tooo.. kiddy grade .. a prvni anime co jsem shledla cele bylo nejspis full metal panic (a fumoffu a tak dale :3). Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 a tooo.. kiddy grade kiddy grade je bozi, mam ho strasne rad a kdyz me omrzi svet, tak jdu koukat na tohle Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) Hmm, nevim, jestli to budete brat jako anime, ale, jestli mi ma pamet dobre slouzi, moji prvni byli Dobrodruzi z vesmiru (Uchūsen Sagittarius) Edited June 22, 2010 by prcek Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Hmm, nevim, jestli to budete brat jako anime, ale, jestli mi ma pamet dobre slouzi, moji prvni byli Dobrodruzi z vesmiru (Uchūsen Sagittarius) Dobrodruzi byli SUPER! Docela bych je dal znova, da se to este nekde sehnat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Dobrodruzi byli SUPER! Docela bych je dal znova, da se to este nekde sehnat? Zkousel jsem to, ale bohuzel bez uspechu. Kdyz je nekde nahodou nekdo najde, tak mu budu moooc vdecny... Link to comment Share on other sites More sharing options...
joechip Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) Zkousel jsem to, ale bohuzel bez uspechu. Kdyz je nekde nahodou nekdo najde, tak mu budu moooc vdecny... nasel jsem toto: http://www.volny.cz/...br/download.htm ale bohuzel nemam ucet na rapida / nebo torent v japonstine / eng tit nejsou.. Jinak to bylo me prvni anime.. jinak asi Vampire Hunter D nebo Cowboy Bebop uz si nepamatuji.. tak a dobrodruzi uz se tahaj.. Edited June 23, 2010 by joechip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts