Iscar Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Glorfe doporučil bych ti jiný název party ... Hoří hovno? Proti tomu nemůže nikdo nic říct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 (edited) Glorfe doporučil bych ti jiný název party ... Hoří hovno? Proti tomu nemůže nikdo nic říct dik Iscare uz teraz budem vediet ako spravne formulovat nazvy svojich part edit:Nesouhlasim s Glorfem, ze GM je verejny cinitel, ten je voleny z lidu, my jsme samozvani vladci a bohove Jasne Conste ale ak Vas mame uctievat..tak by sme Vas mali poznat..treba sem tam aspon nejaky @nuke len tak zo strandy..na verejnosti chapes..sak aj bohovia boli malicherni ..za cias vladcou a legiend...bla bla .. XENA!!! (sry nechal som sa uniest ) poviem pekny priklad: napr..predstavte si namestie v pronte s 20timi pobehujucimi ludmi..a zrazu OBROVSKYM PISMOM: Som strasny a mocny Mithressss!!! a zrazu seci lahnu...to by bolo nieco to by si ludia tie GM pamatali a spoznali by ich velmi doverne ...prirodzene to myslim ako joke aj ked ja by som sa s tym vedel stotoznit Edited January 25, 2010 by Glorf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 i ludmi..a zrazu OBROVSKYM PISMOM: Som strasny a mocny Mithressss!!! a zrazu seci lahnu...to by bolo nieco to by si ludia tie GM pamatali a spoznali by ich velmi doverne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbar_6 Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 ..sak aj bohovia boli malicherni .. aktualny projekt: Maly konik Malé koníky líşbi Boh,hoc síş len zvieratkáa kedže malé koníky líşbi Boh,on líşbi tieÄ aj mřaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 poviem pekny priklad: napr..predstavte si namestie v pronte s 20timi pobehujucimi ludmi..a zrazu OBROVSKYM PISMOM: Som strasny a mocny Mithressss!!! a zrazu seci lahnu...to by bolo nieco to by si ludia tie GM pamatali a spoznali by ich velmi doverne mmm, na to hromadne umirani tu mame jedno specialni GM den ********* zuctovani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Cim min toho budete vedet, tim zabavneji famy tu budou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Cim min toho budete vedet, tim zabavneji famy tu budou Bojím se jestli se budu smát nebo plakat... smíchy =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted January 25, 2010 Author Report Share Posted January 25, 2010 Malé koníky líşbi Boh,hoc síş len zvieratkáa kedže malé koníky líşbi Boh,on líşbi tieÄ aj mřaa kralicek to pochopil hned na prvy krat gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 kralicek to pochopil hned na prvy krat gj Kdyz jsi to pred chvilkou sam napsal, tak jeste aby ne... luuubim ta a dakujem pekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 co by sa stalo keby som vypisal vsetky gm kto su , bol by klud ci nejaky ultra mega ban za zverejnovanie tajnych udajov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 Klid ? Asi ne a ban ? Nevidim duvod, jde o to ze pak to ve hre bude ne ten GM je idiot protoze hral za bla bla a on je supporti a ten GM je pitomec protoze hral za tamtu guildu... Proste nemam rad odsuzovani GM podle toho za co hral a za koho, proto bych byl radeji pro to aby se to nezverejnovalo ale kdyz ti to neda spat tak prosim ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryuuki Posted January 25, 2010 Report Share Posted January 25, 2010 (edited) spat mi to da , nemam to tu potrebu pisat , len ten spam okolo toho je akoby mal byt koniec sveta .. neviem jedna vec je otravovanie , ale druha je myslim si normalne povedat kto som , ak sa spravam ferovo voci jednej aj druhej strane tak mi moze byt jedno za aku guildu kedysi to gm hralo ... len reakcie niektorych mi prisli akoby sa hambili za svoju guildu ... a ban? pre istotu sa clovek musi pitat vsetko lebo tu sa banuje aj za nezatvorene dvere od hajzlu Edited January 25, 2010 by Ryuuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozt Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 spat mi to da , nemam to tu potrebu pisat , len ten spam okolo toho je akoby mal byt koniec sveta .. neviem jedna vec je otravovanie , ale druha je myslim si normalne povedat kto som , ak sa spravam ferovo voci jednej aj druhej strane tak mi moze byt jedno za aku guildu kedysi to gm hralo ... len reakcie niektorych mi prisli akoby sa hambili za svoju guildu ... No jestli se to teda nekoho potesi tak zacnu. Je mi 19, jsem studentem VS Skoda Auto v Mladé Boleslavi - Management obchodu, moje hlavni herni postavy jsou Frozenka, Snehulka, Blender, na post scriptGM jsem se hlasil z duvodu, ze mi to prislo zajimave a bavi me to. Neresim problemy ingame a jsem ve zkusebni dobe takze tu za mesic treba byt nemusim Mam rád Gambrinus 10° a Radegast 12°, rad pokecam s kazdym o cemkoliv pokud je to rozhovor na urovni. Staci takhle ? a ban? pre istotu sa clovek musi pitat vsetko lebo tu sa banuje aj za nezatvorene dvere od hajzlu V tom pripade bych mel mit ban na dalsich 20 zivotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted January 26, 2010 Author Report Share Posted January 26, 2010 (edited) No jestli se to teda nekoho potesi tak zacnu. Je mi 19, jsem studentem VS Skoda Auto v Mladé Boleslavi - Management obchodu, moje hlavni herni postavy jsou Frozenka, Snehulka, Blender, na post scriptGM jsem se hlasil z duvodu, ze mi to prislo zajimave a bavi me to. Neresim problemy ingame a jsem ve zkusebni dobe takze tu za mesic treba byt nemusim Mam rád Gambrinus 10° a Radegast 12°, rad pokecam s kazdym o cemkoliv pokud je to rozhovor na urovni. Staci takhle ? V tom pripade bych mel mit ban na dalsich 20 zivotu Frozt ide ziarivym prikladom..dakujem velmi pekne Edited January 26, 2010 by Glorf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Viator Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Fajn fajn. Vzdávám se. Herní postavy Gwindol, Suhiri, Ater Tyrranus a par dalÄích ne až tak významných projektů. Když jsem hrával GW, tak jsem kopal za toho kdo si řekl že mÄ chce. Na GM post jsem Äel jelikož rád bavím ostatní, když o to stojí Z osobního života -- 18, let 186+- cm, normální postava, brýle ani ÄoÄky nenosím. =PNestuduju, jsem chudákem na íşstavu rok před maturou. Oblibeným pitím budiž Zubr 12°, ale piju co teÄe (Nesmí to být asfalt! -> teÄe pomalu). To by snad mohlo stačit, tÄÄí mne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 MnÄ by zajímalo jak dlouho jeÄtÄ budete ve zkuÄební dobÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 MnÄ by zajímalo jak dlouho jeÄtÄ budete ve zkuÄební dobÄ Do 12. unora, pote je 2. Reborn koncil, kde se bude rozhodovat Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted January 26, 2010 Report Share Posted January 26, 2010 Do 12. unora, pote je 2. Reborn koncil, kde se bude rozhodovat jako kdo se hráÄema nechá vyownit, tak nebude gmko? nebo budou gmka bojovat na život a na smrt mezi sebou? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aslay Posted January 27, 2010 Report Share Posted January 27, 2010 Chtela bych mit klid, proto se predstavovati nebudu, kdo jsem ve hre a nadale spoleham a dekuji zaroven tem, co uz vedi, kdo jsem, nezneuzivaji toho.Kdyz si hraji, tak nepisou a drzi se hesla, kdyz je GM, tak pracuje, kdyz je na herni postave, tak si hraje. Takze vsem cmuk, kdo mne poznal a drzi usta zamcena.Cmuk vsem budoucim kdo mne poznaji a budou zticha, a az se to provali cele, tak dekuji dopredu, ze prevezmete myslenku, na GM je request, nebo kdyz budu ve hre jako GM, ze muzete psat, a kdyz budu ve hre jako hracka, ze i mne po psychicky narocne praci nechate take oodechnout:o) Jinak jak vetsinou koncim kontroly, ci reseni nejakeho problemu: hezky exp. a den preji.o) PS: Pokud se jeste nekdo dalsi nepredstavi, myslim, ze bude mit stejny duvod, jedine co o sobe mohu rict, je to, ze tu hraji hooodne dlouho:o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glorf Posted March 19, 2012 Author Report Share Posted March 19, 2012 ..dakujem takto po dlhom case vsetkym co to zobrali s usmevom, uz dlho nehravam RO a teda som uz davno mimo tych guildovych akoze-wars ..v kazdom pripade mi slo len o nejake to predstavenie GMok, ziadne zasahovanie do sukromia alebo nieco podobne. Keby velmi chcem tak napisem jednemu z 20tich online ludi na icq a povedia mi vsetky informacie na ktore som sa pytal. Chcel som to ale verejnou cestou, nech clovek aspon vie, kto mu dava ban PS: akoze mne je fakt jedno kto ma aky char v akej guilde.. chcel som len mat tieto infa pokope este raz thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts