Nanaki Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 ...5999[/snapback]Well, looks like that I overlooked this card, thanks for info. Tao Gunka is really great card for Ritual Btw : in your build, you have Holy Cros lv 7... May I ask, why ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 4, 2005 Author Report Share Posted September 4, 2005 Btw : in your build, you have Holy Cros lv 7... May I ask, why ?6255[/snapback] Mno já ho mÄla s původní Irulán taky na lv 7 - nějak nezbyly body a na GC to stačilo, beztak ho moc nevyužijeÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 4, 2005 Report Share Posted September 4, 2005 Mno já ho mÄla s původní Irulán taky na lv 7 - nějak nezbyly body a na GC to stačilo, beztak ho moc nevyužijeÄ 6307[/snapback]No právÄ... Xp postnul Sacri/Ritual paladina, ten si bere jen lv 6 na sacri, HC je totiž opravdu na nic... Ten bod by byl uziteÄnÄjÄí kdekoli jinde, třeba v Guardu, nebo ve Smite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 5, 2005 Report Share Posted September 5, 2005 ill probably go for def aura 4(usefull on sacri) and GD4(priest harass is possible) and make Smite lvl5 (for stunning on GW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Zdravim prepacte ze to pisem tu ale nejak neviem spravit novy topic. Zaujimalo by ma ako je to s tou 3rd class? Hlavne od ktoreho lvl tam mozem ist a kam vlastne mam ist a ci je to narocne, ak chcem byt paladin a este by ma zaujimalo kolko mi to da job levelov aby som sa vedel nejak zariadit podla toho. A este poslenda question ci sa vobec oplatia tie dalsie skili?... mno a to je asi tak vsetko, nenahnevam sa ak mi date link na dajaku stranku kde je to opisane podrobnejsie 6984[/snapback]Není moc, co by se řeklo. Lv musíÄ mít 99 (base), jestli job 50 nevím, ale to stejnÄ každý má, tak je to vlastnÄ jedno... Jako 2nd advanced (3rd neexistujím to jen tak na okraj...) budeÄ mít na zaÄátku staty 1 a 100 bodů k rozdÄlení. za lv se pak body získavají stejnÄ. Dále budeÄ mít +30%k HP a SP. Maximální Job u 2nd advanced je 70. Advanced skilly se v drtivé vÄtčinÄ vyplatí, např Ritual Sacrifice u Paladina je celkem sranda (pro tebe, samozřejmÄ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Nanaki - co si myslíÄ o Sacri ritual/heal paladinovi? Tak nějak mÄ ta myÄlenka zaujala, co se týká tanka na GW... Asi bych tam jela nějak víc DEX a STR než u GC a nejspíÄ nějakou AGI - myslím, že rychlost SR se odvozuje od ASPD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Nanaki - co si myslíÄ o Sacri ritual/heal paladinovi? Tak nějak mÄ ta myÄlenka zaujala, co se týká tanka na GW... Asi bych tam jela nějak víc DEX a STR než u GC a nejspíÄ nějakou AGI - myslím, že rychlost SR se odvozuje od ASPD... 6994[/snapback]Hmm, jen na otevření Ritualu a Healu budeÄ potřebovat 48 Jobu... Zkrátka se připrav na dlouhý expení, než k nÄÄemu vůbec budeÄ... Ty staty... Mohla by jsi napsat, jak si je asi představujeÄ ? STR u tebe by asi nutna nebyla skoro vůbec, budeÄ mít Heal, takže minimum potu... DEX a AGI - ano, nějaká ano, Ritual je podle ASPD. UrčitÄ VIT, nebo budou mít lidi z Ritualu spíÄ srandu, a taky INT, leÄení za 600, když máÄ přes 10k HP... Ale s tím tankem na GW... budou chybÄt Ätítový skilly, který právÄ dÄlaj tanka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Mno, na 99 base paladina by to vycházelo asi takhle, ale je to spíÄ pokus, radu jen uvítám:STR 57+13 (2xring bez slotu)AGI 44+ 8 (ASPD s Berserker potion - 170,72)VIT 80+10 (s Peco peco card, Matyrem a Faith 20 002 HP)INT 63+7 (1008 sp, mÄlo by to stačit i na rozumný heal)DEX 52+8 (HIT 159 - to je docela málo, co? )LUK 1+3 (na co taky mít víc ) Je to bráno se sluÄným equipem, je jasné, že to zaÄne za něco stát až tak od 8x levelu, ale myslím, že pak by to mohlo být sluÄné maso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 wouldnt healdin be better with GC and Battle chant? Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 wouldnt healdin be better with GC and Battle chant?7005[/snapback]I have tried it before [ /omg ]e, it was nice, but rightnow there is time to try something new Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Mno, na 99 base paladina by to vycházelo asi takhle, ale je to spíÄ pokus, radu jen uvítám:STR 57+13 (2xring bez slotu)AGI 44+ 8 (ASPD s Berserker potion - 170,72)VIT 80+10 (s Peco peco card, Matyrem a Faith 20 002 HP)INT 63+7 (1008 sp, mÄlo by to stačit i na rozumný heal)DEX 52+8 (HIT 159 - to je docela málo, co? )LUK 1+3 (na co taky mít víc ) Je to bráno se sluÄným equipem, je jasné, že to zaÄne za něco stát až tak od 8x levelu, ale myslím, že pak by to mohlo být sluÄné maso 7004[/snapback]SpíÄ bych tipoval až na 90+, ale co... Build dobrej, jen 2 vÄci... STR - hlavní íştoÄný skill je Ritual, proÄ tewdy tak vysoká STR ? A notabene jeÄtÄ obÄ acc. zapláclý ringama ? (a jeÄtÄ neslotovýma) DEX - pokud ti jde jen o HIT, tak je to zbyteÄnÄ moc. To je lepÄí si vzít VVS zbrař, nebo mít Mummy... GC asi moc používat nebudeÄ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 SpíÄ bych tipoval až na 90+, ale co... Build dobrej, jen 2 vÄci... STR - hlavní íştoÄný skill je Ritual, proÄ tewdy tak vysoká STR ? A notabene jeÄtÄ obÄ acc. zapláclý ringama ? (a jeÄtÄ neslotovýma) DEX - pokud ti jde jen o HIT, tak je to zbyteÄnÄ moc. To je lepÄí si vzít VVS zbrař, nebo mít Mummy... GC asi moc používat nebudeÄ...7011[/snapback] Ritual isnt primary skill(for pvm at least), you cant really EXP with it Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ritual isnt primary skill(for pvm at least), you cant really EXP with it 7013[/snapback]EXP ? But can´t EXP with this build (or any sacri build), at least alone. You NEED party or guild to EXP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 EXP ? But can´t EXP with this build (or any sacri build), at least alone. You NEED party or guild to EXP...7014[/snapback] sacri build pally can be very well solo expable depends how you make them Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 A o tom to je... Lidi, pokud chtÄjí, aby mÄli v guildÄ chary, které se tÄžko expí (sacri crussové, sagové, FS priesti...), pro to musí něco udÄlat. Ne jen nÄkoho peskovat, že neexpí... Nanaki: mám teda snížit STR a dát to radči do INT, nebo do VIT, co? BTW - co bys navrhoval jako accessory? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 A o tom to je... Lidi, pokud chtÄjí, aby mÄli v guildÄ chary, které se tÄžko expí (sacri crussové, sagové, FS priesti...), pro to musí něco udÄlat. Ne jen nÄkoho peskovat, že neexpí... Nanaki: mám teda snížit STR a dát to radči do INT, nebo do VIT, co? BTW - co bys navrhoval jako accessory?7017[/snapback]Já bych dal do VIT, kvůli HP a Ritualu... Acc. no, nejsou Äpatny Slot Rosary, ona se ta MDEF hodí vždycky. PřípadnÄ Safety... Co zas karty, tam... Já si asi dám Spore (+2 VIT, opÄt HP a Ritual...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Já bych dal do VIT, kvůli HP a Ritualu... Acc. no, nejsou Äpatny Slot Rosary, ona se ta MDEF hodí vždycky. PřípadnÄ Safety... Co zas karty, tam... Já si asi dám Spore (+2 VIT, opÄt HP a Ritual...)7018[/snapback]No, jeÄtÄ jsou nějaké neklanse, které také dávají vit... ale vůbec nevím, zda jsou na Rebornu i slotové Jinak jsem tedy dala dolů tu STR a vypadá to následovnÄ:STR 31+9AGI 46+8DEX 42+8VIT 99+14 INT 63+7LUK 3+3 Takto to dává 22138 HP, pokud kalkulaÄka nelže Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 No, jeÄtÄ jsou nějaké neklance, které také dávají vit... ale vůbec nevím, zda jsou na Rebornu i slotové 7019[/snapback]Nj, slot Necklage by byla volba Ä. 1, ale oni tady asi opravdu nejsou... Takže jsem volil ty Rosary[1]... Jak říkám, MDEF se taky hodí... JeÄtÄ k tomu expení... S dobrým equipem (Ice Flamberge, nebo Triple Bloody Saber+Endow Tsunami, a dobrou defensí (poo, Rayderic, Thara a vysoká DEF)), ty HO taky budeÄ dávat. Sice ne tak rychle, ale protože budou brát minimálnÄ, a ty budeÄ mít spoustu SP, tak to pujde... Ne extra rychle, ale pujde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanaki Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Spardo - mrkni o kousek výÄ, editovala jsem ten předchozí post... 7023[/snapback]Možná bych jeÄtÄ snížil tu DEX, moc ji taky potřebovat nebudeÄ... Asi jen na rychlejÄí castÄní Sacri. Kya : OMG, já chci Alde 5 !! Gumy, FF, jdem dobýt Alde 5 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Možná bych jeÄtÄ snížil tu DEX, moc ji taky potřebovat nebudeÄ... Asi jen na rychlejÄí castÄní Sacri.Já myslela, že zásah u SR záleží na hitu, nebo to má 100% hit? BTW - dala jsem do kalkulaÄky saber +7 se 3 hydrama a ice flamberge +7 - celkem to vychází lépe pro tu flaberge - dává HO tak o 200 vÄtÄí Äupy. A kdyby to byla very very strong +7 ice flamberge... hmmmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xperiment Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Já myslela, že zásah u SR záleží na hitu, nebo to má 100% hit? BTW - dala jsem do kalkulaÄky saber +7 se 3 hydrama a ice flamberge +7 - celkem to vychází lépe pro tu flaberge - dává HO tak o 200 vÄtÄí Äupy. A kdyby to byla very very strong +7 ice flamberge... hmmmmm 7026[/snapback] endow +hydras might prove more effective Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 10, 2005 Author Report Share Posted September 10, 2005 Mno to jo, ale to musíÄ tahat s sebou sage Ale toho já v guildÄ budu mít - můj dobrý kamarád IRW, takže se dvÄ tÄžko expitelná povolání budou krásnÄ expit vzájemnÄ Díky za rady, jeÄtÄ v tom buildu poupravím tu DEX, myslím že 40 bude v souÄtu stačit a co půjde vrazím do INT, aÂť jsou sp na Healy Až to bude trochu odzkouÄené, hodím sem ten build oficiálnÄ, aÂť ostatní vÄdí, co že je to vraždí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dasn9k Posted September 12, 2005 Report Share Posted September 12, 2005 Äau..chtÄl bych poradit best build na stitovaho cruse.....zatim lvl 44/32staty:32132913371 skilly:hp rec 10bash 101H sword m 10provoke 1 jo a este dotas...ma cenu pro stitovaho cruse heal???? diky moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
IrulĂĄn Posted September 15, 2005 Author Report Share Posted September 15, 2005 Vyplati se u Shield/Sacri Palyho jeden lvl Gospel proti Divestum? Pozadavky jsou kruty, ale zas to je pekna schopnost, ktera nastve kazdyho Stalkera 7571[/snapback]Mno, pokud se nemýlím, funguje Gospel pouze se spear class zbraní v ruce. A pokud nechceš jet Ätítového crusse bez Ätítu (protože krom pike, která za moc nestojíj jsou vÄechny speary two-handed), pak se Ti vyplatí ten bodík investovat jinam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 Mno, pokud se nemýlím, funguje Gospel pouze se spear class zbraní v ruce. A pokud nechceš jet Ätítového crusse bez Ätítu (protože krom pike, která za moc nestojíj jsou vÄechny speary two-handed), pak se Ti vyplatí ten bodík investovat jinam 7573[/snapback] Mno, pokud se zas nemylim ja, tak funguje i s mecem, takze by to chtelo este nekoho tretiho, "kdo se nemyli", nemyslis? A i kdybych se mylil, tak ja ten Gospel preci jen zapnu a hned vypnu, abych se zbavil divest statusu. Ale pokud to je jak rikas, tak bych nemoh Gospel pouzit vubec, protoze bych nemel zbran, coz podle me je blbost, protoze na ostatnich serverech to normalne funguje(udajne ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.