enia Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) S velikou pravdepodobnosti dorazim. Podle zdravotniho stavu bych i brala si zkusit paintball :DDD (ridit neumim, nevim jestli je to potreba namotokary tak k tomu se radeji nevyjadruju:D) Edit: Myslim ze s nejakym skrtanim neceho jen kvuli tomu ze zatim se neprihlasilo dost lidi je jeste brzy... Do akce je casu jest emoc a ne mnoho lidi muze tusit jak bude mit tam volno, kor kdyz jeste neni ani termin dany. Edited May 5, 2010 by enia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (ridit neumim, nevim jestli je to potreba namotokary tak k tomu se radeji nevyjadruju:D)na motokáry není potřeba umÄt řídit předem.. to se po pár minutách nauÄíÄ samovolnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Hm....zistila som, ze najviac mi vyhovuju terminy C a B tak kedy to teda bude??? hm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 hlavnÄ ne kolem 10. 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Noooo tak urobi niekto anketu oooo tych datumooch??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 12, 2010 Report Share Posted May 12, 2010 Noooo tak urobi niekto anketu oooo tych datumooch??? Asi je to na tobÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zusska Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 aleee ja neviem ako sa takaaa anetka robi inak by to uz bolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted May 13, 2010 Report Share Posted May 13, 2010 termin netermin, na me to je moc brzo abych mohl na 100% rict ze jo, pujdu do toho, nebo ne, nebudu mit cas:(a to bych si zahral i ten paintball, ale nemuzu se prihlasit bo nvm jak budu pracovat.nakonec se to stejne vyresi az tyden-dva predem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lastt Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 asi jako u vetsiny z vas bude zalezet na datu a aktualni situaci, ale moc rada bych prijela Plne doufam ze to vyjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 S okamzitou platnosti se vzdavam organizace, prislo mi do toho neco velice duleziteho.. pokud to vyjde, tak to dulezite privedu i na sraz :DDDDD sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 S okamzitou platnosti se vzdavam organizace, prislo mi do toho neco velice duleziteho.. pokud to vyjde, tak to dulezite privedu i na sraz :DDDDD sorry Jestli je to to, co si myslim, tak grat Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Gratulka Desto:D At to vyjde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 HlavnÄ aÂť se ti ta paterÄata narodí zdravá desti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Hele, muzu to usnadnit, ze obeham a zarezervuju podniky na vecery, nekdo se toho jen musi ujmout. Staci mi vedet to datum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Hele, muzu to usnadnit, ze obeham a zarezervuju podniky na vecery, nekdo se toho jen musi ujmout. Staci mi vedet to datum.Zrovna jsem to chtÄl navrhnout, při nejhorÄím stačilo by klasicky udÄlat rezervaÄku v A2jce na dva veÄery, nějak sepsat program a ono už to nějak dopadne. Termín stejnÄ vždycky vÄem vyhovovat nemůže takže sem buÄ rovnou práskni datum, nebo třeba udÄlat anketu Äervenec, přelom Äervence-Srpna, Srpen a nějak to určit. Edited May 18, 2010 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Tak trabaaa NIKDY? ja chci pankinu na srazu jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Tak trabaaa NIKDY? ja chci pankinu na srazu jakonikdy mi vyhovuje napiÄ mÄ na seznam hostů Link to comment Share on other sites More sharing options...
Destroyer Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Takze co teda budeme delat s tim datumem,.. nikdo se k tomu nejak razneji nevyjadril, takzee sraz bude 30 Cervence, 31 Cervence, 1 Srpna Je to dost dlouho dopredu, aby jste si udelali volno. Diky za pozornost Pristi, nebo prespristi tyden zarezervuju hospody na Patek a Sobotu v Nedeli uz si to budeme muset nejak naplanovat sami , pze nevime kolik lidi odjede. Chci, aby jste mi co nejdriv rekli kolik lidi hodla dojet, at vim pro kolik lidi mam rezervovat hospodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rodix- Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 30 Cervence, 31 Cervence, 1 SrpnaLike this date Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twist3r Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Datum fajn jen bych poprosil, jestli budes rezervovat hospody tak nejaky non-starobrno diky Link to comment Share on other sites More sharing options...
presi Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 já dojdu jen bych poprosil, jestli budes rezervovat hospody tak nejaky non-starobrno dikymoc dobrá připomínka Link to comment Share on other sites More sharing options...
busva Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 Ukážem sa. Dlho som vás nevidel :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzmicz Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 (edited) v A2 maj Krusovice myslim a vedle je Alterna, kde je Cerna Hora... popr. za rohem je plzensky dvur, kde asi tusite co toci Edited May 22, 2010 by kuzmicz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar.Ulric Posted May 22, 2010 Report Share Posted May 22, 2010 sháním ubytováníííí kdo o nÄÄem volném ví, případnÄ může zařídit ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 (edited) Pokud se nepletu tak hned nad A2 je toto, jenže v A2 asi nebudeme...http://www.skm.muni.cz/ubytovani.php?akce=42&lang=cz Desto hoÄ sem nějakou mapku s oznaÄením kde jsou ty hospůdky kde to chceš rezervovat. Edited May 23, 2010 by Perthorn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts