Coud Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 No tak lidi, když už i já jsem něco nakreslil, tak to zvládnete včichni xD Tak sem něco hoÄte /no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Když mi nÄkdo vysvÄtlí jak obrázek uložit, tak sem možná ten svůj portrét postnu Zatim mi to vždycky hodí odkaz na prázdný plátno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 Když mi nÄkdo vysvÄtlí jak obrázek uložit, tak sem možná ten svůj portrét postnu Zatim mi to vždycky hodí odkaz na prázdný plátno 17634[/snapback]A dáváÄ to save & send a pak klikneÄ na to here , který je v pravo uprostřed no a chvilku poÄkáÄ a mÄlo by to jít Edit: ale teÄ jsem to zkouÄel a taky mi to nejede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grogy Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 AÂť dávam here nebo save and send, prostě se uloží jen prázdný plátno že já se s tim kreslila zbyteÄnÄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegetto Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 sob kedze mi to nejde nakreslit tak poslem aspon co som kreslil v corel painte Sakaki << ten moj sage je proste primoc skaredy Link to comment Share on other sites More sharing options...
safik Posted January 28, 2006 Report Share Posted January 28, 2006 mno to ukladani a prehravani muze byt zpusobeny kolizi verzi )kdyz zacnete kreslit tak mate dole napsano version beta 2.2 a pri prehravani je tam 2.1 ) muze se jednat samozrejme o typo, ale stejne tak muzou prechazet na novou verzi ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 29, 2006 Report Share Posted January 29, 2006 mno to ukladani a prehravani muze byt zpusobeny kolizi verzi )kdyz zacnete kreslit tak mate dole napsano version beta 2.2 a pri prehravani je tam 2.1 ) muze se jednat samozrejme o typo, ale stejne tak muzou prechazet na novou verzi )17649[/snapback]Nice postřeh. Doufám, že to bude něco na ten způsob, jeÄtÄ bych něco nakreslil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adones Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Uff, tak tady to je : http://artpad.art.com/?itni76al0o0 btw, dik za podporu na vt Alpi 17188[/snapback] nadhera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorlath Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 PrávÄ jsem to zkouÄel a vÄechno Älo bez potíží... Když dáváte save and send, musíte vyplnit nejen svou e-mailovou adresu, ale i adresu "kamaráda" (pokud nechcete nÄkomu spamovat mail, pak zadejte nějakou svou druhou )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 PrávÄ jsem to zkouÄel a vÄechno Älo bez potíží... Když dáváte save and send, musíte vyplnit nejen svou e-mailovou adresu, ale i adresu "kamaráda" (pokud nechcete nÄkomu spamovat mail, pak zadejte nějakou svou druhou )...17799[/snapback]Tak to sem zkus hodit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorlath Posted January 31, 2006 Report Share Posted January 31, 2006 Takhle myslíÄ? Edit: No jo, máÄ recht... No nevadí, stejnÄ ta soutÄž dnes o půlnoci konÄí a v průbÄhu zítřka jí s Iscarem vyhodnotíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 Takhle myslíÄ? Edit: No jo, máÄ recht... No nevadí, stejnÄ ta soutÄž dnes o půlnoci konÄí a v průbÄhu zítřka jí s Iscarem vyhodnotíme 17835[/snapback]Nerad bych si nějak stÄžoval, či co, ale vůbec nevím, kdy a kde to vyhodnocení bylo, ale já jsem to ani nezahlíd. Celkem by mÄ zajímalo, co jste dali za ceny Ale co už Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorlath Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 No k vyhodnocení neodÄlo, protože jsme se s Iscarem neseÄli Zkusíme to co nejdříve napravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 No k vyhodnocení neodÄlo, protože jsme se s Iscarem neseÄli Zkusíme to co nejdříve napravit 19257[/snapback]Aha, tak to jo Sry, že jsem s tim otravoval, ale celkem mÄ to už zajímalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted February 15, 2006 Report Share Posted February 15, 2006 jj, ja se taky tesim, co dostanu za muj energy coat /heh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 17, 2006 Report Share Posted February 17, 2006 Heh, no já jsem na tom stejnÄ ... taky je mi jasný, že žádnou cenu nedostanu, ale prostě chci vědět, jaký ceny do tohohle eventu kenny dal, když jste psali, že to stojí za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorlath Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Tak pro vaÄe klidné spaní - vítÄz je znám, ceny jsou připraveny pro vÄechny zíşÄastnÄné a k vyhláÄení dojde bÄhem průbÄhu Miss Reborn, pořádané Adones a spol., kde předpokládáme velkou íşÄast hrající komunity serveru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 Mohl bys napsat přesnÄjÄí Äas, kdy to bude. Asi se totiž stavím, jen na vyhláÄení soutÄže v malování. Nebudu mít asi Äas být na celé miss Takže jestli můžeÄ, tak sem hoÄ datum a Äas, kdy to bude Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek4 Posted February 25, 2006 Report Share Posted February 25, 2006 mohli byste to prosim precilen napsat sem na forum?? ja uz sice pocitac mam ,ale prave stahuju herni soubory ,ked to score neni jisty, a to chvilku potrva /hmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted February 26, 2006 Report Share Posted February 26, 2006 mohli byste to prosim precilen napsat sem na forum?? ja uz sice pocitac mam ,ale prave stahuju herni soubory ,ked to score neni jisty, a to chvilku potrva /hmm20755[/snapback]JJ, dobrej napad. ProstÄ až probÄhne vyhláÄení cen ve hře, tak to napiÄtÄ i sem /gawi Dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iscar Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Ze jste to vy /heh tak to sem mozna napisem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DannyCZ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Hele, já v tom programu něco nakreslím a když se podívám na ten link, co mi to ukázalo, tak nic .. nic se nehýbe, nic nefunguje .. jakto ?! Jak se to ukládá (save and send a dam se podívat na link ?!)EDIT: Aha, tak nic, snad to Äasem rozjedou .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Hele, já v tom programu něco nakreslím a když se podívám na ten link, co mi to ukázalo, tak nic .. nic se nehýbe, nic nefunguje .. jakto ?! Jak se to ukládá (save and send a dam se podívat na link ?!)EDIT: Aha, tak nic, snad to Äasem rozjedou ....21003[/snapback]No, když se podíváÄ na starÄí přízpÄvky, tak zjistíÄ, že to Äasem přestalo fungovat. Asi je to kolize verzí, protože když to tvoříÄ, tak je tam jiná verze, než když dáÄ ten link na otevření. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldicek Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Tu sa na to nak zabudlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coud Posted March 12, 2006 Report Share Posted March 12, 2006 Tu sa na to nak zabudlo 22479[/snapback]Vypadá to tak, ale už jsem to nechtÄl popadesáté připomínat já, tak dík Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.