Radim Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 (edited) Další testující je Evil Nymph. Sestnast Edited April 16, 2012 by Baalberith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radim Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Test na necro i solo ME. 1. Plošný heal - na koho se klikne plný heal a okolo 10% z toho healu (mám lvl 10), já mám heal 2991, tak 299 dostanou ostatní, ale tÄch 299 dostane i ten na koho se kliká, tzn. že dostane heal za 3290, ikdyž je sám a nikdo kolem nÄj není. 2. Na efekt staÄí sundat a znovu nasadit, ale na zmÄnu názvu to chce relog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Test na necro i solo ME. 1. Plošný heal - na koho se klikne plný heal a okolo 10% z toho healu (mám lvl 10), já mám heal 2991, tak 299 dostanou ostatní, ale těch 299 dostane i ten na koho se kliká, tzn. že dostane heal za 3290, ikdyž je sám a nikdo kolem něj není. 2. Na efekt stačí sundat a znovu nasadit, ale na změnu názvu to chce relog.Plosny heal este mozno upravim, aby nezvysoval efektivny heal priestovi:)Zmenu nazvu si bohuzial klient drzi u seba a bezne nepyta od servra vzdy novu - pomaha spravit @li a @rf ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Plosny heal este mozno upravim, aby nezvysoval efektivny heal priestovi:)NeeJako +9 sor: 3711, 10 heal a 10 mas heal palice: 3680 + 368 = 4048 ... pokud by to cil nehealnulo mas healem, tak uz ty zbrane vyjdou v podstate najstejno a kdo by expil palici, kdyz si diky kovani muze relativne snadno poridit dobre plusnutou sorku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr84ik Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 NeeJako +9 sor: 3711, 10 heal a 10 mas heal palice: 3680 + 368 = 4048 ... pokud by to cil nehealnulo mas healem, tak uz ty zbrane vyjdou v podstate najstejno a kdo by expil palici, kdyz si diky kovani muze relativne snadno poridit dobre plusnutou sorku. Asi to bude tym ze LI mas aj mass heal +3ti skill cize ak by aj healoval len za 3680 tak ta sorka je oproti lvl20 a viac LI nic xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
enia Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Coz naexpit az to nebude navysene bude pekna fuska oproti naplusovani SoRky Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr84ik Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Coz naexpit az to nebude navysene bude pekna fuska oproti naplusovani SoRky 189M expov to mas v labe za chvilku Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrGreg Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Jen takový dotaz, to že mi naskočí 3 lvly najednou u zbraně lvl 17 je v pořádku? =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Jen takový dotaz, to že mi naskočí 3 lvly najednou u zbraně lvl 17 je v pořádku? =)Vies popisat situaciu? 3 lvly naraz by sa malo stat len a len z runy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrGreg Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Dostal jsem lvl u zbraně, rozdělil jsem bod a hned jsem měl další lvl u zbraně a potom zas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Dostal jsem lvl u zbraně, rozdělil jsem bod a hned jsem měl další lvl u zbraně a potom zas.Nemas z toho nejaky screen? Eventualne nieco specialneho si nerobil? Tak isto otazka na ostatnych .. stalo sa to este niekomu? Ked nie, tak len pridam navyse kontrolu, ci nahodou na dalsi level nechyba 0 expov... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrGreg Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 (edited) Nemas z toho nejaky screen? Eventualne nieco specialneho si nerobil? Tak isto otazka na ostatnych .. stalo sa to este niekomu? Ked nie, tak len pridam navyse kontrolu, ci nahodou na dalsi level nechyba 0 expov...Screen bohužel nemám.Edit: a nic zvláštního jsem nedělal. Edited April 20, 2012 by DrGreg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chripka Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 (edited) Mel bych napad na LI dagger pro rogue/stalker .... max zakladni ATK 130 co se tyce skillu : autospell Triple attack max lvl 5, dale 5%-10% sanci na autospell Sonic Blow max lvl 5, pasivni skill zbrane podporu co dava Deviruchi pet, max 5% sanci pri utoku zvyseni ASPD na 190 na 10s, pri zasahu od monstra 5% zvyseni flee o 20 na 10s, a dale skill ny pridani elementu na 10minut (volitelne mezi normal, Earth, wind., fire Watter, Holy a Shadow ). Prosim je to jen navrh, takze si laskave nechte urazky a podobny THX Edited April 20, 2012 by Chripka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Excalibur Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Mel bych napad na LI dagger pro rogue/stalker .... max zakladni ATK 130 co se tyce skillu : autospell Triple attack max lvl 5, dale 5%-10% sanci na autospell Sonic Blow max lvl 5, pasivni skill zbrane podporu co dava Deviruchi pet, max 5% sanci pri utoku zvyseni ASPD na 190 na 10s, pri zasahu od monstra 5% zvyseni flee