Mitrandir Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Dobry den loupeznici, blizi se nam vanoce, tak mne napadlo spestrit si cekani na Jeziska nejakou zabavou Proto mne a jednoho hrace napadlo ze usporadat event "Namaluj si sam sveho kamarada/ku" Obrazky postujte sem, nebo odkazy na uloziste kde umistite svuj vytvor. Uzaverka tohoto eventu, potazmo fora probehne 23. prosince a vyherci(budou tri) oznamim na Stedry den odhaduji kolem 21-22 hodiny. Jaka bude odmena se ptate? Tak tu Vam samozrejmne neprozradim, co by to bylo potom za darek pod stromecek? Tesim se na prispevky a prosim postujte sem jen Vase vytvory at mame forum prehledne...A jeste jednu vec jsem chtel napsat, pripadni podvodnici tu budou zverejneni a zavrzeni....Tesim se ze zde uvidim mnoho skvelych obrazku....Pravidla: Obrazek musi byt namalovan vlastni rukou, naskenovan a postnut sem ve formatu JPG, nebo postnout odkaz na uloziste.U obrazku uvedte koho jste malovali a samozrejme vlastnorucne podepsany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zefir Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 A má to být třeba jako herní postavy nebo realu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 A má to být třeba jako herní postavy nebo realu? Mel jsem na mysli herni postavy samozrejmne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemontus Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 mozem este otazku: a veci nakreslene rukou alebo na pocitaci? (vlastnici tabletov, pripadne ludia s pevnou rukou :_D) - je to povolene alebo sa pripusta iba "papierova" forma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliie Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Pravidla: Obrazek musi byt namalovan vlastni rukou, naskenovan a postnut sem ve formatu JPG, nebo postnout odkaz na uloziste.U obrazku uvedte koho jste malovali a samozrejme vlastnorucne podepsanynezapomen se podepsat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 nezapomen se podepsat Komercnim nebo kvalifikovanym certifikatem ?sry za OT ale tohle me fakt nedalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaila Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 hey there~ *zalozila si acc kvoli eventu* taaak~ze! mam par otazok:1.) mozem zapojit do eventu viac obrazkov? a kolko maximalne? ak jeden, mozem ho potom este vymenit za iny?2.) mozem tu zapojit aj pict nakresleny skor, ako bol vyhlaseny event?3.) kedze tu vela "kamaratov" (ako bolo v zadani) nemam a ktoviekolko ludi nepoznam, mozu to byt random ludia/ postavy/ homun-najlepsi priatel alchyma/ mob/ vlastna postava? a tot' asi vse.. zatial~ ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliie Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 (edited) hey there~ *zalozila si acc kvoli eventu* taaak~ze! mam par otazok:1.) mozem zapojit do eventu viac obrazkov? a kolko maximalne? ak jeden, mozem ho potom este vymenit za iny?2.) mozem tu zapojit aj pict nakresleny skor, ako bol vyhlaseny event?3.) kedze tu vela "kamaratov" (ako bolo v zadani) nemam a ktoviekolko ludi nepoznam, mozu to byt random ludia/ postavy/ homun-najlepsi priatel alchyma/ mob/ vlastna postava? a tot' asi vse.. zatial~ ^^Ahoj 1. Obrázek můžes poslat jen jeden.2. Pokud obrázek splňuje zadání , určitě ho můžeš poslat.3. V zadání je přítel. Myslim si ze neni problém nakreslit jakou koliv postavicku, ale moba a homuna asi ne Edited November 15, 2010 by Charliie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted November 15, 2010 Author Report Share Posted November 15, 2010 3.) kedze tu vela "kamaratov" (ako bolo v zadani) nemam a ktoviekolko ludi nepoznam, mozu to byt random ludia/ postavy/ homun-najlepsi priatel alchyma/ mob/ vlastna postava? Zadani zni "Namaluj si sam sveho kamarada/ku", Cili samotny homun nebude uznan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Zadani zni "Namaluj si sam sveho kamarada/ku", Cili samotny homun nebude uznan proÄ ne? tohle je muj nejlepÄí kámoÄ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted November 16, 2010 Author Report Share Posted November 16, 2010 proÄ ne? tohle je muj nejlepÄí kámoÄ! Fishi, hezky obrazek, akorat mi schazi tvuj autogram a nezev moba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Fishi, hezky obrazek, akorat mi schazi tvuj autogram a nezev moba ja to nechci podepivat na ten papír to se radsi vyfotim s tim papirem v ruce , a to nepoznaÄ gloom undernighta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliie Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 ja to nechci podepivat na ten papír to se radsi vyfotim s tim papirem v ruce , a to nepoznaÄ gloom undernighta? Napis nazev moba a podpis na jiny papir priloz ho k vykresu a vyfoÂť . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fisch4u Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Napis nazev moba a podpis na jiny papir priloz ho k vykresu a vyfoÂť .to neni Äpatnej napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgaine Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) proboha dopis to tam v malovani nebo v irfanu:-D ze vy to musite vymyslet tak slozite... edit: vzdyt to staci aji dopsat do toho postu tu na fore Edited November 22, 2010 by Morgaine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomoko Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 tak tu je moj vytvor ... nazvem ho "Revy si viaze Kawaiiku" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charliie Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 tak tu je moj vytvor ... nazvem ho "Revy si viaze Kawaiiku" Krasny obrazek , jen tak dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perthorn Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Snad nevadí trocha abstraktního surrealismu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted November 30, 2010 Report Share Posted November 30, 2010 Snad nevadí trocha abstraktního surrealismu Doufala jsem, že se v téhle soutÄži ukážeÄ Hot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaila Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 hey there~ nie zeby som s tym pictom bola ktovieako (alebo aspon trochu) spokojna, ale som leniva kreslit este raz... mozno sa k tomu este neskor dokopem a zmenim ho za iny, snad lepsi (ak sa to v tomto evente da), ale nech zatial bude aspon.. taak.. enjoy? ^^; kritiku len privitam, btw (okrem veci co som spominala na dA v komente)~http://kaila-chan.deviantart.com/art/Fisch-RO-snipa-188235181?q=gallery%3Akaila-chan%2F326145&qo=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ageku Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 hey there~ nie zeby som s tym pictom bola ktovieako (alebo aspon trochu) spokojna, ale som leniva kreslit este raz... mozno sa k tomu este neskor dokopem a zmenim ho za iny, snad lepsi (ak sa to v tomto evente da), ale nech zatial bude aspon.. taak.. enjoy? ^^; kritiku len privitam, btw (okrem veci co som spominala na dA v komente)~http://kaila-chan.deviantart.com/art/Fisch-RO-snipa-188235181?q=gallery%3Akaila-chan%2F326145&qo=0 Myslím, že by bylo celkem nefér vůči ostatním, kdyby jsi obrázek mÄnila pozdÄji za jiný... Pravidla jsou daná a musí se dodržovat, aby mÄli včichni stejné podmínky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaila Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Myslím, že by bylo celkem nefér vůči ostatním, kdyby jsi obrázek mÄnila pozdÄji za jiný... Pravidla jsou daná a musí se dodržovat, aby mÄli včichni stejné podmínky. .. preto vravim "ak sa to da" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 hey there~ nie zeby som s tym pictom bola ktovieako (alebo aspon trochu) spokojna, ale som leniva kreslit este raz... mozno sa k tomu este neskor dokopem a zmenim ho za iny, snad lepsi (ak sa to v tomto evente da), ale nech zatial bude aspon.. taak.. enjoy? ^^ V zadnem pripade nedoporucuji menit obrazek za lepsi, neb by to vedlo k vylouceni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liero Posted December 3, 2010 Report Share Posted December 3, 2010 Ja si nemuzu pomoci, ale nikde v pravidlech souteze neni zmineno, ze by si ucastnik souteze nemohl vymenit sve soutezni dilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted December 3, 2010 Author Report Share Posted December 3, 2010 Ja si nemuzu pomoci, ale nikde v pravidlech souteze neni zmineno, ze by si ucastnik souteze nemohl vymenit sve soutezni dilo... To sice neni,ale pokladam to za samozrejme ze kdyz se nekdo zucastni postnutim obrazku, tak uz ho nebude menit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts