Guest Baalberith Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Tiez sa skor priklanam k moznosti pridania, ale za podstatne drahsie suroviny, ako nepouzitelne veci z namelessu:) Co tak nieco pekneho z dimikov? Edit. no jo, to su tie transparent plate;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solomon Short Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Baale, v zásadě nejsem proti. Když bude možný něco takového vyhuntit na lepší drop než platiňák a nebude na to potřeba 100+1 charů do party Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 22, 2012 Report Share Posted April 22, 2012 Party podporovat, solování trestat! Pokud jsou potřeba nápady na případné itemy, za které ještě nic není a nesežene je každej trouba bez práce (aniž by je koupil), tak tady něco uvedu:7435 - Golden Ornament7436 - Fragment of Agony7437 - Fragment of Sorrow7438 - Fragment of Hatred7439 - Fragment of Despair7440 - Red Feather7441 - Blue Feather7442 - Cursed Seal7449 - Bloody Page-------- Fragmentů padá dost v endlessu, ale tam si solo taky nikdo jen tak neskočí a při ceně 10+ za kus equipu to snad nebude moc vadit. 7443 - Three-Headed Dragon s Head7451 - Fire Dragon Scale7445 - Green Bijou7446 - Blue Bijou7447 - Red Bijou7448 - Yellow Bijou 7352, 7353, 7354, 7355 - Transparent Plate7356,7357,7358,7359 - Crest Piece7094 - Fragment Neříkám, že by to mělo být přímo na platinum shieldy, ale ta možnost tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atenecka Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Ahojky, navrhovala bych snižit potřebu ingotů na krumpáče / kladívka. Klidně přidat nějaký item... Poslední dobou kopu jen pro to, abych si udělala ada krumpáče, které při prvním kopnutí vedle samozřejmě zlomím.... Přijde mi divné, že za stejný počet ada ingotů mám krumpáč / kladívko (prostředek pro dosažení dalšího cíle) ale i dia věci ( hotový produkt). Několik postů zpětně někdo psal o tom, jak je adamantinium lehce sehnatelné. Poslední dobou mám jen takové adamantinium , které si sama zařídím. Jak pak se dá lehce sehnat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Dovod, preco je potreba rovnaky pocet ingotov na kladiva je, ze ich kovanie zvysuje skill kovania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atenecka Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A co kdyby to teda nezvysovalo skill? nebo melo mensi sanci na zvyseni?Pripadne, proc by to tak vadilo, ze to ten skill zvysuje? porad mluvite o podpore "novacku" :-) Dovod, preco je potreba rovnaky pocet ingotov na kladiva je, ze ich kovanie zvysuje skill kovania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A co kdyby to teda nezvysovalo skill? nebo melo mensi sanci na zvyseni?Pripadne, proc by to tak vadilo, ze to ten skill zvysuje? porad mluvite o podpore "novacku" :-)Prioritne koves kladiva... kdybys snizila sanci na zvyseni skillu nebo rovnou zrusila, musis kopat vic rudy a to by mi jako podpora neprislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atenecka Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Nepotrebujes,protze ze 100 ingotu mas ten 12 pokusu na krumpac, jde na 40 % takze ve vysledku mam 3-5 krumpacu. kdyz by to bylo ze 2 ingotu, tak mas 50 pokusu se sanci 40% , tak mas kolem 15-20 krumpacu, pokud by se sance na zvyseni skillu snizila treba o 60-80% tak jsi na "svem" .Takze je to podpora. Prioritne koves kladiva... kdybys snizila sanci na zvyseni skillu nebo rovnou zrusila, musis kopat vic rudy a to by mi jako podpora neprislo Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzzY Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) Prioritne koves kladiva... kdybys snizila sanci na zvyseni skillu nebo rovnou zrusila, musis kopat vic rudy a to by mi jako podpora neprislo Kazdopadne by me zajimalo, jestli jsi forging a mining nekdy zkoušelFIXED - promiň musel jsem ^^ Edited July 20, 2012 by IzzY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 FIXED - promiň musel jsem ^^tys musel víc věcí... to, že dávají kladiva skill je přece v pořádku.. proč bys měl kovat nějaké blbosti které nechceš jen proto abys zvyšoval skill? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 FIXED - promiň musel jsem ^^ To ti tak moc nedam spat? To je od tebe hezke, ale do zadku si muzes lezt nekomu jinemu. Ja uz na tebe svuj nazor mam Link to comment Share on other sites More sharing options...
IzzY Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 To ti tak moc nedam spat? To je od tebe hezke, ale do zadku si muzes lezt nekomu jinemu. Ja uz na tebe svuj nazor mam Bohužel ty jsi ten post vůbec nepochopil.Myslel jsem jím přesnÄ to, co tam je napsáno. V přeneseném slova smyslu. Když se mÄ to netýká a sám o tom vím málo, tak nekomentuju a držím jazyk za zuby. To že jsem quotoval tvůj post a upravil pro téma tohoto topicu je jen důkazem toho, že by jsi se mÄl řídit radami, které jiným nutíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 To ze jsi se socknul ke gangsta a mozna mas login na hanza neznamena, ze mas nakovano nebo nakopano vic nez my Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Co třeba přidat Black Leather Boots (stříbro) ? PopřípadÄ slotove Black Leather Boots (platina, diamanty) ? :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 neslot by člověk řekl, že jich má Anakin dostatek na prodej slot by bylo jen další kopnutí do zadku slotovacího NPC ( na navrhované úrovni ), minimálnÄ adamantium ( když tam může být neslot infik ) a nějaký hodnÄ ošklivý item... a i to by bylo velké ulehÄení Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daemon Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 Jsem tak nÄják Äekal že nÄkdo řekne že jich je na serveru dost na prodej. A ano souhlasím že slotové můžou být už moc ale ty neslotové by se mohli dát kovat když už tam je kde co. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 neslot by člověk řekl, že jich má Anakin dostatek na prodej budes se divit, ale ne moc rychle zmizi, v kafre je jich jen par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 neslot by člověk řekl, že jich má Anakin dostatek na prodejOT: Myslis, ze se pro takovou sunku z te slepice ohejbal? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 OT: Myslis, ze se pro takovou sunku z te slepice ohejbal? ;-)no my se neohejbáme už dlouho.. proto mÄ překvapuje že to nÄkdo chce cpát do forgingu ( asi jako useless zeny knife ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted September 29, 2012 Report Share Posted September 29, 2012 (edited) Ahoj, chci se zeptat. Opravdu ty % šance na ukování co to hlásí sedí? Protože mi to hlásí 34% a předminule 10/1, minule 33/6 a dneska 24/2. Kdyby šlo o malý poÄet, pochopím to, ale tohle není ani statistická chyba nebo haluz. Tohle je prostě pořád kolem 10% či lehce pod a nad při velkém poÄtu. Nechcete to nÄkdo překontrolovat? Edited September 29, 2012 by TomulkaBambulka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted October 1, 2012 Report Share Posted October 1, 2012 Ahoj, chci se zeptat. Opravdu ty % šance na ukování co to hlásí sedí? Protože mi to hlásí 34% a předminule 10/1, minule 33/6 a dneska 24/2. Kdyby šlo o malý poÄet, pochopím to, ale tohle není ani statistická chyba nebo haluz. Tohle je prostě pořád kolem 10% či lehce pod a nad při velkém poÄtu. Nechcete to nÄkdo překontrolovat?Prekontrolovane, sedi:) Nie, naoza, to cislo, ktore sa ti zobrazi sa priamo pouziva do vzorca, takze sa to naozaj nema kde pokazit - vzorec je spravne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Díky moc, tak pak mám nezkuteÄného smolíka, což se mi až nechce vÄřit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlock129 Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Nejsi sam, uz hodne lidi si vylamalo zuby pri kovani ale tak, preci jen by to nemelo byt uplne easy ze? Uz tak mi prijde, diky kovani, ze je nektery eqp az moc sehnatelny Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomulkaBambulka Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 (edited) Já se klidnÄ vylámu celý a nejen zuby, pokud napsaná šance bude i padat, i kdyby to mÄlo být 5-10%. O tohle mi nejde, jen dlouhodobÄ sleduji, že ty šance nesedí, nejen u adamantu, ale i níže. Tak jsem se pro jistotu zeptal. Vím, že pravdÄpodobnost je svinÄ, ale mÄla by padat na obÄ strany.... Edited October 2, 2012 by TomulkaBambulka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted October 2, 2012 Report Share Posted October 2, 2012 Já se klidnÄ vylámu celý a nejen zuby, pokud napsaná šance bude i padat, i kdyby to mÄlo být 5-10%. O tohle mi nejde, jen dlouhodobÄ sleduji, že ty šance nesedí, nejen u adamantu, ale i níže. Tak jsem se pro jistotu zeptal. Vím, že pravdÄpodobnost je svinÄ, ale mÄla by padat na obÄ strany.... Mas pravdu, pravdepodobnost je svine a radeji krupe, nez vyrabi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts