Jump to content
Reborn fórum

Namalujte se!

IrulĂĄn

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply
  Grogy said:
Když mi nÄkdo vysvÄtlí­ jak obrázek uložit, tak sem možná ten svůj portrét postnu  ;)

Zatim mi to vždycky hodí­ odkaz na prázdný plátno  :)

17634[/snapback]

A dáváÄ to save & send a pak klikneÄ na to here , který je v pravo uprostřed no a chvilku poÄkáÄ a mÄlo by to jí­t ;)

Edit: ale teÄ jsem to zkouÄel a taky mi to nejede :P

safik said:
mno to ukladani a prehravani muze byt zpusobeny kolizi verzi )

kdyz zacnete kreslit tak mate dole napsano version beta 2.2 a pri prehravani je tam 2.1 ) muze se jednat samozrejme o typo, ale stejne tak muzou prechazet na novou verzi )

17649[/snapback]

Nice postřeh. Doufám, že to bude něco na ten způsob, jeÄtÄ bych něco nakreslil :)

Gorlath said:
PrávÄ jsem to zkouÄel a vÄechno Älo bez potí­ží­... Když dáváte save and send, musí­te vyplnit nejen svou e-mailovou adresu, ale i adresu "kamaráda" (pokud nechcete nÄkomu spamovat mail, pak zadejte nějakou svou druhou :whistling: )...

17799[/snapback]

Tak to sem zkus hodit :thumbdown:

• 2 weeks later...
  Gorlath said:
Takhle myslí­Ä? ;)

Edit: No jo, máÄ recht... No nevadí­, stejnÄ ta soutÄž dnes o půlnoci konÄí­ a v průbÄhu zí­třka jí­ s Iscarem vyhodnotí­me ;)

17835[/snapback]

Nerad bych si nějak stÄžoval, či co, ale vůbec neví­m, kdy a kde to vyhodnocení­ bylo, ale já jsem to ani nezahlí­d. Celkem by mÄ zají­malo, co jste dali za ceny :teehee: Ale co už :)

• 2 weeks later...

Mohl bys napsat přesnÄjÄí­ Äas, kdy to bude. Asi se totiž staví­m, jen na vyhláÄení­ soutÄže v malování­. Nebudu mí­t asi Äas být na celé miss :P Takže jestli můžeÄ, tak sem hoÄ datum a Äas, kdy to bude :P Dí­k

Darek4 said:
mohli byste to prosim precilen napsat sem na forum?? ja uz sice pocitac mam ,ale prave stahuju herni soubory ,ked to score neni jisty, a to chvilku potrva  /hmm

20755[/snapback]

JJ, dobrej napad. ProstÄ až probÄhne vyhláÄení­ cen ve hře, tak to napiÄtÄ i sem /gawi Dí­k :D

Hele, já v tom programu něco nakreslí­m a když se podí­vám na ten link, co mi to ukázalo, tak nic .. nic se nehýbe, nic nefunguje .. jakto ?! Jak se to ukládá (save and send a dam se podí­vat na link ?!)

EDIT: Aha, tak nic, snad to Äasem rozjedou ....

DannyCZ said:
Hele, já v tom programu něco nakreslí­m a když se podí­vám na ten link, co mi to ukázalo, tak nic .. nic se nehýbe, nic nefunguje .. jakto ?! Jak se to ukládá (save and send a dam se podí­vat na link ?!)

EDIT: Aha, tak nic, snad to Äasem rozjedou ....

21003[/snapback]

No, když se podí­váÄ na starÄí­ pří­zpÄvky, tak zjistí­Ä, že to Äasem přestalo fungovat. Asi je to kolize verzí­, protože když to tvoří­Ä, tak je tam jiná verze, než když dáÄ ten link na otevření­. :)

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...