Thror Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 chtel bych se zeptat, kolik bodu je potreba pres skill TKmision ziskat na puzivani kopu bez preparation?12204[/snapback] Myslel som že skill TK mission nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Me se Teakwon mission vubec neobjevi v nabidce skillu.Muzete sem nekdo pripadne napsat jak ma TM presne fungovat a kolik je potreba bodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted November 22, 2005 Report Share Posted November 22, 2005 Me se Teakwon mission vubec neobjevi v nabidce skillu.12561[/snapback] jj, ani mne...Keby TK mission fungoval, asi sa vykaÄlem na 2nd class, a zostanem TK boyom, dávaÂť si kopy bez preparation...super Link to comment Share on other sites More sharing options...
3xxx Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 jsem tak jsem si vytvoril pro zabavu taekwona, to jsem ale narazil co chvili mi v prontere nekdo pise at odejdu z prontery, protoze nejaky jeho kamo nema opatchovaneho klienta a reborn mu proto nejede, tak si ho odlozim na velke neurcito smula Link to comment Share on other sites More sharing options...
jahy Posted December 3, 2005 Report Share Posted December 3, 2005 jsem tak jsem si vytvoril pro zabavu taekwona, to jsem ale narazil co chvili mi v prontere nekdo pise at odejdu z prontery, protoze nejaky jeho kamo nema opatchovaneho klienta a reborn mu proto nejede, tak si ho odlozim na velke neurcito smula13688[/snapback]To že nemá nÄkdo opatchovaného klienta je jeho chyba a ty si z toho nic nedÄlej a nevzdávej to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 jsem tak jsem si vytvoril pro zabavu taekwona, to jsem ale narazil co chvili mi v prontere nekdo pise at odejdu z prontery, protoze nejaky jeho kamo nema opatchovaneho klienta a reborn mu proto nejede, tak si ho odlozim na velke neurcito smula13688[/snapback]jen klidne hraj. a v ty prontere just sed at si lidi opatchujou Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarok Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 já vím že jsem n00bík ale nevíte kde se seženou Tae Kwon sprity? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 4, 2005 Report Share Posted December 4, 2005 já vím že jsem n00bík ale nevíte kde se seženou Tae Kwon sprity?13746[/snapback]spustis sakray.exe, nechas opatchovat a tak se stahnou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted December 5, 2005 Report Share Posted December 5, 2005 jsem tak jsem si vytvoril pro zabavu taekwona, to jsem ale narazil co chvili mi v prontere nekdo pise at odejdu z prontery, protoze nejaky jeho kamo nema opatchovaneho klienta a reborn mu proto nejede, tak si ho odlozim na velke neurcito smula13688[/snapback]No to si snad delaj srandu..... Proto ze je nekdo linej si opatchovat klienta ti prece nema zadny pravo psat abys odesel. To ze mu to pada neni tvoje chyba, ale jeho. Az ti to priste nekdo napise tak ho klidne ignoruj, nebo mu napis to co sem ti ted napsal ja(a klidne mu muzes rict ze mu to vzkazuju ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 Ja som v tomto ohžade trochu tolerantnejÄí...keÄ napríklad sedím v AV a vidím, ako to tam niekoho stále vykopáva, tak sa zdvihnem, a idem trochu bokom, alebo idem do pajon cave...tých pár krokov ma predsa nezabije...ale to je mí´j názor, tak ma prosím neukameřujte Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo_ Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 pro ty, co to nevideli:http://www.beat-up.com/sou tam sprity na soul linkera mne dost pripomina (kluk) Sage mno... ale nejkrasnejsi sou ty sprity Santa Clause xD gimme! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 mne dost pripomina (kluk) Sage 13990[/snapback] njn Ale tie sprity santa klausa....super Na toho santa klausa by mohol byÂť nejaký oblek, nieÄo ako tuxedo A mohol by na to byÂť aj quest. Teda ak to nemá byÂť nejaké nové povolanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 njn Ale tie sprity santa klausa....super Na toho santa klausa by mohol byÂť nejaký oblek, nieÄo ako tuxedo A mohol by na to byÂť aj quest. Teda ak to nemá byÂť nejaké nové povolanie 14007[/snapback]* Added JOB_GUNSLINGER(24), JOB_NINJA(25), and JOB_XMAS(26) to map.h enum list and const.txt. [Valaris]* Implemented Xmas Suit: [Valaris]-Added status change state SC_XMAS, and added it to const.txt.-Cannot attack or use skills while in the Xmas state.-Will save if you logout.-"sc_start SC_XMAS,600000,0" added to item 12132 (using item will give you Xmas suit for 10 minutes).-Added xmas_ignorepalette option to battle_athena.conf. tzn ze vanocni oblek je neco jako svatebni. o tech dalsich dvou jobech zatim nic nevim Link to comment Share on other sites More sharing options...
chocobo_ Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 ja mam pocit ze ty dalsi 2 sou z RO mobile - mozna nejaka souvislost. ale nejsem si jistej.... btw - nejde mi stahnout ten posledni patch - prvni cast se stahne a druha ne, takze to jeste ani nemam v kompu ale az to bude.. tak chci bejt Santaaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted December 7, 2005 Report Share Posted December 7, 2005 Tak jsem si precetl o cem ma byt SL http://sophia.smith.edu/~lyamada/skill/soullinker.html a SK http://sophia.smith.edu/~lyamada/skill/starknight.html a to je teda hustota. To opravdu jako ma byt? Vzdyt hlavne teda SL je strasne drsnej!!! Vlastni heal, vlastni resurect, husta podpora ostatnim classam, drsny kouzlo s jakymkoliv elementem, to je dost sileny oproti ostatnim. Uz ted je teakwon dost silny se svymi kopy oproti ostatnim.SK mi naopak prijde dost divny, vetsina jeho skillu se omezi na 3 mapy na celkym svete, teda jestli jsem to pochopil spravne, to je zase dost omezene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Vlastni heal, vlastni resurect, husta podpora ostatnim classam, drsny kouzlo s jakymkoliv elementem, to je dost sileny oproti ostatnim. 14059[/snapback] No, možno má hromadu schopností, ale vyjde mu na vÄetky build? (ja neviem, SL som sa moc nevenoval, a nechce sa mi to rátaÂť )Hm, a eÄte k tým skillom, SL má byÂť supporter, takže na to má aj schopnosti. To že má jedno íştoÄné kíşzlo na ktorom si mí´že hodiÂť akýkožvek element (a ak nemá warm wind ani ho maÂť nemí´že ) zas tak skvelá výhoda nieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 Tak jsem si precetl o cem ma byt SL http://sophia.smith.edu/~lyamada/skill/soullinker.html a SK http://sophia.smith.edu/~lyamada/skill/starknight.html a to je teda hustota. To opravdu jako ma byt? Vzdyt hlavne teda SL je strasne drsnej!!! Vlastni heal, vlastni resurect, husta podpora ostatnim classam, drsny kouzlo s jakymkoliv elementem, to je dost sileny oproti ostatnim. Uz ted je teakwon dost silny se svymi kopy oproti ostatnim.SK mi naopak prijde dost divny, vetsina jeho skillu se omezi na 3 mapy na celkym svete, teda jestli jsem to pochopil spravne, to je zase dost omezene.14059[/snapback]to si toho asi dost nepochopil. precti si to radeji cele jeste jednou Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted December 8, 2005 Report Share Posted December 8, 2005 to si toho asi dost nepochopil. precti si to radeji cele jeste jednou 14068[/snapback] No dobre ma tam jeste miracle, ale u toho pisou ze ma velmi malou sanci a pak jeste kdyz nahodou bude chdit ze soul linkerem, tak mu muze dat spirita, ale porad je to pro nej dost omezujici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Fisch Posted December 9, 2005 Report Share Posted December 9, 2005 si to precti poradne - ty tam asi vynechavas nejake slova pri tom cteni anebo nevimaj ja kteri neumi anglicky vim co tam pisou a to je co rict Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoshimo Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 skousel jsem na jednom servru zahrat si za soul linkera je to super napr. ten spirits of monk mu da regeneraci pri fury superale jen je divny ze ma skili na kopy a mlati rukou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawril Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 skousel jsem na jednom servru zahrat si za soul linkera je to super napr. ten spirits of monk mu da regeneraci pri fury superale jen je divny ze ma skili na kopy a mlati rukou14217[/snapback] SL se vzdá cesty taekwonda -> kopy by pak nemÄl vůbec mít... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted December 11, 2005 Report Share Posted December 11, 2005 SL se vzdá cesty taekwonda -> kopy by pak nemÄl vůbec mít...14221[/snapback]tak tak. SL prijde o skilly taekwona a pak ma normalne zbrane. ma tusim i skill one-hand quicken, pokud si to nepletu s gladiatorem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 SkíşÄal som ako funguje skill TK mission, a funguje viac než dobre...dá sa s ním zabiÂť Äokožvek, Äo sa vám postaví do cesty Teda ak to trafíte...StaÄí dojsÂť k príÄere, zaÄaÂť na řu íştočiÂť, a potom zaÄaÂť čialene rýchlo klikaÂť na tlaÄítko s kopom (u mřa F1 )...umlátil som tak napríklad Eldera v clocku, baby Hatii alebo hromadu alarmov Edit: Hm, ale zabudol som poznamenaÂť, že na to aby ste mohli kopaÂť ako blázni, musíte najprv zabiÂť 100 kusov náhodne vyraného monÄtra...napríklad chudák Kaneshiro dostal dokebiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumidek Posted December 12, 2005 Report Share Posted December 12, 2005 si to precti poradne - ty tam asi vynechavas nejake slova pri tom cteni anebo nevimaj ja kteri neumi anglicky vim co tam pisou a to je co rict14110[/snapback] Oki, tak mi to napis jak to teda funguje. Neumim sice anglicky tak dobre jako ty, ale ty skilly si dokazu prelozit. Treba mas jine popisky nez ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moriel Posted December 13, 2005 Report Share Posted December 13, 2005 skousel jsem na jednom servru zahrat si za soul linkera 14217[/snapback] PísnÄte mi prosím nÄkdo odkaz na nějaký high-rate server kde muzu skusit build na SL (pres PM) dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.