Tuax Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Kam chodíte expit svého Super Novice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 12, 2005 Author Report Share Posted September 12, 2005 Ono HP u Super Novice moc není a tak je třeba být pomÄrnÄ dost opatrný při volbÄ místa pro expení. Já osobnÄ jsem hned po dosažení 45 levelu base, stravil jeÄtÄ chvílina houbiÄkách v Gefenu. Pak jsem si nechal vykout wind elementarni zbran a sel jsem do undersea. Pak expy porád slusne lezou an tradicních místech jako v Payon Cave f2. Ale pro Super Novice jsou hodnÄ důležité joby. A mnÄ se vyplatilo strávit dost Äasu v Ayothale na Leaf Cat a nahnat co nejrychleji joby. SkáÄe to tam vÄru hodnÄ rychle. Pak se mi jeste na 50+ slusne expilo Ne OrcZombiech a OrcSkeletonech. A pak taky na Sohee v Payonu v F4. Ale nyní už tak nějak nevím kam jít, aby mne to nedalo na jednu ránu, pokud mne to trefí a abych z toho mÄl jeÄtÄ pořád nějaké expíky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Ja za sebe muzu pro "mage" typ novice doporucit expit na Greatest generalech a pote se presunout plynule do clocku nebo na argiope .... ale musi mit minimalne willow a roda frog kartu aby vystacil s SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuax Posted September 16, 2005 Author Report Share Posted September 16, 2005 Tak jsem naÄel pro mého melee novice zemi zaslíbenou Tedy alespon pro 62-66 (lze i vys) lvly pak zase jinam. Gonryun field 01Místo kde jsou Zipper Bear, Baby Leopard, Dumpling Child, Hermit Plant a Poporingové. Jedini agresivní jsou Baby Leopardi a je treba na ne mit nejakou elementarni zbran , protoze normal jim dava jen 25%. A je nutna taky uz dostatecna flee, protoze maji 96 HIT. A loot je zde taky prima pomerne dobre se prodavaji NPC Leopardi kuze a zuby. Navíc z nich padá rough oridecon a Dagger [3], ktery se da NPC prodat za 7k a nebo využít jinak, či prodat hraÄům. Z Zipperu je dobre sbirat kuze, protoze 600 je jich potreba na jednu prima cepku Z Dumplingu pada olejový papír, který se hodí na kvestík v Umbale a nebo na Äepici. A z Hermitu pada bic pro dancerku Rope [4] a slusne expy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smash Posted December 16, 2005 Report Share Posted December 16, 2005 mohl by nekdo zalozit topic na equip SN je mi jasny co bych mel mit ale kde se to hunti je pro mne zahada protoze jsem nenasel snad zadnou databazi s dropem SNhat/1/ a reborn database mi nejak nejdi ci co Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted December 17, 2005 Report Share Posted December 17, 2005 SNhat(1) pada z mole (krtek blizko einbrooche myslim ), sance 0,2% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozrala Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 novice equip topic uz je, staci se podivat trosicku dolu:)ale ok: slotove novic breast plate: yuno napravo od namestislotove novic manteau, shield, shoes amulet: lighthausen vpravo dole - celkem asi 90k a brnco taky 90, a jsou to asi nejlepsi veci pro novice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Kam chodíte expit svého Super Novice? No nevím, jak jsi SN jel, ale já dával hodnÄ do Agi, takže už celkem dlouho expím na metalingách. Dávají sice semtam mammonite, ale zase ne tak často a k tomu mají hit jen 66. Ja na nich jsem do 51 lvlu a celkem to jde, protože mají asi 2x víc xp, než orczombie a skelleton a jeÄtÄ k tomu mají HP jenom 900 asi. Musí se ale uznat, že mají nanic drop, takže nejsou moc na prachy, ale co už. HlavnÄ se na nich dá vyexpit fakt rychle. Jo a nejlepÄí je na nich expit už od zaÄátku ... sehnat si nějakýho assasina, kterej vám bude tankovat a v poho se dá dat SN lvl 50 za 3-4 dny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 No nevím, jak jsi SN jel, ale já dával hodnÄ do Agi, takže už celkem dlouho expím na metalingách. Dávají sice semtam mammonite, ale zase ne tak často a k tomu mají hit jen 66. Ja na nich jsem do 51 lvlu a celkem to jde, protože mají asi 2x víc xp, než orczombie a skelleton a jeÄtÄ k tomu mají HP jenom 900 asi. Musí se ale uznat, že mají nanic drop, takže nejsou moc na prachy, ale co už. HlavnÄ se na nich dá vyexpit fakt rychle. Jo a nejlepÄí je na nich expit už od zaÄátku ... sehnat si nějakýho assasina, kterej vám bude tankovat a v poho se dá dat SN lvl 50 za 3-4 dny 15627[/snapback] btw.ten sin sem byl ja sry za OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 mno na metalingach sem ho mel za 1-2 dny lvl 49... za mensi podpory priesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 na 51 sem daval este metalingy, tak od 55+ sem zkousel marionetky expy dobry, hlavne do jobu... opet za podpory priesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 na 51 sem daval este metalingy, tak od 55+ sem zkousel marionetky expy dobry, hlavne do jobu... opet za podpory priesta 15706[/snapback]Na které mapÄ jsi ty Marionetky dával? KaždopádnÄ jsem na 57 lvlu a nevím na co teÄ jít Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted January 10, 2006 Report Share Posted January 10, 2006 v gh jak jsou ty veze nahore uprostred, tak je to vez druha zprava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralok Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 hned po prestupu na SN (mage) bych naexpil (nechal se anexpit) tak na 20 job na metalech nebo nekde na sdilene potom solo presel na metalingy tak do 50 lvlu a potom jit na greatest generaly (cold bolt potreba) potom asi HO nebo s huntem na sealy (sdilene expit se danym huntem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 14, 2006 Report Share Posted January 14, 2006 hned po prestupu na SN (mage) bych naexpil (nechal se anexpit) tak na 20 job na metalech nebo nekde na sdilene potom solo presel na metalingy tak do 50 lvlu a potom jit na greatest generaly (cold bolt potreba) potom asi HO nebo s huntem na sealy (sdilene expit se danym huntem)16327[/snapback]JJ, valstnÄ celej SN se dá nejlíp asi vyexpit pomocí archera a pozdÄji hunta. Expit ho samotnýho není zase tam moc fun, protože i na vysokých lvlech má jen kouzla jako mage. No každopádnÄ se hodí sehnat si i "vstupenku" na leafy, protože pro Sn jsou dost důležitý joby a i Hunt se tak může udÄlat velmi rychle, protože u nÄho je nej přestoupit už kolem 40 jobu (41 to mylím vyjde). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Mam intstant SN a od 26 basu sem expil na metalingach.chce to sehnat belt s poison spore kartou a hura na metalingy .Envenom ma totiz range 2 cells,takze nemusite prijit az k nemu,staci zautocit z maximalni vzdalenosti a poodbehnout z viditelnosti metalinga-metaling uz po vas nepude a muzete znovu opakovat utok dokud metaling nelehne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Pekny jenom mi prosim vysevetli co znamena "intstant SN" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante Posted February 27, 2006 Report Share Posted February 27, 2006 Pekny jenom mi prosim vysevetli co znamena "intstant SN" 20867[/snapback]Tim instant SN sem myslel int/dex Super Novice neboli "Instant cast" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opikoslav Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 No sem volaký zmetený! Expit SN přes něco je podle mÄ mega paÄovina! SN má svojí for fun filozofii! a kurvit to duálama a expením se přes hunta atd atd.? no nic! já su du pyžlat svoje wormtaily Wopichoslaf Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrubka Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 kde mam expit SN lvl 58? na GG uz to moc neleze a je to nuda sealy sou ..... takze sem v koncich a do niffu okolo 70+ /sob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draxlith Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 Ja jsem chodil s priestem na HO do west orc village a do 74 lvlu jsem tam vklidu vydrzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogy Posted April 22, 2006 Report Share Posted April 22, 2006 ja sem od lvlu 13 expil na metalingach mel sem priesta na dualu a metalingy zabijel muj baphomet Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 taaakze, tezke vzpominani kde ze sem to vlastne expil battle:-ze zacatku potrebuje co nejvic agi, kvuli nedostatku hp, dobre je mit podporu priesta, dokud nemate dost flee a vlastni heal -diky str a pozdeji enlarge weight limit unese dost healingu(miluju maso ), muze expit pretizen, protoze pouziva jen pasivni double attack12-30 payon cave 1 - do te 30 to leze naprosto bez problemu30-40 geff 1 - je potreba mit flee kolem 100, abyste moc neumirali35-50 metalingove - alternativa k houbickam, ale poleze vam to tam dyl hlavne base, po prestupu dat improve dodge a double attack a nemel by byt problem50-60 marionetky - tohle je podle me kriticky bod nejak se pres to musite dostat, ja sem zabijel marionette na mape gl_in01 (hledejte v databazi ) vpravo nahore60-70? zenorci - tady je uz potreba flee 182, coz neni malo, ale da se to 70+ s partou - diky vysoke flee muze battle SN bez problemu vlackovat mage:-chce to dobrou zbran, aby se dostal na lvl 45, ze zacatku davat dex kvuli hit a dmg (staci kolem 30), pak int kvuli dmg 12-30 payon cave 1 30-45 geff 1 - metalingy nedoporucuju, protoze trefi pokazde a to dost boli 45-50 greatest generalove nebo metalingove - cold bolt nebo fd + lb50-60 argiopy, clock tower, geographeri - mrazit, mrazit, mrazit do clocku brat hodne wingu60-70 goati - bud mrazit, ale ja preferuju cold bolt, utect (nemuze se hybat) a znovu, s cold boltem 5 sem si vystacil70+ alarmove, HO, goati - zalezi co vam lip vyhovuje a jaky mate equip, ja zatim zabijim alarmy jestli vas ale vezme nejaka parta, nevahejte, neni to tak narocny tak snad si to aspon nekdo precte a nekomu to pomuze novicove do boje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 do expení battla jsem zahrnul i einbroch mines, je tam sice potreba fire dyka, ale s endow to není problém leze to tam do 70tky moc pÄknÄ a flee ani až tak moc nepotřebujete a jinak to 70+ v partÄ...nevím nevím já mám flee okolo 200, ale vláÄkování, kdy 2 rany a ležím a k tomu moc lidí už do party nechodí ale dá se chodit třeba s priestem na dualku na sealy, nebo na mermany (oboje s endow a merman jeÄtÄ výhodnej, protože je demi-human, takže pokud máte dýku na GW, tak jim dáte celkem sluÄný rany Link to comment Share on other sites More sharing options...
s4ndwitch Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 no kelly sem expil misto tech zenorku pres hunta na dualu (taky varianta...) tak sem se inspiroval misty, kde sem expil rogue a sina ty party se obcas sejdou, s vlackovanim s kelly v niffu sem nemel nikdy problem einbroch mines neznam edit: smazal sem jeden post aby to tady nebylo tak zaspamovany a lidi si vsimli toho myho postu o neco vys kdyz uz sem napsal svuj nejdelsi post v zivote, tak pod neho nebudu spamovat taky neco smaz coude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.