Gwaihir Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Ja osobne mam toto: Hlava: +7 AoA ( +3 Dex, 4.9 DEF ) Opera Mask ( 2 DEF ) Telo: +6 Hard Silk Robe ( +700HP, 7.2 DEF ) +6 Guard( thara ) ( -30% od demihuman, 7.2 DEF ) / +6 Guard( Orc Warrior ) ( -30% od brute monster, 7.2 DEF ) +7 Rod ( 4x Drops ) ( +4 DEX ) +8 Muffler( Raydrick ) ( -20% od normal attacku, 7.6 DEF ) +6 Shoes( Eggyra ) ( 15% sp recovery, 6.2 DEF ) Accessory: Healing Clip Clip Under a Cast Clever Glove Clever Glove PvM equip. Edit: celkova defence je 35+karty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stilgar Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 eh no joooo sry sry mi to nemysli ale stejne je divny to upgradovat maximalne pro ten pocit btw neni lepsi dat do bot verita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 Hm, nevim mozna, ale toho nemam Navic s eggyrou mi nedojdou sp a s necelyma 5k HP s pupou toho moc verit nevytahne Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted July 3, 2006 Report Share Posted July 3, 2006 int equip : HeadCrownglasses(sunglasses) s elder willow nebo caratem Acesory2x earring, ZbranEvil Bone Wand (nebo Wizardry staff) Bodymage coat jinak zbytek co uz napsal petka Link to comment Share on other sites More sharing options...
petka Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Bodymage coat Hm, mage coat je imho nejhorsi armor pro mage class Link to comment Share on other sites More sharing options...
trouble Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Hm, mage coat je imho nejhorsi armor pro mage class Pise int equip. Takze pokud zrovna nemas Evil druida a chces mit int - proc ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nevsiml sis ze nekdo chce vyhnat int a tak si bere mage coat?neni zadny problem pri GW prehazovat mezi jinyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drasha Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 zdravim, mel bych takovy novackovsky dotaz. Kde se daji tyhle veci sehnat? Nebo koho mam zabijet, abych mohl dostat veci jako+8 muffler+7 AoA (at je to co je to)wizardry staffmage coat?Dik za odpoved... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitheress Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 zdravim, mel bych takovy novackovsky dotaz. Kde se daji tyhle veci sehnat? Nebo koho mam zabijet, abych mohl dostat veci jako+8 muffler+7 AoA (at je to co je to)wizardry staffmage coat?Dik za odpoved...mrkni do databaze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prcek Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 zdravim, mel bych takovy novackovsky dotaz. Kde se daji tyhle veci sehnat? Nebo koho mam zabijet, abych mohl dostat veci jako+8 muffler+7 AoA (at je to co je to)wizardry staffmage coat?Dik za odpoved... Podivej se do online databaze sem...Tam najdes kde, co z ceho a na jakou sanci pada...taky co to dela apod... ty pluska znamenaji, na kolik jsou tve veci zdokonalene...Plusuje se u Kovare v kazdem vetsim meste...na +4 muzes bezpecne zlepsit jakykoliv armor...na vic je to s rizikem, ze se to znici...¨ AoA je Apple of Archer...Jablko na hlavu co pridava dex... hmm, Mith je rychlejsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoRpH Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Mohl by mi prosimvas nekdo vysvetlit tenhle efekt z Isilia c.? Reduce Casting Time by 50% for 5 seconds when performing a Magical attack.Nejak nechapu a nvm jeslti to ubec nejak funguje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ergroilnin Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Když tvoje kouzlo nÄkoho zasáhne, tak máÄ Äanci, že si autocastneÄ sufru, takže máÄ na jeden cást -50% castu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 Když tvoje kouzlo nÄkoho zasáhne, tak máÄ Äanci, že si autocastneÄ sufru, takže máÄ na jeden cást -50% castu.Max sufra ale dává -45% takže Isilla je lepÄí, na deruhou starnu suffra trvá déle ...ale jinak správnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoRpH Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 omg... mno taky by to tam mohlo v tom popisku bejt napsany ze je na to sance... :-/ mno kazdopadne spatny to neni nu... ale taky sem si rikal ze bejt to na porad tak je to docela over powered Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitsugaya Toshi Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Vím že nemám nijak svÄtoborný equip, ale mám takovýto a nestÄžuju si zatím SunglassesFriggs Circlet +4Unfrozzen Silk robe+4 Brutal stone buckler (30% redukce na brutal - orc warrior card)+4 shoes (zatím bez karty chci do ní dát asi verita přemýÄlím, isilla s nahodnym kastem je o nicem nefunguje jak by bylo idealni, mozna sohee card)+5 vital survivor staff (ta co dává +400 HP - mám v ní fabre card + 3int dává)+4 angelic hood (redukce na undead)2x earring + na stidani s jednim mam clip na neprerusenej cast. Jelikoz nektere vÄci je tezke ziskat ono se napise mej tohle a tohle, ale ziskat to muze byt pro nektere problem, proto si myslim ze si zatim vystacim s timto a neco casem budu doplnovat za lepsi treba staff mi vystaci dlouho prvni bych mel asi obmenit ten hood s accesory jsem zatim spokojen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 takvy detail sunglasky bez slotu jsou nesmysl, red glasky nejsou zas tak tezke kdyz zalezes na den, dva na punguse s tahacemissila neni do bot ale do headgearudo garmentu by byl fajn ray, pripadne survivor mantakjeste creamy v clipu na switch kvuli teleportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
morgoth Posted September 29, 2009 Report Share Posted September 29, 2009 Angelic hood je uplne nanic, kedze to nie je redukcia na undead prisery, iba na undead skilly. Isilla funguje fajn, ale hlavne na plosnych skilloch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted September 30, 2009 Report Share Posted September 30, 2009 Jelikoz nektere vÄci je tezke ziskat ono se napise mej tohle a tohle, ale ziskat to muze byt pro nektere problem, proto si myslim ze si zatim vystacim s timto a neco casem budu doplnovat za lepsi treba staff mi vystaci dlouho prvni bych mel asi obmenit ten hood s accesory jsem zatim spokojen.Na hood kasli, s timhle to na auru dotahnes (at mas cokoli jako low wiznu te stejne vetsina zajimavych potvor da na jednu ranu) a jako HW potom mas uplne jine veci na vyber, napr. kombo Wool Scarf (s rayem/noxiousem) + Tidal Shoes (neco jako verit/green ferus/....) takze skoda penez/casu ted. Jestli chces "lepsi" boty, tak spis Vidarky, jsou univerzalni a po prestupu ti nezbudou na ocet. Casem (po prestupu) zmenis staffku asi na Staff of Piercing (co nejvic plus, ale pro zacatek i ta bezpecna +5 za par drobaku neco udela ), brutal stone buclik je imho v pohode zaklad na sadu redukcnich stitu (ciste pro wiznu je sice tezkej, ale za tu univerzalnost... taky je mam). Casem to bude krome intoveho equipu chtit i dexovy, ale kdyz mas stringy neni tolik duvodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckyx Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 Casem (po prestupu) zmenis staffku asi na Staff of Piercing (co nejvic plus, ale pro zacatek i ta bezpecna +5 za par drobaku neco udela )takze +5 dava vetsi utok jak normalni? ja myslel ze plusovani nema vliv na magical attack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 takze +5 dava vetsi utok jak normalni? ja myslel ze plusovani nema vliv na magical attack http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=1626 When you attack using magical ability, it will ignore 10% of their MDEF and deals damage accordingly. The amount ignored will increase depending on the refinement rate of this weapon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heliodor Posted January 14, 2010 Report Share Posted January 14, 2010 takze +5 dava vetsi utok jak normalni? ja myslel ze plusovani nema vliv na magical attackee staff of piercing ma jako bonus ze obejde 10% nepratelovy mdef + 1% k tomu navic za kazdy refine rate.tedy +5 staffka dava 15% a +9 zase 19%. tedy zakonite plati ze cim vic plus, tim vic mdef nepratelum obejdes. hodne je ten rozdil videt treba na kasach, ktere toho hodne znesou. a ano, do zacatku staci treba ta +5, casem uz budes mit urcite i lepsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buckyx Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 +5 vital survivor staff.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted January 15, 2010 Report Share Posted January 15, 2010 +5 vital survivor staff.... Ta má taky bonus na %MATK za refine, ale jen v kombinaci se surv manÂťákem http://server.reborn.cz/db/rodb.cgi?item=2509 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.