Ceris Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Uaaa! Dve zamlouvam!... teda jestli jeste mozu Kuzmiii, kuzmiii, my se tak nejak omlouvame, ale to kino uz dnes nejak nevychazi. Nejak jsme to vcera jeste u nas trosku prehnali a ted to musime vyspat a nikomu se nejak vubec nechce ani hybat Ale radsi pisem, nu. Aby se na nas nikde necekalo .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirikiri Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 http://uloz.to/5453199/panoptikum2010.rar No... Nakonec to nebylo tak marné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 (edited) Jo jinak upozornuju ze do toho kina.... tam musime byt minimalne pul hodiny predem takze nejpozdeji v 16:30 ve spalicku....idealne tak 16:15 Edited July 31, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 Dem do legendy, stavte se:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larkin Posted July 31, 2010 Report Share Posted July 31, 2010 http://www.facebook.com/Humahumanakuapapua?cropsuccess#!/photo.php?pid=315643&id=1754962435Po třech hodinách naÄli Lárkina Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 uvidim jestli s betrem dojdem do legendy, musel jsem byt pryc. tak pak prijdu, uvidime jestli tam jeste budete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 A on niekto do legendy siel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Whispere, o tomhle sem mluvil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 A on niekto do legendy siel?Ja pochyboval o tom ze se dneska jeste nekde sejdem, tak jsem jel radsi dom.PS: mas peknej bejvak A pro vsechny kteri na sraz neprisli: Litujte, litujte, litujte, bylo to super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Jen tu chci verejne priponenou amnestii pro hrace kteri pouzivaji RCX. Jedna se o nepovoleny externi program ktery se da snadno detekovat checksumem pameti procesu. Pokud se zase aktivne dostanu ke GMkovani a vyjedu si hrace kteri to nadale budou pouzivat, nebudu se s nima mazlit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Jen tu chci verejne priponenou amnestii pro hrace kteri pouzivaji RCX. Jedna se o nepovoleny externi program ktery se da snadno detekovat checksumem pameti procesu. Pokud se zase aktivne dostanu ke GMkovani a vyjedu si hrace kteri to nadale budou pouzivat, nebudu se s nima mazlit. Já myslím, že doteÄ se včichni řídili tím co napsal kocour a po tom co to napsal, jsem nikde nevidÄl žádné jiné vyjádření ohlednÄ tohoto programu Link to comment Share on other sites More sharing options...
katuschka Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 noooo tak bylo to uzasny, jsem rada, ze jsem jela, byla jsem prijemne prekvapena a moc rada jsem se seznamila jen skoda, ze jsem uz v sobotu musela pryc. Kazdopadne diky moc vsem, se kteryma jsem aspon chvili pokecala + frostovi za paradni ubytovani a uz se tesim na dalsi sraz :3 a na fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Srazík byl jako vždy fajn , po dlouhé dobÄ jsem si pořádnÄ zahrál Bang (a jak jsem tak koukal na vedlejÄí stoly, tak nejen já ), Zusska tradiÄnÄ lítala s foÂťákem, Luke zůstal u práce roztahávaÄe vodnice, pro mnÄ bylo zadostiučinÄní, když jsme s Frostem porazili Destu a Erasta ve fotbálku v sobotu se dokonce objevil Kenník ... jen mnÄ trochu mrzí, že jsem vÄtčinu Äasu strávil s guildou a tÄm co jsem chtÄl, jsem se už moc nestíhal vÄnovat a v sobotu veÄer už ani nějak nebyla nálada ... slibuju, že příÄtÄ mnÄ budete mít plné zuby Taky jsem zjistil, že dokopat Xeno k nějaké činnosti je v reálu stejnÄ tÄžké jako ve hře ... cesta na Špilberk byla pro nÄkteré témÄř nadlidský výkon :-D Jinak přiÄlo to pivo jenom mnÄ jako pÄkný blaf? Hodím si sprchu, uvařím něco do prázdného žaludku a mrsknu sem fotky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Taky jsem zjistil, že dokopat Xeno k nějaké činnosti je v reálu stejnÄ tÄžké jako ve hře ... cesta na Špilberk byla pro nÄkteré témÄř nadlidský výkon :-D Jinak přiÄlo to pivo jenom mnÄ jako pÄkný blaf? Hodím si sprchu, uvařím něco do prázdného žaludku a mrsknu sem fotkyTo jsou mi napady hnat lidi na Spilas ... naopak bys mel bejt rad, ze vas Xeno na sraz tolik dorazilo ...A propriste koukejte nekdo zajistit jmenovky. Pod pojmem rezevace jsem si teda predstavoval neco jinyho - tam prijdu za nakejma lidma abych zjistil kdo to je a zjistuju ze vubec nejsou z Rebu. A kdyby tam varili, taky bych se nezlobil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Ja menovky mam v supliku o rok vezmem. A musime niekedy zase na mloky Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 (edited) Tak varit tam asi nezacnou .. v alterne sis moh dat utopence nebo si zajit napr. do nedaleke kocky/selepky/whatever... pivo nic moc no, ale kde jinde ti rezervujou skoro celou hospu .. jinak ke srazu.. trosku zklamani, v sobotu to chciplo hodne brzo.. po te 12 sme se vesli skoro na jeden stul... a do nonstopu(resp. po zaviracce v A2) sme sli v podstate ve stejnem slozeni jako v patek...a to s lidma s kteryma se vidim temer porad (krome erasta,aniho,..) skoda... jo a priste prijedu i se svym kuzmich orchestrem Edited August 1, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erasto Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 hooolaaaa heeeyyy ......tak musim rict ze sraz se vazne povedl aspon ja toho nelituju ze jsem po tak dlouhe dobe zase videl hlavy se kteryma jsem hraval:).....jinak me ve fotbalku porazi i ferda perda a to hlavne kdyz je desta nasrot jako nejvetsi prasak navic kua to kure vyndalu nebo co to melo byt tak jsem po prijezdu zazil na wcku vietnam ze jeste do ted nevim jak si mam vlastne sednout:D jinak musim pochvalit metodeje za to kure je to proste pan kuchar a taky diky za utociste ze ktereho jsme uspesne utocili na tu hospu:)) uz se tesim na dalsi sraz pokud jeste budu ziv a zdrav a abych nezklamal tak RNR smrdi a LWcka jsou nejlepsi;-) jo a ja jsem nejvetsi masak a ostatni smoulove:P:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tracy Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 LW? Neznam.... Nejaka zacinajici guilda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirikiri Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 noooo tak bylo to uzasny, jsem rada, ze jsem jela, byla jsem prijemne prekvapena a moc rada jsem se seznamila jen skoda, ze jsem uz v sobotu musela pryc. Kazdopadne diky moc vsem, se kteryma jsem aspon chvili pokecala + frostovi za paradni ubytovani a uz se tesim na dalsi sraz :3 a na fotky Nejake fotky uz jsem sem hodil. Respektive odkaz na ne. A jsou to opravdu fotky Btw ten typek na kazde druhe fotce co se tvari jako vrah je Kuzmicz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuKe_p Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Jen by mÄ zajímalo, jak dopadl Desta s Kubou(byl to Kuba, že? ) a jejich novýma Rumunsko - Bulharskýma kámoÄema (...upe nasraÄky...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Hm práve jsem dorazil domu docela dobry Äas ne?!Ne tak sráz v pohode,lidi tez,jen jsem nebyl tak moc otrkany,ale snad to na pristim sraze napravim .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 kino super, ERA strasny zlo, desta je ozrala, a doufam ze budou nake foto od zussky. Tak pak zase nekdy mno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myjka Posted August 1, 2010 Report Share Posted August 1, 2010 Destaaaa kde si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lambisko Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Ja pochyboval o tom ze se dneska jeste nekde sejdem, tak jsem jel radsi dom.PS: mas peknej bejvak A pro vsechny kteri na sraz neprisli: Litujte, litujte, litujte, bylo to super! ze jsem nebyla, ani teda nelituju... stacilo me, kdyz me ten ******, co u nas spal, nenechal vyspat do prace priste se bude u vstupu nasazovat mute jinak diky Taiburku, ze ses stavil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 hooolaaaa heeeyyy ......tak musim rict ze sraz se vazne povedl aspon ja toho nelituju ze jsem po tak dlouhe dobe zase videl hlavy se kteryma jsem hraval:).....jinak me ve fotbalku porazi i ferda perda a to hlavne kdyz je desta nasrot jako nejvetsi prasak navic kua to kure vyndalu nebo co to melo byt tak jsem po prijezdu zazil na wcku vietnam ze jeste do ted nevim jak si mam vlastne sednout:D jinak musim pochvalit metodeje za to kure je to proste pan kuchar a taky diky za utociste ze ktereho jsme uspesne utocili na tu hospu:)) uz se tesim na dalsi sraz pokud jeste budu ziv a zdrav a abych nezklamal tak RNR smrdi a LWcka jsou nejlepsi;-) jo a ja jsem nejvetsi masak a ostatni smoulove:P:DEra... kure Vindaloo Jinak sraz dobry, skoda ze nikdo nechtel jit na ten paintball, Ashi sel a nelitoval. Btw ten ****** byl ozralej Desta, ktery priste dostane do drzky, jestli bude delat bordel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts