Mitheress Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Prosím pokud má nÄkdo jakýkoliv nápad neb jej sem postne. Ocením každý nápad a slibuji, že jej zvážím. Prosím o seriozní nápady. Vyložené hlouposti budou patřiÄnÄ odmÄnÄny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Ked uz sa spravilo NPC na underground key, mohlo by sa spravit aj NPC na old magic book ... napr 10 zenorc claw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajka Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Ked uz sa spravilo NPC na underground key, mohlo by sa spravit aj NPC na old magic book ... napr 10 zenorc claw ? 9109[/snapback] S tim jak se lehce Zenorc oproti Clockovi ci Alarmovy zabiji alespoř 30 ZC Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Jeden Äas se na fóru hovořilo o žetonech za vítÄzství v eventech... Tak mÄ napadlo, že pÄknou odmÄnou za žetony by mohly být Älechtické tituly Jako odmÄna za službu Midgardskému království... Asi takhle: 10 žetonů - Pán/Paní (zeman)20 žetonů - Sir/Madam (hrabÄ)50 žetonů - Lord/Lady (vévoda) Je to jen návrh, takže poÄty berte s rezervou.... Jinak, co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Jeden Äas se na fóru hovořilo o žetonech za vítÄzství v eventech... Tak mÄ napadlo, že pÄknou odmÄnou za žetony by mohly být Älechtické tituly Jako odmÄna za službu Midgardskému království... Asi takhle: 10 žetonů - Pán/Paní (zeman)20 žetonů - Sir/Madam (hrabÄ)50 žetonů - Lord/Lady (vévoda) Je to jen návrh, takže poÄty berte s rezervou.... Jinak, co vy na to? 9231[/snapback]se sirem nesouhlasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Jeden Äas se na fóru hovořilo o žetonech za vítÄzství v eventech... Tak mÄ napadlo, že pÄknou odmÄnou za žetony by mohly být Älechtické tituly Jako odmÄna za službu Midgardskému království... Asi takhle: 10 žetonů - Pán/Paní (zeman)20 žetonů - Sir/Madam (hrabÄ)50 žetonů - Lord/Lady (vévoda) Je to jen návrh, takže poÄty berte s rezervou.... Jinak, co vy na to? 9231[/snapback]Hezke, moc hezke. Fakt se mi to libi. Jak by se to dalo zohlednit ve hre? Jinej Sprite? Pridani titulu pred jmeno? Zmena barvy saticek zdarma? Specialni paruka( s copankem treba)? Slechta ma mit vysady, zejo. Penize ani mit nemusi Edit: Ty paruky se daji trosku rozvest. Byla by to specialni capka. Na zemana klasickej trirohej klobouk, na barona paruka s cupkem a na hrabete takova ta co v ni clovek vypada jako retrivr nebo J.S Bach. Jestli budou mit i nejaky vychytavky typu def+/mdef+ nebo sloty to uz je na zvazeni ctene spolecnosti gamemasteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Loon Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Hezke, moc hezke. Fakt se mi to libi. Jak by se to dalo zohlednit ve hre? Jinej Sprite? Pridani titulu pred jmeno? Zmena barvy saticek zdarma? Specialni paruka( s copankem treba)? Slechta ma mit vysady, zejo. Penize ani mit nemusi Edit: Ty paruky se daji trosku rozvest. Byla by to specialni capka. Na zemana klasickej trirohej klobouk, na barona paruka s cupkem a na hrabete takova ta co v ni clovek vypada jako retrivr nebo J.S Bach. Jestli budou mit i nejaky vychytavky typu def+/mdef+ nebo sloty to uz je na zvazeni ctene spolecnosti gamemasteru.9237[/snapback]no, paruky a klobouky nejsou tak blbej napad, jenze musis najit nekoho kdo by ty sprity udelal Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 se sirem nesouhlasim 9236[/snapback] Zeman = yeomanbaron = baronhrabe = count nebo anglicky hrabe = earlvevoda = duke vsem se rikalo my lord akorat kralovi my sir. Takze tvuj titul je, Loony, v zasade neohrozitelny . Co udelat s tema sprajtama, se kouknu. Nejsem sice zadnej grafik ale snad fotosop pomuze. Edit: sem si zjistil, ze vevoda byl vzdycky v kralovstvi jen jeden, ponevadz puvodne to nebyl slechticky titul ale v podstate vojenska funkce, konkretne vrchni velitel kralova vojska. Takze bych se stavil spis za pouzivani prvnich tri titulu. A taky na nej nemuzu najit paruku <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Nezapominate mi zohlednit zenské tituly? Co se týká vévody - kolik lidí asi získá 50 žetonů? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Nezapominate mi zohlednit zenské tituly? Chmm, taky uz mne to napadlo. Ale prelozit snad jdou.namatkou.zemanka=yeomaness (tohle nemam overeny, v mym slovniku zemanka proste neni )baronka=baronesshrabenka = countess Problem je s tema parukama. Budou holky nosit paruku s cupkem? O ty Hrabeci nemluve? Samozrejme sly by udelat i zensky varianty. Jenze zatimco muzsky paruky sezenu pomerne snadno pac mam znamy sermire a divadelniky, zensky paruky uz tak snadno nesezenu. Co se týká vévody - kolik lidí asi získá 50 žetonů? 9243[/snapback] Nikdo ? B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajka Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Kdyby Äla zmÄna barvy písma u jména. ZemanHrabÄVévodahlavnÄ aby se to odličilo od GM žlutý a monster růžový a NPC modrý atd.ale to asi nejde co? Jinak moc dobrej nápad Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Taky mám známý Äermíře Třeba sebe Paruky pro ženské se mi nezdají být nutností Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ehm k tem zetonum.... kterej magor by daval 50 zetonu za titul... kdyz za 50 zetonu by z nej byl multimilionar..... Tituly dobrej napad... paruky atd. taky.... ale o hodne min zetonu... ( ci udelejte dalsi quest ve stylu kapra quest ) tech 30 karet je pekne malo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ehm k tem zetonum.... kterej magor by daval 50 zetonu za titul... kdyz za 50 zetonu by z nej byl multimilionar.....9286[/snapback]Ech... uvažoval jsi nÄkdy nad tím, že jsou i hráči, kterým jde o něco jiného než hmotné statky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frostsilenec Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Ech... uvažoval jsi nÄkdy nad tím, že jsou i hráči, kterým jde o něco jiného než hmotné statky? 9289[/snapback]Jako jo za zetony klidne ty tytuli ale 50 je fazne moooc pri 20-30 bych si furt rikal ze je to mooc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Jako jo za zetony klidne ty tytuli ale 50 je fazne moooc pri 20-30 bych si furt rikal ze je to mooc...9304[/snapback] Nikdo nerika ze stat se slechticem je nejaka s... legrace. A koneckonu noblese oblize, zejo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Drazbaaa Hmm prave jsem dostal takovy napad, je to asi takhle: Nejaky den v tydnu v urcitou dobu by se -nekde- konala ,,drazba'' do doby drazby by se lide prihlasovali nejakemu GM a rikali i itemy, ktere chteji prodat. Pak by se v danou dobu rozhlasilo vsem: kona se drazba -.-'...nekde. Lidi majici zajem by prisli a treba nabizeli ceny a prebijeli se. Mozna vam to zni zbytecne, ale ked treba nekomu nabizite item tak je to jen jo chi/nechci koupit, zatimco pri drazbe se budou ceny cimdal zvysovat a tim dostane prodej lidem uplne novy rozmer. Bylo by to takove zpestreni hry co vi na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k3dT Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Na to potrebujes GM? (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 omg ja to myslel jako takovou spolecenskou akci vis? a ked to uz ma byt takhle veci tak kvuli organizaci je GM potreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Mno tak jsem to myslela, Älechticem se přeci nemůže stát každý... A vévoda je jen jeden, jak tu již nÄkdo zmiřoval... RO je hra na dlouho - proto ty poÄty žetonů potřebné pro povýÄení... PochopitelnÄ povýÄení do Älechtického stavu by mohlo být jako malý eventek v Pronterském hradu či kostele s oslavou a všim co k tomu patří Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kya Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Stale som nepochopil ako by sa zohladnil takyto "titul" v hre. (ad Paruka: Pochybujem ze niekdo tu je schopny nakreslit dostatocne kvalitne custom sprite paruky, takze nieco ine) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Stale som nepochopil ako by sa zohladnil takyto "titul" v hre. (ad Paruka: Pochybujem ze niekdo tu je schopny nakreslit dostatocne kvalitne custom sprite paruky, takze nieco ine)9328[/snapback]Psala jsem to na zaÄátku... ProstÄ titul před jméno, popř. za nÄj (Lady Irulán z Prontery ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leela Posted October 8, 2005 Report Share Posted October 8, 2005 Drazbaaa Hmm prave jsem dostal takovy napad, je to asi takhle: Nejaky den v tydnu v urcitou dobu by se -nekde- konala ,,drazba'' do doby drazby by se lide prihlasovali nejakemu GM a rikali i itemy, ktere chteji prodat. Pak by se v danou dobu rozhlasilo vsem: kona se drazba -.-'...nekde. Lidi majici zajem by prisli a treba nabizeli ceny a prebijeli se. Mozna vam to zni zbytecne, ale ked treba nekomu nabizite item tak je to jen jo chi/nechci koupit, zatimco pri drazbe se budou ceny cimdal zvysovat a tim dostane prodej lidem uplne novy rozmer. Bylo by to takove zpestreni hry co vi na to? 9317[/snapback]Tohle už funguje na zahraniÄních serverech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 To som nevedel , ale i prez to, co si o tom myslite? ja bych rekl, ze to ze to maji i jinde neni duvod, aby to nebylo tady ne? Nebo Chcete mit tento server jedinecny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkadlec Posted October 9, 2005 Report Share Posted October 9, 2005 Tohle už funguje na zahraniÄních serverech. 9355[/snapback]Zkousel jsem k necemu podobnymu vyhecovat lidi na CzechRO a nak no umrelo pro nedostatek zajmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.