Gwaihir Posted December 6, 2005 Report Share Posted December 6, 2005 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Tak rovnou se zeptam: Co byste mi prosim doporucili jako nejaky primereny equip pro PvM only dancerku. Build DEX+AGI, vetsinou male party, v nouzi/noci solo a spis nez uplne top top rare veci hledam radu na itemy/karty, ktere se daji za rozumnou dobu vymlatit z potvor nebo vymenit, venovat nekolik mesicu hunteni se mi moc nechce dik za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-e-n Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Hmm prumernej... na dancku bych si vzala i naky to int... aby to expeni za neco stalo (urco nebudes chtit roky prosedet bo chlastat BP) equipove na priserky (celkem levne a dostupne):hlava - jabko, bino, popr cap s willow kartoumuff - to je tezky, zalezi na tom, co je pro tebe drahe... takze drazsi whisper, levnejsi treba condor, ale ne zas tak dobryarmor - bud coat (vsude je ho dost), bo vyhuntit tightsky a vrazit do toho pupubotky - shoes s eggyrou napr.zbran - gakkungy 2 sloty bo compositaky (zalezi na dex a kolik karet do toho hodlas investovat :-) ), takova zbran na pobihani vsude by byla asi s andre kartama (zipper bear je drazsi) nebo pro co nejvetsi dmg si udelej specialni luky na oblasti, kde planujes expitstingy - kaho, peco peco eggsealy - drainliari, goblini atd atd :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jirkan Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 Hmm prumernej... na dancku bych si vzala i naky to int... aby to expeni za neco stalo (urco nebudes chtit roky prosedet bo chlastat BP)Mas pravdu, vychazi to s boosty, tights a jablickem na INT 15+15, AGI 90+30, VIT 27+3, DEX 99+42 LUK 2+8 Dik za equip, jdu na whispy (docela nuda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 hm akorat pokud na PVM jedete dance lessons na 10 tak je vyhodnejsi fakt nakej owerplusovanej bicik... ale to je muj nazor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted October 15, 2006 Report Share Posted October 15, 2006 hm akorat pokud na PVM jedete dance lessons na 10 tak je vyhodnejsi fakt nakej owerplusovanej bicik... ale to je muj nazor ;)Bic se vyplati pro DEX/VIT dancerky, pro DEX/AGI je vyhodnejsi vzdy luk(krome GW, tam je potreba thara, ale zase kdyz to tak vemu.... co sakra dela DEX/AGI - PvM dancerka na GW? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
flosbellidis Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 otazocka: na ludi je pre gypsy lepsi bic 2x2(2 hydry 2 sw) alebo 1x3(1 sw, 3 hydry)? viem ze sa cosi podobne riesilo co sa tyka speciality jurov....a co som sa pytala ludi kazdy mi hovoril nieco ine,takze ako to je v skutocnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thorgrin Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 otazocka: na ludi je pre gypsy lepsi bic 2x2(2 hydry 2 sw) alebo 1x3(1 sw, 3 hydry)? viem ze sa cosi podobne riesilo co sa tyka speciality jurov....a co som sa pytala ludi kazdy mi hovoril nieco ine,takze ako to je v skutocnosti? 2+2 tusim. Melo by to vyjit stejne jak clown a violy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivik30 Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 otazocka: na ludi je pre gypsy lepsi bic 2x2(2 hydry 2 sw) alebo 1x3(1 sw, 3 hydry)? viem ze sa cosi podobne riesilo co sa tyka speciality jurov....a co som sa pytala ludi kazdy mi hovoril nieco ine,takze ako to je v skutocnosti? Sice to neni prima odpoved,ale myslim ze je lepsi queen whip (2) s hydrama a tam to nemusis resit Ale radeji to tu necham profikum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertol Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 otazocka: na ludi je pre gypsy lepsi bic 2x2(2 hydry 2 sw) alebo 1x3(1 sw, 3 hydry)? viem ze sa cosi podobne riesilo co sa tyka speciality jurov....a co som sa pytala ludi kazdy mi hovoril nieco ine,takze ako to je v skutocnosti? Se 150 dex absolutnÄ jedno jestli 2x2 nebo 3x1 (2x2 je o nÄjkých 10 max dmg lepÄí), od 160 dex už dá víc 3x1, i když ne o moc. (enjoy 2 fragy za GW ) U spec jurů je to jiné protože cross dá jenom 130 - 140 str bez gospelu, proto je 2x2 o něco lepÄí. PoÄítáno v doddleru EDIT: dvouslot queens whip je lepÄí jenom do 150 dex vÄetnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 No, řek bych to jednoduÄe:2/2 je 182% a +10 atk, takže 182% a +18,2 atk3/1 je 184% a +5 atk, takže 184% a +9,2 atkJestli s vaÄí dex/str/luk a odpovídajícím atk s prázdnou zbraní bez karet dá vÄtÄí Äíslo +2% celýho atk nebo +9 atk, snad zjistíte sami (Takže hranice je 450 atk.) Akorát se to troÄku komplikuje s alicí a maÄkarádou (upravíte si procenta) a taky s overupama, od kterejch se bonusovej atk neukazuje ve statech (takže si ho doplníte sami - za každej overup je atk bonus jako za obyÄejnej upgrade zbranÄ lvlu o jedna vyÄÄího, u lvl 4 to je +13).No a poslední hledisko je rozptyl dmg, když si zvyÄujete dmg tím procentovým koeficientem, tak zůstává pomÄrnej rozptyl stejnej; když vám líp vychází +atk, tak se rozptyl zvÄtÄí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemmer Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 sice to neni přimo k tutomu tematu, ale ... muze byt dancer muz a naopak bardka - zena pokud ano jak by vypadali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sedivka Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 sice to neni přimo k tutomu tematu, ale ... muze byt dancer muz a naopak bardka - zena pokud ano jak by vypadali ?nemuze, musis si vybrat (gravity se to asi nezamlouvalo, ale to je unikatnost tohoto povolani) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlk Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Zajimalo by me jestli Archer skeleton karta dana do bice ovlivni dmg sling arrowu//arrow vulcanu? nezkousel to nekdo? diky za odpovedi ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gell Posted July 12, 2009 Report Share Posted July 12, 2009 Jo, ovlivní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.