DJ Tiesto Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Assassin Cross Katsuro - Crushing Force video má něco přes 7 minut a 118mb http://www.edisk.cz/stahni/83673/reborn20102010.avi_118.37MB.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicz Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Save me, save me ... moc pekne video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Pekne Jen bacha na ty profy,ty zabijes maximalne po dispelu,kdyz maji EC,tak si koledujes maximalne o dispel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Miltank Posted October 21, 2010 Report Share Posted October 21, 2010 Kdyz jsem videl dva posty, ze dobre video za sinxe, tak jsem si to stahnul a popravde nechapu co se vam na tom libi. Prvni dve minuty nez se dojde k prvni barikade jsou naprosto o nicem(to jak jde guilda po hrade opravdu nepatri mezi tu zabavnou cast GW, stacilo tam dat maximalne recal na sutr a jeho nasledne rozbiti, mozna ani to ne), na prvni barikade nepredvedli RNR skoro vubec nic a naopak na druhe barikade byl mizernej vykon z vasi strany. A nakonec zoufale pokusy o rozbiti toho pilire byly spis usmevne nez neco jineho. Asi jedinej plusovej bod je za Stratovarius Hunting high and low. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ZapomÄl jsi zkritizovat rozmÄry videa (postavičky jsou nepřirozenÄ čiroké). Jinak vcelku souhlas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 ZapomÄl jsi zkritizovat rozmÄry videa (postavičky jsou nepřirozenÄ čiroké). Jinak vcelku souhlas.Vzhledem k tomu, ze je to prvni (nebo jedno z prvnich?) videi autora to neni spatny.Rozmery videa snadno zmenis (pokud pouzivas rozumny prehravac).Chtelo to vic akce, kdyz jsme se na vas hrnuli ulickou tak sonicovat/grimovat a ne zdrhnout dozadu. Taky je vtipna taktika "bez boostu ani krok" - jak nekolik lidi jen helpuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Vzhledem k tomu, ze je to prvni (nebo jedno z prvnich?) videi autora to neni spatny.Rozmery videa snadno zmenis (pokud pouzivas rozumny prehravac).Chtelo to vic akce, kdyz jsme se na vas hrnuli ulickou tak sonicovat/grimovat a ne zdrhnout dozadu. Taky je vtipna taktika "bez boostu ani krok" - jak nekolik lidi jen helpuje. Možná je to blbost, ale podle mÄ kvalita videa je hlavnÄ podřízena kvalitÄ hry jednotlivce, gildy i soupeřů. A na tu nemá vliv, kolik videí kdo udÄlal. SamozřejmÄ výbÄr hudby je taky celkem podstatnej.Jo, kdysi se mi to v BS playeru podařilo, ale už dlouho jsem rozmÄry videa nemÄnil a nechtÄlo se mi to kvůli tÄm 8 minutám hledat .BuÄ rád, že se nemůžou (nebo to už jde?) používat chat roomy. Takový lidi bych propleskl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 mÄ se líbilo jak sonicoval ten pilíř před tÄma dualama ... jen nechápu proÄ to pak byl ADÄkem... když by tomu dal xx násobnej dmg jen tim jednim sonicem + tam proti nÄmu byli jen 2 wizny a nějaký hp... nic co by neupotoval Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniteru Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 mÄ se líbilo jak sonicoval ten pilíř před tÄma dualama ... jen nechápu proÄ to pak byl ADÄkem... když by tomu dal xx násobnej dmg jen tim jednim sonicem + tam proti nÄmu byli jen 2 wizny a nějaký hp... nic co by neupotoval Stun potovat nejde Btw ted jsem si jen vsiml,trochu vic pouzivat ten cloak .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 ZapomÄl jsi zkritizovat rozmÄry videa (postavičky jsou nepřirozenÄ čiroké). Jinak vcelku souhlas. OhlednÄ rozmÄrů... pořídil sem si novou LCD televizi a jelikož sem nahrával v rozliÄení 1920*1080 a následnÄ upravoval ve vegasu(moje druhé video) tak nemám vychytaný nastavení rozliÄení na který to renderuje mÄ se líbilo jak sonicoval ten pilíř před tÄma dualama ... jen nechápu proÄ to pak byl ADÄkem... když by tomu dal xx násobnej dmg jen tim jednim sonicem + tam proti nÄmu byli jen 2 wizny a nějaký hp... nic co by neupotoval Jelikož sem mÄl jaksi rozbitý katar a moje blbost že jsem si nevzal náhradní... a chlastat se to vcelku dalo bohužel jak zmínil Ani chytil jsem stun a Äel jsem mÄsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baraka Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Jelikož sem mÄl jaksi rozbitý katar a moje blbost že jsem si nevzal náhradní...aaaha, náhradní katar kaÄli to radči jdu do mÄsta doplnit poty + uÄetřit kafra kartu k tÄm chybkám ve viduese koukni na moje první video (+ první gw za sinxe)gw11.18minut > 250 mega .... nehoráznÄ Äpatná velikost + Äpatnej obraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Tiesto Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 kvalita není nejhorÄí... zkouknout se to dá ... a sem taaaam !! ta stalkerka od Lemonu, celkem dobře jsem vidÄt 6:50-7:10 myslim pohodové video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts