Daisuke Posted September 28, 2005 Report Share Posted September 28, 2005 A udÄlal si to přesnÄ v té sekundÄ, v jaké se to tam objevilo? .) MusíÄ být fakt přesnej, jinak máÄ smůlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted September 29, 2005 Report Share Posted September 29, 2005 U counter kicku by mÄl ten kop nastat až po íştoku soupeře..jestli teda funguje jako skil Counter attack u knighta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 Counter kick funguje íşplne rovnako ako vÄetky ostatné kopy...ak stlaÄíÄ klávesu s kopom príliÄ neskoro (o sekundu neskí´r) iba ti to odráta sp, občas ti to aj zasekne postavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted October 11, 2005 Report Share Posted October 11, 2005 zdravim..ted budu pusobyt asi jako mooooc velká lama, ale ja tu npc na prestup proste v payone nemůžu najít popsal by mi prosim nekdo presne cestu od kapry...moc diky8564[/snapback]No nevim, jestli si to jeste dobre pamatuju, ale byl to barak hned doleva od toho, kde se obevis, kdyz se warpnes do payonu, nebo mozna trosku nahoru a doleva, nejak tak myslim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plysovy Gepard Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Mam dotaz neni už nahodou star galdiator na rebornu? jelikož na boots je napsano pro star gladijatora :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted November 3, 2005 Author Report Share Posted November 3, 2005 Sprite uz je, equip uz je, da se na nej zmenit, ale nema zadny skilly... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 STAR GLADIATOR SPRITE hm nic moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 4, 2005 Report Share Posted November 4, 2005 STAR GLADIATOR SPRITE hm nic moc 11195[/snapback] Slabé Asi bude dosÂť problém rozlíčiÂť SK od TK...vyzerajíş dosÂť podobne. Až na to poskakovanie no.Ahá, už viem Äo mi je na tej Star Knightke také divné...sukřa jej poskakuje presne opaÄne...keÄ padá, mala by sa zdvihníşÂť a ked vyskoÄí, mala by ísÂť dolu...odfláknuté Edit: A kde sa dá nařho zmeniÂť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 kontroloval sem taekwona a vypada uz relativne vporadku. to zamrznuti po pouziti kopu se da normalne obejit pokud budete utocit drzenim tlacitka, ne pres /noctrl a po aktivovani kopu hned zmacknete utoceni. nemela by v tom byt zadna prodleva. run sice beha, ale jen graficky, pac porad zustavate na stejnem miste. jump skoci a aktualizuje se uz i vase pozice, jenom ste pak chvili neviditelni. to sou ty zakladni skilly, dalsi sem nemel jak testovat. hlavne sem koukal na to jak zvysit dmg a to jaksi nejde, takze je tim TKB trochu v nevyhode a kvuli tomu ze nema funkcni vsechny skilly bych navrhnul zvysovani dmg pres boty. klasicky sandale treba +5 k atk, shoes treba +15 atd Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 kontroloval sem taekwona a vypada uz relativne vporadku. to zamrznuti po pouziti kopu se da normalne obejit pokud budete utocit drzenim tlacitka, ne pres /noctrl a po aktivovani kopu hned zmacknete utoceni. nemela by v tom byt zadna prodleva. run sice beha, ale jen graficky, pac porad zustavate na stejnem miste. jump skoci a aktualizuje se uz i vase pozice, jenom ste pak chvili neviditelni. to sou ty zakladni skilly, dalsi sem nemel jak testovat. hlavne sem koukal na to jak zvysit dmg a to jaksi nejde, takze je tim TKB trochu v nevyhode a kvuli tomu ze nema funkcni vsechny skilly bych navrhnul zvysovani dmg pres boty. klasicky sandale treba +5 k atk, shoes treba +15 atd11602[/snapback]Hral jsem na jednou aethena serveru (high rate, eShadowRO - nejnovejsi SVN), a byl tam equip pro taekwona (botky atk str 170, zvysuje aspd, def5), To by mu mozna hodne pomohlo, kdyby to bylo v nejakym dropu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Hral jsem na jednou aethena serveru (high rate, eShadowRO - nejnovejsi SVN), a byl tam equip pro taekwona (botky atk str 170, zvysuje aspd, def5), To by mu mozna hodne pomohlo, kdyby to bylo v nejakym dropu.11605[/snapback]nepamatujes si jmeno tech bot? btw udelal sem palety na taekwona, budou v pristim patchi, snad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrymouse Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 nepamatujes si jmeno tech bot? btw udelal sem palety na taekwona, budou v pristim patchi, snad 11608[/snapback]Taekwon boots Ale je mozny, ze je to custom vybava toho serveru. Este tam byla taekwon roba a to samy se slotama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 kontroloval sem taekwona a vypada uz relativne vporadku. to zamrznuti po pouziti kopu se da normalne obejit pokud budete utocit drzenim tlacitka, ne pres /noctrl a po aktivovani kopu hned zmacknete utoceni. nemela by v tom byt zadna prodleva. run sice beha, ale jen graficky, pac porad zustavate na stejnem miste. jump skoci a aktualizuje se uz i vase pozice, jenom ste pak chvili neviditelni. to sou ty zakladni skilly, dalsi sem nemel jak testovat. hlavne sem koukal na to jak zvysit dmg a to jaksi nejde, takze je tim TKB trochu v nevyhode a kvuli tomu ze nema funkcni vsechny skilly bych navrhnul zvysovani dmg pres boty. klasicky sandale treba +5 k atk, shoes treba +15 atd11602[/snapback] K tým botám s ATK, preÄítaj si prosím mí´j nápad v "Taekwon Equip"e (íşplne posledný post). Myslím že to nebolo až tak na zahodenie. BTW som rád že sa o to (o TK class ) GM tak zaujímajíş, a možno by som aj mohol pomí´cÂť pri nejakom testovaní? (mám TK boya 61/46)On ten ATK u TK boya je fakt naniÄ, round kick 7 dávam asi taký dmg ako sword bashom na 30 lvli. A to mám lvl 60...A keby sa dalo, tak aj s poÄtom HP by sa nieÄo mohlo spraviÂť...chudák TK, fakt má eÄte menej hp ako mág K tomu zamrznutiu, občas to eÄte trochu freezne, a ani opí¤tovné kliknutie nepomí´že, ale staÄí sa pohníşÂť o jedno políÄko, a je to v pohode. Dá sa to celkom dobre nacvičiÂť...ja už to robím automaticky. Ale niekedy síş problémy s healermi v parte, lebo taký poskakujíşci TK sa zle zameriava Na tie palety pre taekwona som fakt zvedavý, aj keÄ sa eÄte nemí´žem prefarbovaÂť... A ako síş na tom 2nd classy pre TK? kenny už nieÄo napísal, ale moc som sa z toho nedozvedel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 nektere barvy potrebuji jeste predelat. jeste budu barvit kimono a dekorace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 K tým botám s ATK, preÄítaj si prosím mí´j nápad v "Taekwon Equip"e (íşplne posledný post). Myslím že to nebolo až tak na zahodenie. BTW som rád že sa o to (o TK class ) GM tak zaujímajíş, a možno by som aj mohol pomí´cÂť pri nejakom testovaní? (mám TK boya 61/46)On ten ATK u TK boya je fakt naniÄ, round kick 7 dávam asi taký dmg ako sword bashom na 30 lvli. A to mám lvl 60...A keby sa dalo, tak aj s poÄtom HP by sa nieÄo mohlo spraviÂť...chudák TK, fakt má eÄte menej hp ako mág K tomu zamrznutiu, občas to eÄte trochu freezne, a ani opí¤tovné kliknutie nepomí´že, ale staÄí sa pohníşÂť o jedno políÄko, a je to v pohode. Dá sa to celkom dobre nacvičiÂť...ja už to robím automaticky. Ale niekedy síş problémy s healermi v parte, lebo taký poskakujíşci TK sa zle zameriava Na tie palety pre taekwona som fakt zvedavý, aj keÄ sa eÄte nemí´žem prefarbovaÂť... A ako síş na tom 2nd classy pre TK? kenny už nieÄo napísal, ale moc som sa z toho nedozvedel...11694[/snapback]u toho atk musis brat ze ten taekwon je vpodstate to same co super novice, takze hp je odpovidajici, ale vzhledem k tomu ze TKB nejdou nektere skilly musi se to trochu kompenzovat zbranemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 u toho atk musis brat ze ten taekwon je vpodstate to same co super novice, takze hp je odpovidajici, ale vzhledem k tomu ze TKB nejdou nektere skilly musi se to trochu kompenzovat zbranemi11696[/snapback] Ja by som to vežmi k SN neprirovnával, predsalen, TK má aj 2nd classy, takže je to v podstate normálny nový 1st class. A už aj super novice bol vykompenzovaný nejakými tými zbrařami, napríklad taký towners sword...aj equip pre SN už je, a nedá sa povedaÂť že by bol slabý. Dík za screeny tých farieb, najviac sa mi asi páčila čierna a fialová... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Ja by som to vežmi k SN neprirovnával, predsalen, TK má aj 2nd classy, takže je to v podstate normálny nový 1st class. A už aj super novice bol vykompenzovaný nejakými tými zbrařami, napríklad taký towners sword...aj equip pre SN už je, a nedá sa povedaÂť že by bol slabý. Dík za screeny tých farieb, najviac sa mi asi páčila čierna a fialová... 11722[/snapback]no, ve sve podstate to first class je a tak by mel mit i rust hp, ale nikde to psany neni. ja bych mu dal rust 40 HP coz vicemene odpovida acolytovi. tak jako tak z nej bude but support (priest) nebo fighter (monk). na zbranich a specialnich kartach do bot uz delam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 no, ve sve podstate to first class je a tak by mel mit i rust hp, ale nikde to psany neni. ja bych mu dal rust 40 HP coz vicemene odpovida acolytovi. tak jako tak z nej bude but support (priest) nebo fighter (monk). na zbranich a specialnich kartach do bot uz delam11725[/snapback] S tym rastom hp by to bolo fajn..ako by sa to prejavilo, zrazu by sa mi zvýčilo hp, akoby som mal ten rast od začiatku?Na tie zbrane sa teÄím a som zvedavý... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 S tym rastom hp by to bolo fajn..ako by sa to prejavilo, zrazu by sa mi zvýčilo hp, akoby som mal ten rast od začiatku?Na tie zbrane sa teÄím a som zvedavý...11756[/snapback]no proste se to aktivuje a tobe pribudou hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 no proste se to aktivuje a tobe pribudou hp11776[/snapback] Super, tak sa zas mám na Äo tečiÂť A o tých 2nd classoch by si mi mohol nieÄo prezradiÂť? Vraj sprity a equip tu už síş, len skilly nie...a že sa na nich dá už aj zmeniÂť...písal kenny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Super, tak sa zas mám na Äo tečiÂť A o tých 2nd classoch by si mi mohol nieÄo prezradiÂť? Vraj sprity a equip tu už síş, len skilly nie...a že sa na nich dá už aj zmeniÂť...písal kenny.11783[/snapback]skilly nejsou, equip pro taekwona zadnej neni, alespon ve verzi servru co mame mi a zmenit se na ne da, jen vypadaj jak TK. ale ... objevil sem nejaky novy povolani co vypada jako kure v mechovi, resp. je v adresari kde jsou jen sprity pro povolani, takze asi to mob nebude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 podle nove SVN ma TK rust hp 67, SK ma 80 a SL 55. zitra implementuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 ale ... objevil sem nejaky novy povolani co vypada jako kure v mechovi, resp. je v adresari kde jsou jen sprity pro povolani, takze asi to mob nebude 11785[/snapback] ÂŽeby nejaký ÄalÄí stupeř paladina? podle nove SVN ma TK rust hp 67, SK ma 80 a SL 55. zitra implementuji11791[/snapback] Hm, to bude poriadny skok z 1100 hp...fajn, v sobotu si to vyskíşÄam Ale asi mi už nebude stačiÂť meat na healovanie Nieže by som sa do toho nejak ponáhžal, ale...kde sa dá zmeniÂť na tie 2nd classy? A ak sa nař zmením, nebudem maÂť žiadne skilly, a dám pár job levelov, budem ich mí´cÂť potom rozdeliÂť, keÄ tie skilly budíş? On ten SK je dosÂť lákavý aj bez skillov, ten rast hp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 tak v posledni svn vysla oprava High Jump a Kihop Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 chtel bych se zeptat, kolik bodu je potreba pres skill TKmision ziskat na puzivani kopu bez preparation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.