Thror Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Celkom by ma zaujímalo, kde expia taekwoni...vÄeobecne. Od najnižÄích lvlov až po tie najvyÄčie...a hlavne kde expia taekwoni, ktorí niesíş TK rankeri, alebo tí Äo idíş SL buildy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thror Posted January 5, 2006 Author Report Share Posted January 5, 2006 Takže moje postupy od najnižÄích lvov: 13-30 pajon cave 1f, vytvorila sa tam skupinka asi 4 taekwonov, a expili sme spolu, aj keÄ občas sme vÄetci skíşÄali iné miesta, tu nám to Älo najlepčie 30-31 leaf cat base síce len jeden, ale jobov bolo dosÂť na namaxovanie warm windu...(sám som to nedával, parta 2x taekwon+monk+sin)31-35 zase pajon cave 1f...Älo to tam fakt íşboho, ale s trochou trpezlivosti sa to dalo...občas aj výpravy do 2f s nejakým acolytom.35-50 využil som to, že polka Final Fantasy prestíşpila na high novicov, a zavesil som sa k nim (v tejto dobe eÄte neboli ani boty, ani misia)50-na tomto lvli ma taekwon trochu prestal baviÂť, tak som ho odložil...Potom som si raz všimol že je funkÄná TK misia, skíşsil som daÂť jeden job, a spravil som si prvé dva bodíky...50-64 zobral som priesta zo Shinsengumi, a za jeden deř som dotiahol 50 job v clocku, a samozrejme že sa to odzrkadlilo aj na base lvli 64-75 užíval som si TK misiu, Âťahal som kamoÄov na adv classy , prevažne na increase soiloch, lebo base tam leze fakt dobre...75-78 niffelheim Síce som mal max hp okolo 3500 ale fakt ma chytilo vláÄkovanie No, a to je zatiaÂľ vÄetko...teraz som taekwona zas na chvíÂľku odložil, a Äakám na SK Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyMys Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 No tak já expil zatím asi takhle <expil jsem hlavnÄ solo, takže to podle toho vypadá>... 10- 20 : Spory vedle Payonu... celkem pÄknÄ to tam lezlo, a padla mi willow...20- 30 : Pronterská kanalizace, druhý patro. Aneb pozlatit Whirlwind... Tam se jen prochází tÄma íşzkejma chodbiÄkama a expy lezou jak namydlený...30- 42 : Payon cave I a pronterská kanalizace III. Ale tam to bylo dost drahý... 42- 52 : Geffen a veselý houbičky.od 52 do 60 jsem byl v top 10, takže jsem expil kam mÄ mise zavedla... To je tak zatím vÄe...CM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 No tak já expil zatím asi takhle <expil jsem hlavnÄ solo, takže to podle toho vypadá>... 10- 20 : Spory vedle Payonu... celkem pÄknÄ to tam lezlo, a padla mi willow...20- 30 : Pronterská kanalizace, druhý patro. Aneb pozlatit Whirlwind... Tam se jen prochází tÄma íşzkejma chodbiÄkama a expy lezou jak namydlený...30- 42 : Payon cave I a pronterská kanalizace III. Ale tam to bylo dost drahý... 42- 52 : Geffen a veselý houbičky.od 52 do 60 jsem byl v top 10, takže jsem expil kam mÄ mise zavedla... To je tak zatím vÄe...CM. Jak se mam dostat do ty prtersky kanalizace? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Jak se mam dostat do ty prtersky kanalizace? je na to "quest" musis promluvit s jednim npc v Prontera Chivalry - tj. barak vlevo nahore v pronteretam promluvit s NPC..myslim ze se jmenuje Recruiter..proste chlap za tim drevenym pultem (nevim jak jinak to nazvat)nevim jiste, jestli te tam posle rovnou...ale vstup po tom questu je nalevo od prontery u reky edit: potvrzeno, NPC se jmenuje Recruiter, vstup je porad nalevo od pronty u reky, npc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirta Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 je na to "quest" musis promluvit s jednim npc v Prontera Chivalry - tj. barak vlevo nahore v pronteretam promluvit s NPC..myslim ze se jmenuje Recruiter..proste chlap za tim drevenym pultem (nevim jak jinak to nazvat)nevim jiste, jestli te tam posle rovnou...ale vstup po tom questu je nalevo od prontery u reky edit: potvrzeno, NPC se jmenuje Recruiter, vstup je porad nalevo od pronty u reky, npc To bude v ty budove jak se dela test na knechta ze jo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonfighter Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 To bude v ty budove jak se dela test na knechta ze jo .... presne tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker741 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Mno, v mem pripade zatim asi takhle...10-20 : okolo Payonu20-30 : Pronterská kanalizace30-35 : (to se momentalne deje) Peco Peco Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErikDS Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 imo takle-12-35 payon cave 1, 35-50 poison spore, 50-60 metaling (ke konci celkem ´hell on earth ale da se to dat, ted se uuuupe nejlip stante rankerem XD (tendle krok je na 3-4 tydny XD) no a jak se stanete rankerem tak budete mit tak 70 a od te chvile nahoru doporucam soilsky sealesky a jine podobne milasky PS: je to na permawonda PS2: na soileskach se da expit vse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledni medved Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 1-25 pay_dun00 namasterovat Flying kick a Tumbling, pak Kihop a TK mise25-40 xpit dle mise, u mne to bylo Horn ( Pronta nahoru nahoru nahoru vlevo ), Rafflesia ( Yuno dolu vpravo nahoru vlevo )40+ bud mise, nebo Alligatory ( se supportem ) Dál zatím nejsem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrant Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 jjj nemusi to tam byt spatne na Clockach zkusim to tam mam take priestahttp://img29.imageshack.us/img29/5276/14602570.png tak vypadat budu xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warrant Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 http://img29.imageshack.us/img29/5276/14602570.png tak vypadat budu xD sry neumim tam dat obrazek tak jestli budete tak hodni tak to zkopirujte a dejte dam kde pisete www. atak dal prosim vlozte to tam a juknete a vsem doporucuji jak tu bylo psano jit na Cloaky s priestem je do aldebaran nahoru a pak warp a to vyte ktery tak Papa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fartesik Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 ty jo koukam kde vsude expite ja osobne:Do 20 lv spore vedle payonudo 50 lv wolfove dal jeste nwm ale neco domyslim na dlouho sem taekwona nechal a expil sina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zereges Posted January 8, 2010 Report Share Posted January 8, 2010 Já expil vÄechny tk (master i linka) v ID F1, aspd SG pak v F3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 mam lvl 50 nevim kde expit. vubec nevim co to sou vesely houbicky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tao Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 Doporucoval bych Veins dolu na Side windery a nebo Moskevsky dungeon na lesavky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 die winderi nemam sanci zabit maji moc hp a dmg a na lesavky nevim nemuzu sehnat ty veci na ten Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 co takhle leaf caty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 jeste se chcu zeptat jak se muzu dostat do Ayothaya Field 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dede Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 jeste se chcu zeptat jak se muzu dostat do Ayothaya Field 2 Musis spravit tento quest: http://www.reborn.cz/ayothaya_q , prvu cast ked ti da HOLY THREADS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 15, 2012 Report Share Posted February 15, 2012 kk ale jak mam vzit ty veci ty potvory nezabiju.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 Zkousel jsi se zeptat na trade chatu, jestli je nekdo levne neproda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macaw Posted February 16, 2012 Report Share Posted February 16, 2012 kolik by ty veci tak staly ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.