Guest Buks Posted December 15, 2013 Report Share Posted December 15, 2013 Veselé Vánoce Vám VšemSvátky klidu, míru a studia na zkouškové se nám nebezpečně přiblížily a je na čase něco uspořádat pro naše hráče. Přemýšlel jsem, zda uspořádat nějakou sérii zabíjecích eventů, ale je to skutečně to, co by mělo probíhat o Vánocích? Spíše ne. Chce to něco klidnějšího ... a něco, co by udělalo hráčům radost... po čem vlastně hráč na renewalu může mimo jiné toužit? 1. Účesy Mám pravdu, že ano? Sibovali jsme je celkem dlouho a stále nic nového v této kauze. Nemám sice schopnosti na stálé řešení, ale přesto nabízím náhradní řešení. V době už ne vám na požádání jednou (na postavu) změním účes na některý z nedostupných. Zcela zdarma. Podmínkou je znát požadovaný účes (pro rychlé odbavení). GM si vyhrazuje právo Vám utéci a jít na oběd.Přehled účesů pro ženy i muže 2. Povídka V zimním čase se mimo jiné nabízí vyprávění příběhů, sedíc v teple doma. Avšak co když zrovna žádné neznáme? Právě v tomto spoléhám na Vás. Zašlete povídku na téma Vánoc (ideálně upload někam na net a sem jen odkaz) do 31.12.2013 a vydejte ze sebe všechno. V povídce musí být použita slova sněhulák a jmelí. Nejlepší povídky budou zveřejněny v časopise Reborn Times a získají věcné ceny (mj. unikátní čepičky na stálo).Nastasyah - vítězí, získává Holy a Evil Marching Hatostatní za účast získávají Red Hat:MergiBurmeseKriliVítězové si výhry vyzvednou u [GM] Bukse. 3. Vaanovy dětiJsou dostupné klasické Vaanoční hunty. 4. ExpeníDočasně zvýšeny raty (2,5/2,5/2,5). Změna plánu vyhrazena. Případné změny se projeví v tomto postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejvis99 Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 No super, už se těším Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mergi Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 (edited) Vitto nesla by udelat Galerie Muzskych ucesu tak jak je Gallerka Zenskych Ucesu a nebo najdu to ve vzhledovem modifikatoru ? EDIT: Aspon castecne jsem neco nasel :-D http://ro-character-simulator.ratemyserver.net/## sry za odkaz na jiny server my tu nic takoveho nemame :-( Edited December 17, 2013 by Mergi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dweep Posted December 17, 2013 Report Share Posted December 17, 2013 Jde mi o to, aby lidi věděli číslo a zda je účes dostupný, když si ho najdou jinde a vyzkouší tam, opravdu mi to vadit nebude 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastasyah Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Je na povídku nějaká maximální délka? Trochu jsem se rozjela...EDIT - ještě prosím vysvětlení pro blondýny - odkaz hodit sem do topicu? Nebo jinam? Edited December 23, 2013 by Nastasyah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Buks Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 Klidně sem, odkaz potom přidám do prvního postu. Maximální délka není. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nastasyah Posted December 23, 2013 Report Share Posted December 23, 2013 (edited) Dobře, takže povídka by Messayah je tady: http://www.piste-povidky.cz/autorske-dilo/129907 Jedna pohádka z časů dávných, pradávných... já takové měla nejraději. A tradicionalisti si zimní slunovrat nahradí slovem Vánoce, pak to vyjde nastejno. (Cha, snad mi to takhle projde. ) Edited December 23, 2013 by Nastasyah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest herer Posted December 24, 2013 Report Share Posted December 24, 2013 (edited) Povidka od Burmese http://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/29457331 Edited December 24, 2013 by herer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kareha Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Neskoro a s mensimi tazkostami ale predsa spusteny Vianocny eventik Uz ste si mysleli ze na vas Jezisek zabudol? HA! Ano zabudol...Ale my sme mu to pripomenuli a predsa nas navstivil - po dobu eventu je mozne zamienat Wrapping Paper, Wrapping Lace a Krabicku u Jeziska v Prontere (z kazdeho po 5 kusov) za Vianocny darcek- len pre istotu pripomeniem ze tieto veci padaju z vianocnych mobov okolo miest- po ziskani vianocneho darceku mate 2 moznosti:1 - balicek otvorite2 - zajdete do Lutie kde sa pod stromom nachadzaju NPC Darceky - pomocou nich mozte poslat niekomu az 3 darceky a samozrejme u nich si mozte vyzdvihnut aj prijate. Z darcekov ktore ste dostali od niekoho toho pada viac PS: z JEDNEHO UCTU mozte poslat 3 darceky a nie na ten isty ucet. Darceky su tradovatelne. Osoba ktora prijima darceky to nema obmedzene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Palantir Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Technická otázka - papiere, stuhy a krabičky z predchádzajúcich rokov sa už použiť nedajú? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Buks Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 možná krabičky, ale ostatní určitě ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts