Hyp3rionCZE Posted October 30, 2008 Report Share Posted October 30, 2008 lvl 59? asi leaf caty nnebo koupit Lance a Äup na Gea... ovÄem máÄ celkem dost malo DEX --> malý HIT mno cati sou pekni ae nemam eq vubec nic jako jo a geo pichat sam no lol sem to expil na sdilene s brachovim magem ae uz mi ho enpujci mrzak na tech catech si bez eq bo priesta za zadkem moc neuziju a taky tam neni zadny base se mi moc nelibi mno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted October 31, 2008 Report Share Posted October 31, 2008 mno cati sou pekni ale nemam eq vubec nic jako jo a geo pichat sam no lol sem to expil na sdilene s brachovym magem ale uz mi ho nepujci mrzak na tech catech si bez eq bo priesta za zadkem moc neuziju a taky tam neni zadny base se mi moc nelibi mno 1/ NestÄžuj si, když se budeÄ snažit, půjde to2/ UdÄlej si pár jednoduchých huntů ( trefíÄ Familiara? doufám, že jo... )3/ Prodej odmÄny4/ Kup si Lance/poty5/ Padej na: a/ Leaf caty b/ gea - Lance nutné c/ porcellia - výhradnÄ s potama d/ wolfy e/ orc dungeon bo orc village - výhradnÄ s potama f/ Goblini - výhradnÄ s potama6/ nebo se na to třeba vykaÄli a udÄlej si archera na dual na geo jak skoro každej lumík na Rebu... OhlednÄ geo přes Lance.. vzhledem k malé DEX se ti nedivím že se ti na nÄ nechce, ale Gea nejsou jen na poli na sever od Einbrochu... Když půjdeÄ Einbroch --> nahoru --> vpravo tak vÄřím, že tam nikoho nepotkáÄ... P.S.: vubec nic jako jo - slovní zásoba jako když střihne. Holt máme teÄ ÄeÄtinářku pedantku P.P.S.: ale uz mi ho nepujci mrzak - proÄ? udÄlej si svýho sockujeÄ teÄ --> připojíÄ se k zástupu socek v Pronteře a to bych tÄ asi zastřelil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Verusinka Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Mám Baby 45/33 Swordman , jestli má nÄkdo zájem tak můžeme jít EXPit tak kdo má zájem , prosím o PM DÄkuju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikristan Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 ZkouÄel tu nÄkdo se swordem Peco Peco (2x vlevo payon)? Se mi to vyjevilo jako mnohem lepÄí lokace než Payon Dung - když chcete naexpit cca level 23 - 35 za hodinku Já tam expila swordku int/dex/vit a i s minimální str to tam lezlo perfektnÄ (cca 10% rozdíl do expů oproti zombíkům), pekáÄů je tam 70, s podpůrným vybavením staÄí dva-tři bashe, pár red potů kvůli Fatal blow, nic agresivního kolem a navíc Äance na padnutí peco peco card, jediná nevýhoda - předpokládám že na nÄ jeÄtÄ nemáte hunty a je to přes dvÄ mapy, ale vyplatí se... Jinak jsou tu jeÄtÄ payon dolů vpravo eggyry, elder willow... s nÄkým v partÄ je to celkem sranda, padaj trunky, může bejt karta... Omezovat se furt na ty stejný lokace je dÄsnej opruz (databáze s vyhledáváním podle xpů je cool ), leechování jinou postavou už pak není ta pravá hra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VĂÂťa Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 eggyry Velká def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arek Daemonheart Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Def 20 není tak moc, staÄí jen obejít ghost element. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohniX Posted January 19, 2010 Report Share Posted January 19, 2010 ja ybch sworda expil asi jak uz tu nekdo zminil na orc lady s potama,jako fakt to tma leze krasne a nebo ty porcelka...s magnumem oboje lokace jsou vyhodne a porcelko ma tedka i skvely drop:)pro male lvly kdyz padne da se krasne vydelat na karte:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skruf Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Co takhle jet jednoduchý...možná troÄku delÄí způsob , ale když sem to dÄlal já tak to Älo jak po másle. 12-25LVL = payon dung...ze zaÄátku to pude ztuha ale vÄtčinou tu expí dost lidí, takže se dá celkem v pohodÄ do zaÄátku spojit s pár dalÄíma lidma.navíc tu padá loot, kterej se dá docela dobře prodat. 25-50LVL = Wolfy(Payon 2x dolu) a znovu ze zaÄátku to pude ztuha zabijejte po jednom.(nejlepÄí je do party vzít aco)Až to budete dávat lehce (to poznáte ) tak můžete zaÄít používat provoke-->Magnum break ...jako Cruss i Knecht by ste je mÄli potřebovat.I zde se vám bude hodit už dříve zmiřované aco.50LVL-40-50JOB = Na tomhle lvlu máte hroznÄ moc možností...můžete zůstat na wolfech v pohode se tam da dát tak 45job a dodÄlával bych to asi v orc dungu s řějakym healerem.Jsou tu ale i dalÄí možnosti např:Leaf caty, provokovat magovi soily(mi gao)a podobný kravinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samuuraj Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Od 50 se vyplati udelat si Moscovia q. Da se bez problem expit solo na 1 lvlu na Lesich. Chce to akorat nejakej fire mec, ja mival vvvs tsurugi s fire enchantem nb elementarni damascusy. Expy tam sou na takovej lvl hodne dobry, i loot neni spatnej(stemy, sharp leafy). Maji vsak jeden hnusnej skill-bleed. Kdyz mate aco/priesta do party tak go na 2 lvl, je tam vic Lesu + Baba yaga(na ne wind mec). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Zdar, chci se zeptat jak se dostanu pres toho starika jak mi brani ve vchodu do ayoly field 2. Je to Puraim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Zdar, chci se zeptat jak se dostanu pres toho starika jak mi brani ve vchodu do ayoly field 2. Je to Puraim.http://wiki.reborn.cz/doku.php/wiki:ayothaya_q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cylen Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 DoporuÄuju expit sworda spoleÄnÄ s huntama, obzvláÄÂť pokuÄ nemáte moc eq12-25 - pay dung - staÄí ze zaÄátků pár red potů a pak to leze hladce, zombie hunt přidá penízky + zbrař25-35/40 - wolf - rychlý exp + jahůdky který se vždy hodí40-50 - elder willow (trunky se dají prodat, když padne kartiÄka tak je pár mega doma:) )/ bigfoot (je tu hunt, spadne spousta medu (honey) takže je to krása s SP + si otevřete dalÄí hunt a možnost že padne kartiÄka)50+ - je tu moc možností, metalingové, geographové,leaf cat(je tu na nÄ i hunt což je dalÄí + ), orc lady(pokuÄ máte warriory tak je zde hunt:) )/warrior(dalÄí hunt)/HO, porcelka s partou je to samozřejmÄ o nečim jiném ale vyplatí se zkouÄet různý lokace a každýmu to vyhouje jinde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.