Jump to content
Reborn fórum

Vánoce 2013

Guest Buks

Recommended Posts

Veselé Vánoce Vám Všem

Svátky klidu, míru a studia na zkouškové se nám nebezpečně přiblížily a je na čase něco uspořádat pro naše hráče. Přemýšlel jsem, zda uspořádat nějakou sérii zabíjecích eventů, ale je to skutečně to, co by mělo probíhat o Vánocích? Spíše ne. Chce to něco klidnějšího ... a něco, co by udělalo hráčům radost... po čem vlastně hráč na renewalu může mimo jiné toužit?

1. Účesy

Reveal hidden contents

2. Povídka

Reveal hidden contents

3. Vaanovy děti

Jsou dostupné klasické Vaanoční hunty.

4. Expení

Dočasně zvýšeny raty (2,5/2,5/2,5).

Změna plánu vyhrazena. Případné změny se projeví v tomto postu.

Dobře, takže povídka by Messayah je tady: http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/129907

Jedna pohádka z časů dávných, pradávných... já takové měla nejraději. A tradicionalisti si zimní slunovrat nahradí slovem Vánoce, pak to vyjde nastejno. (Cha, snad mi to takhle projde. :))

Edited by Nastasyah

• 2 weeks later...
Guest Kareha

Neskoro a s mensimi tazkostami ale predsa spusteny Vianocny eventik :) Uz ste si mysleli ze na vas Jezisek zabudol? HA! Ano zabudol...Ale my sme mu to pripomenuli a predsa nas navstivil :)

- po dobu eventu je mozne zamienat Wrapping Paper, Wrapping Lace a Krabicku u Jeziska v Prontere (z kazdeho po 5 kusov) za Vianocny darcek

- len pre istotu pripomeniem ze tieto veci padaju z vianocnych mobov okolo miest

- po ziskani vianocneho darceku mate 2 moznosti:

1 - balicek otvorite

2 - zajdete do Lutie kde sa pod stromom nachadzaju NPC Darceky - pomocou nich mozte poslat niekomu az 3 darceky a samozrejme u nich si mozte vyzdvihnut aj prijate. Z darcekov ktore ste dostali od niekoho toho pada viac :)

PS: z JEDNEHO UCTU mozte poslat 3 darceky a nie na ten isty ucet. Darceky su tradovatelne. Osoba ktora prijima darceky to nema obmedzene :)