o 20 na 10s, a dale skill ny pridani elementu na 10minut (volitelne mezi normal, Earth, wind., fire Watter, Holy a Shadow ). Rozumim že to je návrh, ale nepřipadá ti, že kdybys měl na dýce takovéto věci, tak bys byl trochu moc silný? Nosil bys jen a pouze tu dýku a nic jiného, protože by byla prostě nejlepší. LI věci by podle mě měly být o něco horší než itemy sice těžko, ale přeci jen získatelný ,,normálním" způsobem. A měly by dávat bonusy, které jiným způsobem nedostaneš. Já bych u rogue viděl třeba něco jako splash damage, částečná defense piercing damage a podobné věci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir De Bill Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Chripka: Jo, takže solidní dagger s trifectou, efekt atroce a lepší než injustice card (ta dává jen lvl 1 sonic na 5%), šance na nahození bonusového whispera a aby toho nebylo úplně málo skill taekwona mild wind. Pokud nechceš, aby někdo urážel tebe, či tvou inteligenci, napřed se na oplátku ty zamysli nad tím, co navrhuješ. Baal dal už ze začátku jasně najevo, jakého charakteru mají být tyto zbraně a přijde mi, že si nedáš ani trochu práce s nějakým originálním nápadem, který by zadaný koncept dodržel a místo toho tam prostě narveš kombinaci něčeho, co je naprosto nenápadité.A na závěr bych tě rád odkázal na konec první stránky tohoto topicu - dmg zbraní bude naprosto MINIMÁLNÍ. Takže s těma základníma 140... no nechci se opakovat - prostě napřed čti, přemýšlej a pak piš (pokud je to nezbytné). Lord Excalibur - silné by to až tak moc být nemuselo - možná na empo a i tam mám jisté pochybnosti. Jako zbraň pro dagger rogunu super, ale roguny celkově jsou mnohem rozličnějších a často lepších buildů (a když ne roguny, tak stalkeři už určitě). Každopádně správně jsi pochopil, kde je největší problém - není to vůbec legendary zbraň, ale prostě "vhodně okartovaná kudla s bonusem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 Napiste mi prosim vase pocity z testovania, koncom tyzdna (mozno piatok?) by som rad skoncil testovanie a s drobnymi upravami a (mozno) novou zbranou pre jedno povolanie uviedol do prevadzky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalker Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 ktere bude dalsi povolani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 23, 2012 Report Share Posted April 23, 2012 kto si pocka, ten sa docka:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamma Šaman Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 ja hlasuju za monka:D Baale je to monk ? ne rad si pockam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Bohuzial kvoli mojim casovym moznostiam musim presunut restart na najskor pondelok. Momentalne mam spravene vsetko okrem ten jednej zbrane navyse slubenej... Tu mam zatial len vymyslenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest betr Posted April 26, 2012 Report Share Posted April 26, 2012 Takze uz mas opraveno i to co zpusobuje pad hry ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 Zdravim, vzhladom na to, ze som to nestihol, kym som mal kusok casu, budete musiet vydrzat minimalne mesiac, az budem mat trochu casu to dokoncit. Podobne s ostatnymi aktivitami ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted June 1, 2012 Report Share Posted June 1, 2012 Takze, zatial vypisujem, kto kolko lvlov naexpil v teste, podla toho dostanete odmeny do ostreho provozu:betr - 28, 20, 14Holy Marie - 20Dr Yueh - 28Huntress - 13, 1Konohamaru - 12, 11Elidath - 2Alysson - 20Lord Export - 26, 9, 4Enia - 30, 6Roland z Gileadu - 9Dr Greg - 21Ilien - 10Martasek - 24Aylin - 22, 9Evil Nymph - 20Lysa - 29, 10, 8 Dakujem vam za testovanie, odmeny si najdete po nasadeni ostrej verzie, ktoru mozete ocakavat v priebehu buduceho tyzdna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Dufam, ze bude vsetko v poriadku po restarte.Priamo s nasadenim by som rad vyhlasil sutaz ... Kto mi ziska informacie, ktore budu viest k odhaleniu problemu s padanim klienta po prehodeni legendarnej zbrane, dostane peknu runu, ako odmenu (velkost zalezi od zavaznosti problemu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baalberith Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Takze, zatial vypisujem, kto kolko lvlov naexpil v teste, podla toho dostanete odmeny do ostreho provozu:betr - 28, 20, 14 Runa 20MHoly Marie - 20Dr Yueh - 28 Runa 20MHuntress - 13, 1Konohamaru - 12, 11 Runa 8MElidath - 2Alysson - 20 Runa 13MLord Export - 26, 9, 4Enia - 30, 6 Runa 20MRoland z Gileadu - 9Dr Greg - 21Ilien - 10Martasek - 24 Runa 13MAylin - 22, 9 Runa 13MEvil Nymph - 20 Runa 13MLysa - 29, 10, 8 Runa 20M Dakujem vam za testovanie, odmeny si najdete po nasadeni ostrej verzie, ktoru mozete ocakavat v priebehu buduceho tyzdna.Vzhladom na to, ze su runy neobchodovatelne, napiste mi prosim, kam tieto runy chcete. Bud tu, alebo v hre, alebo irc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts